Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo konu yine gündeme geldi demek, şöyle tatlı mı tatlı bir pincher olur, pekinez olur :)))
Kovulmadan kaçayım topikten:))
Umarım bulursunuz aradığınız can dostunuzuHer zaman köpek alışverişine karşı çıktım ama bu cins sokakta gezmiyor : (
Şöyle şofer arkası, teker üstü olmayan, ucuz birşey arıyorum : )
Benim adam da senin gibi düşünüyordu, iri ırklardaydı gözü, ona kalsa evde Kangal bile bakardı ama köpek gerçekten kedilere göre daha zordur, hele bazı ırklar mutlaka bebeklikten alınıp bakılmalı, corso'lar zor bir ırk, gerçi iptal demişsin, ki bence doğru bir karar, hele 2 tane olurlarsa eve gelen misafiri bile mahvediyorlar, bizim 2 tane sokak köpeğimiz bile tekken kuzu, bir araya geldiğinde ortalığı savaş alanına çevirip çitlerden atlayacak kadar fenaydılar.mune sen al o sıçanları kocana ver .....
Danua, Cane Corso İPTAL
Border Coli CAN
Coli'ye döndüm ve maalesef bu cinsi temiz olarak her yerde bulamıyorum hadi bir el atın abinize...
BLUE MARLİE VE SİYAH BEYAZ BORDER COLLİE
kazen bunlara baktın mı
bunlara günlerdir bakıyorum da fiyatlarını duysanız : )
15 civarı mı yoksa
geçen pekinez e arkadaş pandemi öncesi 5 civarı verdi
Ordaki fotoğraftakiler bildiğin minnoşcuklar çıkmış eş kandırma taktiğiburdakiler sevimli çıkmışKazen kocaman ve simsiyahını gördüm ürkütücüdü... gözleri bembeyazın içinde kapkaraydı.
baya da büyükler.