Bişey olmaz ama hoş değil ben rahatsız oluyorum onlarda kötü görünüyo :Ibaksınlar ne olacak?
Olabilir buda acıttı azıcık ama olsun :IO zaman o senin hakkinda biseyler anlatmıştır aha geliyo bizimki diye bakıp gulüyolardır arkandan...
Eski sevgilin kız mı oldu. Yine aciklayamamissin üzgünüm. Tek sorun noktalama işareti değil yani
Erkek üye misin ya da ? ?
Bi kadın eski sevgilimi kız benide erkek sandı da o yüzden erkek eski sevgiliErkek sevgilin ne ya biri açıklasın:)
Hemen yarın yapıyorum oldu bilAy boşver baksınlar, topukluyu da giy podyumda yürüyormuş gibi yürü, yanlarından geçerken de tek kaşını kaldırıp hepsine küçümseyici bi bakış at saçlarını savur geçarkada parfümünün kokusu kalsın
Ama ben demiyorum ki herkes bakıyor belli bir grup var onlar. Hani bakarsın geçersin ama bu belli grup öyle değil gidene kadarPsikolojide buna 'Spotlight Effect' deniyor, Türkçe 'herkes bana bakıyor sendromu' diyebiliriz :) Herkes her ne kadar kendi dünyasının merkezinde olsa da, diğerlerinin dünyasında aslında o kadar da önemli değilsiniz. Bir iki kişi ya da eski sevgilim bakıyor desen anlarım da 10 kız bakıyor herkes bakıyor dersen bi daha düşün derim. Hadi ilk gördüklerinde onlara değişik gelecek birşeylerin vardı da, hergün gören insanların hala aynı ilgiyle bön bön bakacaklarını sanmıyorum, istersen uzaylı ol.
Nerdee danışman hoca Oldum olası anlaşamadık yani bi kavgamızda olmadı. Birinin eski sevgilisimi ne benimle konuşmuş. Çok saçma geldi. Dedim en iyisi uzak durıym dengesiz çıkar. Sonra bu bakışlar işteDaha önceden kalan bir probleminiz mi var peki bu grupla, yoksa sadece dış görünüşünden dolayı mı baktıklarını düşünüyosun? Onlarla konuşup çözebileceğin bir sorun mu? Lisedeysen danışman hocanla beraber çözmeyi de deneyebilirsin.
Erkek sevgili demeyi istemezdim ama dediğim gibi sevgilimi kız sanan vardı benide erkek sandı o yüzden belirttimErkek sevgili bakıyorsa sıkıntı.
Tüm detaylar içinde ona uyuz oldum ben
Herşey gönlünüzce olsun hayırlıda olsunBen karnı burnunda gebeyim eşimde hep yanımdadır karnım büyüdü büyüyeli gebe pantolonu giyerim bikaç parça şey var üstüne olan hep aynı şeyler yani bi ayakkabılarımı değiştiriyorum ayaklarım büyümedi,saçlarım genelde tepeden topuzdur e makyaj filan hak getire zaten hamilelerin tipik yürüyüşüyle yürürüm ama millet ök...z gibi bakar bigün birini
Sopalayacam
Takılma sen.
Elim ayağım tutuyo ne desem bilemedim.Guzel bir kadin misin?
Ah sadece kadınlar baksa anlarımHerşey gönlünüzce olsun hayırlıda olsunbende hamile gördüğümde bakarım hatta gülümserim çok tatlı bi durum bence sizde boşverin :)
demek ki güzelsin ve tarzsınMerhaba uzun bir süredir nedenini anlayamadığım ara ara korktuğum bazen sinirlerimin bozulduğu bazen iyi hissettiğim kısacası nedenini bilmediğim ama rahatsız olduğum bir durumu paylaşmak istedim bu konuda ne yapabilirim. Görüşlerinizi almak istedim. Sorunum şu bön bön bakan kızlar ha bide erkek eski sevgilim nedenini anlayamadığım bir şekilde hadi diyorum belki kıskançlık sonra diyorum bu kadarıda abartı kesin nefret ediyorlar.
Şimdi çevremde hergün aynı ortamda bulunduğum kızlarla sorunum var mesela merdivenlerden iniyorum belli kızlar var hepsi dönüp bakıyo taa gözden kaybolana kadar hep hep aynı şey bide topuklu bot giydim diyelim boyum 1.66 öyle bi baskı oluyor kı sanki 1.80 im 10 cm topuk giymişim. Cidden artık sinirlerim bozuluyor. Ne bakıyorsunuz demek geliyo ama 10 kız ben tek. Hayır açıkta birşey de yok nedir bunun nedeni kızları sevmiyorum soğuğuz ama bu nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?