borç meselesii...

yok kız doğrudur benim de var tanıdığım böyle kzıın ailesi züper ötesi zengin idi sonra garsonun biriyle kaçtı gitti sürünüyo şimdi..
Diğer konularını bilmesem kesin atmasyon diyeceğim de “iş yerindeki kız” konusunda çok samimiydi. Atıyor olamaz da işte..

o zaman sıra sizde ne güzel zamanı gelmiş.
vefa önemli bir olgudur.
hiç vermese ne olur 7 bini gücün varsa ne olucak bence yardımcı olmalısın

İşte bu.
Vefa..
Ne güzel söylediniz.
Hiç düşünmeden evini açmış, hayat kolaylaştırmış biri..
Belki de bu konusahibine verilmiş bir fırsat..
Teşekkür edebilmek için.
Eğer geçmişte böyle bişey yaşanmamış olsaydı, bu para verilmez herhalde diye düşünürdüm.
Ama geçmişte yapılan iyilik hiç de yadsınacak bir iyilik değil..

O sana çok yardımcı olmuş. Vefa borcunu ödemenin sırası geldi. Hem arkadaşının gerçekten zor durumda olduğunu biliyorsun, kolay kolay isteyemeyeceğini de. O sana öğrenci haliyle yardım etmiş, kira istememiş. Ki öyle insanlar bilirim ben, öğrenciyiz diye ekmek parasının yarısını bile isteyen. Verebilecek durumunda varmış. Daha ne bekliyorsun ki?

ben en iyisi ona aylık bağlıyayım 200 lira falan . sanırım böyle yapıcam

Borç vereceğin kişi geri ödeyebilecek durumda mı? Yani sizin ihtiyacınız olduğunda peşinden koşturmazsa ve acil ihtiyaç duyulmuyorsa verirdim ben olsam

ben en iyisi ona aylık bağlıyayım 200 lira falan . sanırım böyle yapıcam

yani tabii aylık deme ona.. kırılabilir.. ama her gittiğinde sıkıştır biraz eline..
elin kolun dolu git.. ihtiyaçlarını bilirsin.. evine girip çıktığın için..
ben olsam böyle yapardım sanırım...

arkadaşlar istenen meblağ eğer 300-500 olsa zaten veririm. ama meblağ çok yüksek. Vefa tabikide var ve emin olun bende ona daha fazlasını bile vermek isterdim..

valla orasını sormadım ama bana borcumuz bu kadar dedi. bu arada sence eşi bu parayı bulabilirmi,?
300-400 yada hadi şartları zorluyorum 1000 tl degil. verip o parayı orda unutasın
ama 7000 nerdeyse bi araba parası yani.
senden alıp bankaya ödüceklermiş.
dügün masrafları falanmı acaba.
eşi bulsun bencede. ailesi falan yokmu hiç eşinin.

teşekkür ederim arkadaşım
tabiiki bizde iki kişi çalısıyoruz ve ben tedavi oluyorum. inan dün uykularım kaçtı bu yüzden çok zor çok Allah kimseyi yoklukla imtihan etmesin

aminnnnnn......

yav ikinizde
şeker gibisiniz yanlış anladınız birbirinizi öpüşün barışın işin kötüsü beni vurdu burda beni yiyorlar görmüyosunuz

Borç vereceğin kişi geri ödeyebilecek durumda mı? Yani sizin ihtiyacınız olduğunda peşinden koşturmazsa ve acil ihtiyaç duyulmuyorsa verirdim ben olsam

yani elinde olsa kesinlikle öder ama 1000 tl alıyor kocası. bende tedavi oluyorum benimde ihtiyacım var su sıra..

tabiki canım burda yazdım bu şekilde
yoksa al sana aylık diyemem. Çok kırıcı olur.
zaten hayatı yeterince zor birde ben bunu dersem inan dahada bunalıma girer

kesinlikle öyle şeyler vardırki aslında bedeli ölçülmez ve ödenemez.
ama Allah o fırsatı konu sahibine vermiş.
ben olsam hiç düşünmezdim çünki dünyevi şeyler benım için çok değersiz.

Bence vermeyin,yani az buz bir para değil ki.Gene 1000-2000 falan olsa belki verilirdi,ama çok büyük bir miktar.

yav ikinizde

şeker gibisiniz yanlış anladınız birbirinizi öpüşün barışın işin kötüsü beni vurdu burda beni yiyorlar görmüyosunuz

haha sen varya bu sitedeki tüm hatunların hakkından gelirsin
maşallah sana:)
yok herkes anlaşacak diye bir durum yok tabii ki ama saygı duyar ve susarım yapacak birşey yok
ne kırmaya ne kırılmaya geldim:)

7000 cok buyuk bir para Esinizin izin vermedigini soyleyin.Vefa baska bir sey maddiyat baska.Yarin ne olacagini kimse bilmez 7 bine ihtiyaciniz olur belli mi olur

ben asla bir günden bir güne maddiyat düşünerek yaşamadım
ama suan tedavi oluyorum
ve gerçekten her hafta epey bir para gidiyor.

Kişilerin birbirine saygısı olması başka bir şey “benim param sanane” denmesi başka bir şey.

Aynen her ailenin bir tarzı vardır, ona göre yön verirler kendilerine.

Biz eşimle aynı işi yapıyoruz.

Biz maaş çektikten sonra harcamalar çıkar, yanımıza alacağımız paralar çıkar, ne kadar yatırım yapılacaksa belli olur. Bunları yapmak toplasan 10 dk sürmez.

Ama iş yerlerimizde yardım toplanır, düğün olur para toplanır bunlara danışmayız. Benim demek istediğimle o arkadaşın vurgusu farklı bir şey.

Ben de “ben bilmem erkeğim bilir.” Tarzını savunmuyorum.

haha sen varya bu sitedeki tüm hatunların hakkından gelirsin
maşallah sana:)
yok herkes anlaşacak diye bir durum yok tabii ki ama saygı duyar ve susarım yapacak birşey yok
ne kırmaya ne kırılmaya geldim:)
ben bacım diyince ortalık yıkılıyor ..erkek üyeler yediremiyor mu acep diye düşünmeye başladım bu bacım kelimesini..KONYALIYIM GARDAŞIM BEN BACIMDA DERİM GÜLÜMDE illa entelektüel ve elit biri mi olmam gerekiyor(dikkat tek l ile yazılıyor doğru yazdım yani)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…