Bön bön bak öle tamam mı ?

Anladığım kadarıyla kızlardan biri senin onun eski erkek arkadaşıyla aranda bireyler olduğunu düşünüyor, bunu diğer kızlara da anlatmış, doğal olarak sen ortamda olunca sana bakıyorlar konuşuyorlar vs. Tipik lise gruplaşmaları, sen haksızlığa uğradığını düşünüyorsan ve durumdan çok rahatsız oluyorsan onlarla ya da içlerinden en olgun olduğunu düşündüğün birisiyle uygun bir dille bu konuyu konuşmayı deneyebilirsin. İnsanlar konuşa konuşa anlaşır demişler. Olayın aslı neymiş öğrenmeye çalış, bir de senin tarafından görmelerini sağla.
En azından sen iletişim kurmayı deneyerek, ilk adımı atarak üzerine düşeni yaparsın, gerisi onlara kalmış.
Ayrıca kızlarla anlaşamıyorum, şu grup insanla bu grup insanla anlaşamıyorum deme, iyi insan kötü insan olmanın cinsiyetle, ya da ait olduğun sosyal grupla vs ilgisi yoktur.

Ay şu herkes beni kıskanıyo yok eski sevgilimin yanındakiler kıskanıyo falan tripleri de enteresan yani. Adı üstünde eskü sevgili bitmiş yani niye kıskansınlar seni şu an yanında onlar var kaldı ki arkanda gözün mü var da gözden kaybolana kadar bakıyorlar diyorsunuz şu etrafta tek topuklu giyen kıskanılası insan sizsiniz ua çünkü. demek ki sizde eski sevgilinizden gözlerinizi alamıyorsunuz onları inceliyorsunuz ki farkındasınız ama dünya sandığınız gibi çevrenizde dönmüyor herkes bana bakıyor diye konu açmakla ego tatmini yapmayın

Bakan kızlar emellerine ulaşıp sizi rahatsız etmeyi başarmışlar.

Belkide itici bir tipsindir,sana uyuz oldukları için bakıyorlardır???

Belkide sende farkında olmadan onlara bön bön bakıyorsundur(bön bön bakılma hissine kapılıp) onlarda da ister istemez sana bön bön bakma ihtiyacı doğuyordur...

Ben de bazen 12 aylık gibi davranan tiplere bakıyorum öyle, bi hayırdır deseler de ağız burun ne varsa dalsam diye düşünüyorum
amannn ha sen sen ol sakın hayırdır deme sakata gelirsin bak benden söylemesi...

Ne hissediyosan ondan bakiyolardir. Negatif elektrik aliyorsan oyledir. Bence cok gözgöze gelmeyin araniyolar bir sey dersen üstüne atliycak gibiler burdan belli gerginlik

ohooo....

güzelliğini ve çekiciliğini kıskanıyorlardır. kadınlar çirkin buldukları kadınlara böyle direkt bakmazlar.

ben çok sinir olurum bu duruma, erkek olsa bu kadar fütürsuzca bakamaz derim hep kadın olmasına güvenip yukarıdan aşağı insanı yakın mesafeden bile süzen hemcinslerim var. suratta da kötü bir ifade ile, inceleme. peh.

takma diyeceğim. elbet bi yerden çözülürler, böyle sürekli bakan bi kız sınıfımdan bana dışarda denk gelmiştik "offf yavrum" diye arkamdan laf atmıştı sonunda, şöyle bir ardımı dönüp baktım önüme dönüp devam ettim. yine bir başka kız üst dönemden yine okuldan yürürken yanında erkek arkadaşları da vardı koştur koştur derse yetişiyordum topuklulularla "off çok seksiii" diye bağırdı, dönüp baktım yine ters bir ifade ile, yanındaki erkek arkadaşları "şşşt napıyosun" falan diye uyardılar hatta. muhtemelen benim muhabbetimi yaptılar falan kız da kıskançlık mı yoksa dalga geçmek için mi artık nedir öyle saçmaladı ama rezil etti kendini okulun ortasında.

onlar da öyledir, senin eski sevgili sana güzel falan diyorsa, sana gıcık olup bakıyorlardır, ya da senin eski sevgiliden hoşlanıyorlardır, o da onlara pas vermiyordur, bunlar da hırs yapmıştır bu kız bu çocukla nası çıkabildi diye.

bi dahaki sefere yanlarından geçerken saçlarını da savur iyice kudursunlar ahahahah.

belliki sende onlara dikkatlice bakiyorsun kime bakiyorlar diye. belki kizacaksiniz ama hani sevgilinizi kiskandiginiz belli ederseniz kizlar inadina bakar. bende aynisini yaptigim icin soyluyorum

Seni kıskanıyorlar ama nedeni nedir bilemeyeceğim. Eski sevgilinle yakın arkadaşlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…