ohooo....
güzelliğini ve çekiciliğini kıskanıyorlardır. kadınlar çirkin buldukları kadınlara böyle direkt bakmazlar.
ben çok sinir olurum bu duruma, erkek olsa bu kadar fütürsuzca bakamaz derim hep kadın olmasına güvenip yukarıdan aşağı insanı yakın mesafeden bile süzen hemcinslerim var. suratta da kötü bir ifade ile, inceleme. peh.
takma diyeceğim. elbet bi yerden çözülürler, böyle sürekli bakan bi kız sınıfımdan bana dışarda denk gelmiştik "offf yavrum" diye arkamdan laf atmıştı sonunda, şöyle bir ardımı dönüp baktım önüme dönüp devam ettim. yine bir başka kız üst dönemden yine okuldan yürürken yanında erkek arkadaşları da vardı koştur koştur derse yetişiyordum topuklulularla "off çok seksiii" diye bağırdı, dönüp baktım yine ters bir ifade ile, yanındaki erkek arkadaşları "şşşt napıyosun" falan diye uyardılar hatta. muhtemelen benim muhabbetimi yaptılar falan kız da kıskançlık mı yoksa dalga geçmek için mi artık nedir öyle saçmaladı ama rezil etti kendini okulun ortasında.
onlar da öyledir, senin eski sevgili sana güzel falan diyorsa, sana gıcık olup bakıyorlardır, ya da senin eski sevgiliden hoşlanıyorlardır, o da onlara pas vermiyordur, bunlar da hırs yapmıştır bu kız bu çocukla nası çıkabildi diye.
bi dahaki sefere yanlarından geçerken saçlarını da savur iyice kudursunlar ahahahah.