Bön bön bak öle tamam mı ?

Ay boşver baksınlar, topukluyu da giy podyumda yürüyormuş gibi yürü, yanlarından geçerken de tek kaşını kaldırıp hepsine küçümseyici bi bakış at saçlarını savur geç arkada parfümünün kokusu kalsın

Psikolojide buna 'Spotlight Effect' deniyor, Türkçe 'herkes bana bakıyor sendromu' diyebiliriz :) Herkes her ne kadar kendi dünyasının merkezinde olsa da, diğerlerinin dünyasında aslında o kadar da önemli değilsiniz. Bir iki kişi ya da eski sevgilim bakıyor desen anlarım da 10 kız bakıyor herkes bakıyor dersen bi daha düşün derim. Hadi ilk gördüklerinde onlara değişik gelecek birşeylerin vardı da, hergün gören insanların hala aynı ilgiyle bön bön bakacaklarını sanmıyorum, istersen uzaylı ol.

Hemen yarın yapıyorum oldu bil çok heyecanlandım bi an

Ama ben demiyorum ki herkes bakıyor belli bir grup var onlar. Hani bakarsın geçersin ama bu belli grup öyle değil gidene kadar

Daha önceden kalan bir probleminiz mi var peki bu grupla, yoksa sadece dış görünüşünden dolayı mı baktıklarını düşünüyosun? Onlarla konuşup çözebileceğin bir sorun mu? Lisedeysen danışman hocanla beraber çözmeyi de deneyebilirsin.

Nerdee danışman hoca Oldum olası anlaşamadık yani bi kavgamızda olmadı. Birinin eski sevgilisimi ne benimle konuşmuş. Çok saçma geldi. Dedim en iyisi uzak durıym dengesiz çıkar. Sonra bu bakışlar işte

Ben karnı burnunda gebeyim eşimde hep yanımdadır karnım büyüdü büyüyeli gebe pantolonu giyerim bikaç parça şey var üstüne olan hep aynı şeyler yani bi ayakkabılarımı değiştiriyorum ayaklarım büyümedi,saçlarım genelde tepeden topuzdur e makyaj filan hak getire zaten hamilelerin tipik yürüyüşüyle yürürüm ama millet ök...z gibi bakar bigün birini
Sopalayacam

Takılma sen.

Herşey gönlünüzce olsun hayırlıda olsun bende hamile gördüğümde bakarım hatta gülümserim çok tatlı bi durum bence sizde boşverin :)

Bir yerde herkes cins bir kişi cins değilse düşünürüm. Tüm cinsleri bir araya toplayan bu işyeri Nerede?

Herşey gönlünüzce olsun hayırlıda olsun bende hamile gördüğümde bakarım hatta gülümserim çok tatlı bi durum bence sizde boşverin :)
Ah sadece kadınlar baksa anlarım

Neyse..iyi dilekler için çok teşekkür ederim, amin isteyen herkesin inşallah

demek ki güzelsin ve tarzsın
ondan inceliyorlardır neden olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…