- Konu Sahibi serenityjane
Siz madem ev almıyorsanız bana borç verin arabamı yenileyeyim siz ev alırken size vereyim dedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vermem. Araba alması için borç. Araba için borç my istenir. Zaten varmış.Siz madem ev almıyorsanız bana borç verin arabamı yenileyeyim siz ev alırken size vereyim dedi.
Bence vermeyin. Parası yoksa elindeki arabayla idare etsin. Sonuçta arabası var mı var.Borç isteme sebebi arabasını değişecekmiş.
Şaka mı bu gerçekten?Borç isteme sebebi arabasını değişecekmiş.
Evet direk derdim. Bankaya veya emin otomotiv gibi uygulamalara yonlendirirdim.Evet ben de öyle düşünüp vermek istemedim ama kayınpeder işte ne kadar diyebilirsin. Siz olsanız direk der miydiniz
Siz madem ev almıyorsanız bana borç verin arabamı yenileyeyim siz ev alırken size vereyim dedi.
Ne kadar paranız olduğunu nerden biliyor bu yumuşak huylu insanlar?Direk demeye yüzüm tutmuyor. Çok da yumuşak huylu insanlar. Söylesem beni kötü ilan ederler.
egerki güvenirsem ve imkanım varsa verirdimMrb arkadaşlar. Eşinizin bir akrabası veya kayınpederiniz veya kaynınız sizden yüklü miktarda(40 bin tl) bir borç istese ne yapardınız?
Verme derim benim kayinpederim geri vericem sozu ile aldi tum düğün takilarimi üstüne hala buz gibi su içiyorum kesinlikle vermeyin.Mrb arkadaşlar. Eşinizin bir akrabası veya kayınpederiniz veya kaynınız sizden yüklü miktarda(40 bin tl) bir borç istese ne yapardınız?
Mrb arkadaşlar. Eşinizin bir akrabası veya kayınpederiniz veya kaynınız sizden yüklü miktarda(40 bin tl) bir borç istese ne yapardınız?
Bal dudak oldukları için hayır diyemiyorum.Verme derim benim kayinpederim geri vericem sozu ile aldi tum düğün takilarimi üstüne hala buz gibi su içiyorum kesinlikle vermeyin.