Bön bön bak öle tamam mı ?

Çok sinir bozucu bi durum. Ben de yaşıyorum sırf kızlar değil koca koca kadınlar teyzeler bakıyo sonra eşime dönüp diyorum ki benim yüzümde bişey mi var ya da ilgi çekici kötü biseymi gözüküyo ama alakası yok halbuki normal kot pantolon spor ayakkabı tişört giymiş olsamda dediğin gibi bön bön bakiyolar hep sordum kendime ta ki burç özelliklerimi okuyana kadar. Yengeç burcuyum ozelligindede nerde hangi ortamda olursan ol tüm ilgiyi çeken bi burctur diyo. Senin burcun ne

Yehuu değişmede öncede yengeç değiştikten sonrada yengeç yükselende yengeç

Güzel ve dikkat çeken bir kadınsan zaten erkeklerden
çok kadınlar rahatsız hissettiriyor bakışlarıyla.
Bu inkar edilemez bir gerçek malesef.
Onun için farkında değilmiş gibi umursamaman en doğrusu.

Noktalama işaretlerinden mahrumum ondandır. Yani o kızların arasında bu ex de var.
Eski sevgilin kız mı oldu. Yine aciklayamamissin üzgünüm. Tek sorun noktalama işareti değil yani

Erkek üye misin ya da ? ?

Sanırım yürüyüşün , endamın havan iyiyse bakarlar.Bu özellikle bizim ülkemizde böyle ...
Erkeklerden çok kadınlar kızlar bakıyor.
Sana tavsiyem görmezden gel ,hiç can sıkmaya değmez çünkü...

hepimiz guzel alimli uzun boylu bir bayan gecerken döner bir bakariz.ama size ne sebeple baktiklarini biz bilemeyiz ki!giyimin hareketlerin felan dikkat cekici olabilir.seninle ilgili rahatsizlik duyuyor olup bakabilirler.kendinize fazla ozguvenliyseniz rahatsiz oluyor olabilirler.ne biliyim bir suru sebebi olabilir.siz onlara bakmazsaniz gormezsiniz.umursamayin bence yada cok rahatsiz olursaniz, acikta bisey mi var?diye sorabilirsiniz..

kıskanıyorlardır muhtemelen. ayrıca bende bön bön bakan insanlara hasta oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…