Boğuluyorum yardım edin

Of ne kadar basit seyleri dert ediyorsunuz.Yok öpüşmesi neden heyecanlı değilmiş.İçinden öyle öpmek gelmiyor demek ki.Herkes aynı mı olmak zorunda.Kendi beklentilerinizi isteklerinizi başkalarının kişiliği yokmuşcasına ona yıkmaya calısıyorsunuz.O da belki sizin bu davranıslarınızdan rahatsızdır boğuluyordur.Mükemmeli ararken elinizden olmayın

Rahatsızsa söylesin. Sordum hayır ben çok mutluyum diyor. Küçük büyük farketmez ben mutsuzum sonuçta

socialscientist birlikte yaşamaya başlamadan önce gece ölçümlerini ,yemekleri ve hipoglisemi ataklarını kendisi mi kontrol ediyordu ? Siz ciddiye aldığınız için boslamus olabilir mi hastalığını yani nasılsa benim yerime düşünen birisi var diye ?yani haftalık hakkında bilgim yok birşey diyemiyorum ciddiyeti için tabi de .
Mesela benim eşimde siz gibi ve mesela bir sınava girecek olsam biliyorum ki giriş belgeme gireceğim okula kadar bulmuştur o yüzden rahatım. ama o yokken boyle değildim

6-7 ayda '' Değişen bir şeyler var '' diyorsan yanlış giden bir şeyler var.
Evlilikten korkmakla cap cup öpmeyi tıraşı falan bağdaştıramadım. Kendi kuruntun değil bunlar.
Onun hal ve hareketleri seni korkuya itiyor olabilir.
Al karşına konuş...

ateşe körükle gitmek gibi olacak ama, tamamen bu anlattığın eksikliklerden düğüne 25 gün kala ayrıldım ben. Çok sevdiğim biriyle evlenecektim evet ama sanki arkadaşımı kardeşimi sevmek gibi. Tutku heyecan seks hiçbişi yok. kendimi çok sakinleştirdim ilk zamanlar, bütün evlilikler böyle oluyor bir süre sonra, aşk mı kalıyor ki fln die. ama en son yapamadım artık. aradan 5 sene geçti hala bekarım. ama yine de iyi ki evlenmemişim diyorum hep, bir sonraki ilişkimde iyice anladım eğer evlenseydim çok büyük yanlış yapacaktım.

Merhabalar,

Size abartmıyorsunuz demek isterim. isteklerinizi okuduğum kadarı ile çok iyi anladım, genç bir kadınsınız ve beklentileriniz çok çok normal.

Yalnız benim merak ettiğim, ne zamandır birliktesiniz birbirinizi ne kadar iyi tanıyarak bu yola girdiniz?

Bir de lütfen aman evliliği ne sanıyorsun hep böyle gibi yorumlara da çok aldanmayın, gerçekten evlilik öyle bir şey değil.

Sevgiler ve bu yolda bol şans dilerim.

hahahahhah iyi misiniz? Ne kadar güzel işte,sevmiuor musunuz? anlamadım belki tarz olarak sevmiyorsunuz ama bana eski sevdiğimi hatırlattı çok tatlı bence. Bazen bilerek rahatsız da ederdi vs ama ben öyle oyunlarla bile eğleniyordum.

Çocukluk aşkım 17 yıldır birbirimizi tanıyoruz. Taa 6 7 yaşından beri var olan bir şey 1 yıldır da baya ciddiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…