Borçlar....

Pamukpremsesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
1.907
1.715
63
Bayanlar evlenirken herşeyi esimle kendimiz yaptık...borçlarımız var haliyle.bu borçlar benim çok kafama takılıyor. Biliyorum ödenir gider ama kafama takmaktan kendimi ali koyamıyorum. Siz neler yaptınız nasıl davrandığım bu süreçte?

Ben de aynı borç halimdeyim. Büyük ihtimal sizinkinden de fazladir. Kafaya takmıyorum yapabileceğimi yapıyorum gerisi hallolur zamanla. Siz değerli takmayin evliligimizin en güzel zamanları güzel geçirmeye bakın bence. Allah sağlık versin gerisi gelir

Borcum hala var ama işim yok 7 aydır
Amaan ne dandik bi sistem
Ne kadar iyimser olsam da olmuyor bazen,hiç odeyemeyecekmisiz gibime geliyor

Yeterli ilgi vermemissin canım. Arkadaşların da dediği gibi
Borç ne kadar
Geliriniz nedir
Altınlarınız var mı satmayı düşünüyor musunuz

Kafaniza taktiginiz nokta tam olarak nedir? Odeyemezsek korkusu mu? Oyle bir risk var mi?

Bir de hemen bizi bırakıp nereye gittiniz

Konu açsam ilk saatlerde başından ayrılmam

Her yazana yorum da yaparım ki yukarıda kalsın herkes görsün diye

Buna ben de sasiriyorum.
Hele bazi konularda gunlerce tek mesaj. Ustune millet birbirine giriyor.

Endişelenmeyi bırakın,endişelenerek borcunuz da azalmadığına göre sakin kalın;çalışmıyorsanız eğer çevrenizdeki iş fırsatlarını değerlendirin.çalışıyorsanız da rahat olun,borcunuzu ödersiniz ama bir müddet bebek hayalinizi ertelemeye alın

Biz evlenirken eşyamız yoktu dolayısıyla borcumuzda yoktu.Herşeyi zamanla yaptık.

Çalışmıyorsanız işe girmenizi tavsiye ederim.Ya da düğünde takılanları bozdurabilirsiniz.Canınızı sıkmayın.Elbet bu günlerde geçecek.Borç diye üzülüp hastalanmayın eşinize yansıtmayın.

Sonuçta güzel bir adım için yapılmış her güzel şeyin bir zorluğu olacaktır.

İnşallah...Bende geçeceğini düşünüyorum. Bu zamana kadar hiç borcum olmadı. Belki o yüzden böyleyim:) ailelerimize yük olmayalım. Uzun vadeli olsada öderiz diye düşündük..Allah yardım eder inşallah.

Şuan için bebek hayalimiz yok...1 yıl dişimizi sıkacağız. 1 yıla düzelir diye tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…