- 17 Şubat 2018
- 29
- 6
- 1
- 35
- Konu Sahibi Fatmamuselleme
-
Allah yardımcınız olsun.Herkese iyi geceler... benim gibi geceleri uykusuz gecenler var mi acaba.. benim derdim borclarimiz. Esimle kaçarak evlendik ne yazikki. Herseyi ikimiz yaptik birikim de yoktu. Sonra esim isten cikarildi sonra is bulamadi. Borclar dag gibi oldu. 5 ay sonra zorla bir is buldu ama ipin ucu kacinca toparlayamadik. Heryerden icralik olduk. Simdi yavas yavas oduyoruz. Ben memurum atandim baska bir sehre geldik evimizi kurduk. Borclar heryerden oyle bi bastiriyor ki hangisine verecegimizi şaşiriyoruz. Benimle ayni durumda olan yada bana fikir verecek olan var mi acaba. Desteginize ihtiyacim var. ailelerin de durumlari yok destek olacak. Ne yapayim??
Hem ben hem eşim. Kredi olayi imkansiz. Esyalari bile elden senetle aldik buraya gelince.Allah yardımcınız olsun.
İcralık olan siz misiniz eşiniz mi,toplam borcunuz ne kadar,eğer sizin üzerinizde icra yoksa kredi çekip tek bir yere ödeme imkanınız var mı.
Bizde 10 bine dizdik. Bizim onceden kalma borclarimiz bekarken esimin cektigi 4 bin tl kredisi benim egitim kredim dugun icin cektigimiz az bir kredi odeyemeyince icralik oldu ve bize su anda 30 bin olarak geri donduFazla yuksekten gıtmıssınız arkadasım evlendı evını 10 bıne dızdı hıc bırseylerı yoktu tek baslarına yaptılar herseyın en ucuzunu ama kalıtelısını aldılar onlarda kacarak evlendı .
Banka da var ama icralik oldugu icin avukat da yardimci olmuyor hicBanka borclariysa durumunuzu anlatip yeniden duzenleme isteyebilirsiniz belki
Bu isleri hic bilmem ama kart magdurlarina birseyler yapiyorlardir illaki
Borc 40 bin. Farkli borclar oldugu icin birini oderken digerinin faizi fırlıyor.Memursun 2800 gelır var ne kadar borcun var esının aldıgı parayla da rahat rahat ödersın kiraya 600 verme sobalı evde otur 300 ver .Her gun et yeme ,pahalı temızlık malzemesı alma ,gerekırse yuruyerek gıt bır cok yere ınsanlar alışmıs kısa mesafede bıle dolmusa ,otobuse bınıyor yuru yurumek saglık getırır.Gıyım kusamı bır kenera bırak ,sıgarayı da .Böyle işte kısmak ısteyen ger turlu kısar .
Evim dogalgazli degil. Burda kiralar 800 1000 tl arasi. Ben 500 luk evde oturuyorum. Eve soba kurulmuyo elektrikli soba ile idare ediyoruzGıder doğal gazlı yada kalorıferlı evde oturursnız 600 veya 800 de ev kırası ödersenız tabı zorlanırsınız gıt mısss gıbı sobalı evker var 300 e bulursun ,250 ye bıle .
Yakın köylerı tavsıye ederım ne market var ne bakkal para oldugu gıbı kalıyor sebze desen köyluden alırsın zaten cıddıyım bak evler ucuz köy evı gecım cok rahat hem para bırıktırır ustuneds borcunu kapatırsın.Evim dogalgazli degil. Burda kiralar 800 1000 tl arasi. Ben 500 luk evde oturuyorum. Eve soba kurulmuyo elektrikli soba ile idare ediyoruz
Once icralik olup sonradan maas haczi geliyor esimin de benim de maaslar hacizli. Digerlerini de oduyoruz. Faizler durmuyor ama biter insallah. Ne bileyim sizden manevi destek almak istedim sanirim. Cevremizdekiler o ladar borc mu olur vs diye moral bozuyorAllah yardımcınız olsun. Ek ihtiyaçları azaltın kıyafet vs alısverısı yapmayın. Yemeyeceğınız hiçbirşeyi eve almayın. Mümkünse dısarda yemek yemeyın. Telefon vr internet hattalarına sürekli tl yüklemeyin. Her borcun asgarisini ödeyin. Kredi borcunuz varsa yapılandırın. İcradan önce maaş haczi gelmedi mi maaaş haczi varkem icra oluyor mu ? Sigara kullanıyorsanız bırakın.
Çevrenize anlatmayın. Ne güzel memurmuşsun hallolur herşey merak etme. Allah herkese sırası ile kapı açıyor ümidini yitirme. Savurganlık yapmayıp eşit olarak borçlarınızın asgarisini ödersiniz. He arkadasların dediği gibi tek bir bankadan yeni uzun vadeli bir kredi cekmek en mantıklısı. Bankaya kredi basvurusunda diğer borçlarımı kapatmak üzere diyorsunuz o para size verilmeden ekrandan aktarılıyor .Once icralik olup sonradan maas haczi geliyor esimin de benim de maaslar hacizli. Digerlerini de oduyoruz. Faizler durmuyor ama biter insallah. Ne bileyim sizden manevi destek almak istedim sanirim. Cevremizdekiler o ladar borc mu olur vs diye moral bozuyor
Oyle bir kredi var mi gercekten. Biz cok basvuru yaptik ikimizin de sicili bozukmus kara listedeymisiz o yuzden hep geri cevirdilerÇevrenize anlatmayın. Ne güzel memurmuşsun hallolur herşey merak etme. Allah herkese sırası ile kapı açıyor ümidini yitirme. Savurganlık yapmayıp eşit olarak borçlarınızın asgarisini ödersiniz. He arkadasların dediği gibi tek bir bankadan yeni uzun vadeli bir kredi cekmek en mantıklısı. Bankaya kredi basvurusunda diğer borçlarımı kapatmak üzere diyorsunuz o para size verilmeden ekrandan aktarılıyor .
Bizde 10 bine dizdik. Bizim onceden kalma borclarimiz bekarken esimin cektigi 4 bin tl kredisi benim egitim kredim dugun icin cektigimiz az bir kredi odeyemeyince icralik oldu ve bize su anda 30 bin olarak geri dondu
Eşimin bekarlıktan ve evlenirken çektiği krediler 160 bin tlBorc 40 bin. Farkli borclar oldugu icin birini oderken digerinin faizi fırlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?