Çok sinir bozucu bi durum. Ben de yaşıyorum sırf kızlar değil koca koca kadınlar teyzeler bakıyo sonra eşime dönüp diyorum ki benim yüzümde bişey mi var ya da ilgi çekici kötü biseymi gözüküyo ama alakası yok halbuki normal kot pantolon spor ayakkabı tişört giymiş olsamda dediğin gibi bön bön bakiyolar hep sordum kendime ta ki burç özelliklerimi okuyana kadar. Yengeç burcuyum ozelligindede nerde hangi ortamda olursan ol tüm ilgiyi çeken bi burctur diyo. Senin burcun neMerhaba uzun bir süredir nedenini anlayamadığım ara ara korktuğum bazen sinirlerimin bozulduğu bazen iyi hissettiğim kısacası nedenini bilmediğim ama rahatsız olduğum bir durumu paylaşmak istedim bu konuda ne yapabilirim. Görüşlerinizi almak istedim. Sorunum şu bön bön bakan kızlar ha bide erkek eski sevgilim nedenini anlayamadığım bir şekilde hadi diyorum belki kıskançlık sonra diyorum bu kadarıda abartı kesin nefret ediyorlar.
Şimdi çevremde hergün aynı ortamda bulunduğum kızlarla sorunum var mesela merdivenlerden iniyorum belli kızlar var hepsi dönüp bakıyo taa gözden kaybolana kadar hep hep aynı şey bide topuklu bot giydim diyelim boyum 1.66 öyle bi baskı oluyor kı sanki 1.80 im 10 cm topuk giymişim. Cidden artık sinirlerim bozuluyor. Ne bakıyorsunuz demek geliyo ama 10 kız ben tek. Hayır açıkta birşey de yok nedir bunun nedeni kızları sevmiyorum soğuğuz ama bu nedir ?
Yehuu değişmede öncede yengeç değiştikten sonrada yengeç yükselende yengeçÇok sinir bozucu bi durum. Ben de yaşıyorum sırf kızlar değil koca koca kadınlar teyzeler bakıyo sonra eşime dönüp diyorum ki benim yüzümde bişey mi var ya da ilgi çekici kötü biseymi gözüküyo ama alakası yok halbuki normal kot pantolon spor ayakkabı tişört giymiş olsamda dediğin gibi bön bön bakiyolar hep sordum kendime ta ki burç özelliklerimi okuyana kadar. Yengeç burcuyum ozelligindede nerde hangi ortamda olursan ol tüm ilgiyi çeken bi burctur diyo. Senin burcun ne
Yapamamdım :I yemedi :Ibiz ne bilelim neden bakıyolar kendilerine sorun
Yapamamdım :I yemedi :I
Yengeçleri kızlar sevmez canikom kendimden biliyorum. Ama kızları ben de sevmiyorumYehuu değişmede öncede yengeç değiştikten sonrada yengeç yükselende yengeç
Haha tam ben dicektim kız kendin demişsin buraya zaten yapmaya yenilemeyen şeyleri yazıyorlar biz de yorumluyoruz üzülme yalnız değilsin. Şimdi başka konu var da orda da aynı durum söz konusu...Yapamamdım :I yemedi :I
Bakmalari normal o zaman :)Yehuu değişmede öncede yengeç değiştikten sonrada yengeç yükselende yengeç
Evet erkek üye o yüzden 10 cm topuklu bot giymişO kızların arasındaki ex derken ?erkek üye misin??
O zaman o senin hakkinda biseyler anlatmıştır aha geliyo bizimki diye bakıp gulüyolardır arkandan...Hayır hayırr
O kızların içinde eski erkek arkadaşımda öle tek duruyo
10 cm topukluyu bir sen okumustun zaten.Evet erkek üye o yüzden 10 cm topuklu bot giymiş
Eski sevgilin kız mı oldu. Yine aciklayamamissin üzgünüm. Tek sorun noktalama işareti değil yaniNoktalama işaretlerinden mahrumum ondandır. Yani o kızların arasında bu ex de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?