- 3 Haziran 2015
- 36.935
- 119.102
- 798
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Borc sıkıntısı kotu bisey tabi haklisin. Ama seninkide fazla gururlu sanki bu hem iyi bisey hemde zor bisey senin icin. Yarin oburgun buyuk bisey olsun onun gururu yuzunden biseyleri kacirabilursiniz ama insanlar degisir ikna edilebilir bunu dert etme ilerde degisir huyu zamanla fazla gurur yapmanin yersiz oldugunu anlar ama gelin arabasinda ikna et sanki amcanin arabasi degilki o senin babanin arabasi bunda gurur yapicak bisey yok o benim babam falan de.
İyi akşamlar hanımlar yaklaşık 6 aydır nişanlıyım ev işleri falan konuşulmaya başlandı,nişanlımın babasının işleri bu sıralar kötü adam baya üzgün, nişanlımda işleri düzelene kadar herşeyi ben yapıcam düzelirse babamda yardım eder diyo,babası bi ev veriyo tadilat 30 bin falan tutarmış nişanlım kaba bi hesap yaptı,e bunun daha mobilyası var beyaz eşyası var..Babamda bize bi ev vermek istiyo içi tadilat gerektirmeyen ama nişanlım bunu kesinlikle kabul etmiyo borçsuz evlenmek yokki bu devirde bunu kabul etmem asla diyor,nişanlımın arabası var ama babamın arabası biraz daha güzel ona göre, düğün arabası onu yapalımmı dedim onuda asla kabul etmiyo kayınpederinin arabasına binmiş dedirtmem kimseye diyo bu kadar gurur fazla değilmi evlenince borç sıkıntısı çekmemek tek amacım..
Yaa bi de öyle mi diyorduNişanlınız evlenince maaş erkeğe teslim edilecek diyordu o konuyu hallettiniz mi?
Bu arada biz de borçsuz evlendik.
Borçsuz da evlilik oluyor yani.
Yaa bi de öyle mi diyordu
Kayınpederin arabasına binemez ama kızının maaşına daha evlenmeden el koyacağını söyler maşallah gurur abidesiymiş cidden
O zaman kayınpederin verdiği evi niye istemiyo ya arabasına bile binmem diyo anlamadımEvet eski konusunda öyle yazmış konu sahibi.
Gerçekten de gurur abidesi mübarek.
Rengini de evlenmeden belli etmiş aslında ama...
O zaman kayınpederin verdiği evi niye istemiyo ya arabasına bile binmem diyo anlamadım
İyi akşamlar hanımlar yaklaşık 6 aydır nişanlıyım ev işleri falan konuşulmaya başlandı,nişanlımın babasının işleri bu sıralar kötü adam baya üzgün, nişanlımda işleri düzelene kadar herşeyi ben yapıcam düzelirse babamda yardım eder diyo,babası bi ev veriyo tadilat 30 bin falan tutarmış nişanlım kaba bi hesap yaptı,e bunun daha mobilyası var beyaz eşyası var..Babamda bize bi ev vermek istiyo içi tadilat gerektirmeyen ama nişanlım bunu kesinlikle kabul etmiyo borçsuz evlenmek yokki bu devirde bunu kabul etmem asla diyor,nişanlımın arabası var ama babamın arabası biraz daha güzel ona göre, düğün arabası onu yapalımmı dedim onuda asla kabul etmiyo kayınpederinin arabasına binmiş dedirtmem kimseye diyo bu kadar gurur fazla değilmi evlenince borç sıkıntısı çekmemek tek amacım..
Nişanlınız evlenince maaş erkeğe teslim edilecek diyordu o konuyu hallettiniz mi?
Bu arada biz de borçsuz evlendik.
Borçsuz da evlilik oluyor yani.
O konuyu hallettik arkadaşlar olmayan maaşıma göz dikmesi imkansız karşılıklı yanlış anlama olmuş hem konuları takip etmezsiniz hemde konuyu unutmazsınız :))) araba meselesine gelin 1,5 yıldır bu araba bizim kahrımızı çekti güzel anılarımız var o yüzden bunu yapmalıyız bence dediYaa bi de öyle mi diyordu
Kayınpederin arabasına binemez ama kızının maaşına daha evlenmeden el koyacağını söyler maşallah gurur abidesiymiş cidden
O konuyu hallettik arkadaşlar olmayan maaşıma göz dikmesi imkansız karşılıklı yanlış anlama olmuş hem konuları takip etmezsiniz hemde konuyu unutmazsınız :))) araba meselesine gelin 1,5 yıldır bu araba bizim kahrımızı çekti güzel anılarımız var o yüzden bunu yapmalıyız bence dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?