Borc ödeme

Haklisiniz aslinda ama bunaldim ve buraya yazdim aradigim sey care degil destekmis sanirim icim rahatladi cunku.. evet maasin 4 de biri haczediliyor. Ben hemsire oldugum icin ek odemelere de el koyuyolar. Saglik olsun bitsin de hayirlisiyla

Yani kredi sicilimiz bozulmus oyle dedi bankalar. Ama borc kapatma kredisi varmis burda ogrendim onu bilmiyorum hic. Icralik dosyalardan dolayi direk kara listedeyiz

Cok abarttiginizi dusunuyorum. 40 bin borc neki ? Insanlar sirf araba almak icin onun iki mislini cekip oduyor. Daha gecen hafta 175 bin cektim ben.

Ne aldınız ki? Eşyadan mı oldu bu borçlar?

Oyle bir kredi var mi gercekten. Biz cok basvuru yaptik ikimizin de sicili bozukmus kara listedeymisiz o yuzden hep geri cevirdiler
Maalesef bu durumdayken bankadan kredi alamazsınız.icralık olduğunuz banka var ise onlarla görüşüp borcu takside bağlayın ,iyi niyetli olduğunuzu görürülerse yardım ederler yoksa bu şekilde her zaman borcun faizini ödersiniz ,anapara çok az ödenir .eger bankanın yada diger kurumların yönlendirdiği avukatlar size yardımcı olmuyor ise kuruma bunu da söyleyebilirsiniz,

Yani kredi sicilimiz bozulmus oyle dedi bankalar. Ama borc kapatma kredisi varmis burda ogrendim onu bilmiyorum hic. Icralik dosyalardan dolayi direk kara listedeyiz
Kredi çekemezsiniz artık borç kapatma kredisi diye kredi de vermezler,kara listede olduğunuz için,önce borcu bitireceksiniz,daha sonra 5 yıl gececek aradan ki siciliniz temizlensiz.

Kbb puanınız düşmüştür krediye başvuru yapıp olumsuz cevap alınca yine düşer çünkü bütün bankalar tek bir yerden görür bütün başvurularınızı,maaşınızdan yavaş yavaş ödersiniz inşallah.

Bankaya gidip bir konuşsanız taksit yapmazlar mı avukat yapmıyormuş gidin banka ile konuşun direk.

siz nerede yaşıyorsunuz? 600 'e kaloriferli ev değil sobalı ev bile yok. 300 Tl'ye bodrumdan tek oda bile vermezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…