- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Bayanlar evlenirken herşeyi esimle kendimiz yaptık...borçlarımız var haliyle.bu borçlar benim çok kafama takılıyor. Biliyorum ödenir giderama kafama takmaktan kendimi ali koyamıyorum. Siz neler yaptınız nasıl davrandığım bu süreçte?
Bir de hemen bizi bırakıp nereye gittiniz
Konu açsam ilk saatlerde başından ayrılmam
Her yazana yorum da yaparım ki yukarıda kalsın herkes görsün diye
Bayanlar evlenirken herşeyi esimle kendimiz yaptık...borçlarımız var haliyle.bu borçlar benim çok kafama takılıyor. Biliyorum ödenir giderama kafama takmaktan kendimi ali koyamıyorum. Siz neler yaptınız nasıl davrandığım bu süreçte?
İsim var öğretmenim. Eşimde memur...Altınlarınız varsa onlarla ödeyin, hemen hamile kalmayıp işe girmenizi öneririm bu kadar kafaya takıyorsanız.
İnşallah...Bende geçeceğini düşünüyorum. Bu zamana kadar hiç borcum olmadı. Belki o yüzden böyleyim:) ailelerimize yük olmayalım. Uzun vadeli olsada öderiz diye düşündük..Allah yardım eder inşallah.Biz evlenirken eşyamız yoktu dolayısıyla borcumuzda yoktu.Herşeyi zamanla yaptık.
Çalışmıyorsanız işe girmenizi tavsiye ederim.Ya da düğünde takılanları bozdurabilirsiniz.Canınızı sıkmayın.Elbet bu günlerde geçecek.Borç diye üzülüp hastalanmayın eşinize yansıtmayın.
Sonuçta güzel bir adım için yapılmış her güzel şeyin bir zorluğu olacaktır.
İsim var öğretmenim. Eşimde memur...
Şuan için bebek hayalimiz yok...1 yıl dişimizi sıkacağız. 1 yıla düzelir diye tahmin ediyorumEndişelenmeyi bırakın,endişelenerek borcunuz da azalmadığına göre sakin kalın;çalışmıyorsanız eğer çevrenizdeki iş fırsatlarını değerlendirin.çalışıyorsanız da rahat olun,borcunuzu ödersiniz ama bir müddet bebek hayalinizi ertelemeye alın
Kredimiz var.1700 civarı. Birde benim çeyiz taksitleriAylık gelir 6000 civarı yani
Borç ne kadar
Yarın okul açılıyor malumBir de hemen bizi bırakıp nereye gittiniz
Konu açsam ilk saatlerde başından ayrılmam
Her yazana yorum da yaparım ki yukarıda kalsın herkes görsün diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?