Border Collie beslemek istiyorum ama...

Kazen evde(bahçede) Border Collie

• beslesin, destekliyorum

OY: 365 43,3%
  • asla beslemesin

OY: 477 56,7%

• Ankete Katılan
    842
Evde dana beslemek istiyorum yazıyor sandım gözlerim büyüdü,dana değilmiş ama danadan ne farkı var ayyy bunun...çok sevimlide evde olmaz ki be patron...

Kullanıcı: 33, Ziyaretci: 30

şaka gibi ....

seçim anketlerinden daha çok katılım oldu bu ankete :)

hayır diyenleri tek tek yazıyor bir kenara haberiniz olsun

Ya nasıl haberleri oluyor, günün 18 saati forumda olan ben bile konu kaçırıyorum ama bu ziyaretçiler kokuyu alıp damlıyorlar hep Formülünü ben de alsam da ekşınlı konuları kaçırmasam artık
edit: Tam yorumumun üzerindeki fotoğraftaki köpecik ne öyle ya. Sen köpeksin boynuz senin neyine, bir de yüz ifadesine bak hayattan geçmiş, 70lik dedem gibi bakıyor.

seni seviyorum kazen abi.... oluru yok bana göre...
not:yalakalık değil valla seviyorum

Evde dana beslemek istiyorum yazıyor sandım gözlerim büyüdü,dana değilmiş ama danadan ne farkı var ayyy bunun...çok sevimlide evde olmaz ki be patron...

dana beslese daha iyi

öyle keskin bakışları var ki töbe bismillah deyip eşhedüüüüü diye de ekleyisin geliyor...

Ya nasıl bir tatlılık bu beslenmez mi hiç :)
Ammmaaaa lütfen cins hayvan peşine düşmeyin. Pet hayvan uretici/piyasasına destek olmayın. Barınaklarda bir yığın cins hayvan var. Yavrucaklar minnacık kafeslerde açlar. Sokaklara girmedim bile. Bencillik değil de ne! Hayvan sevmek istiyorsanız sokağınızdaki aç hayvanları besleyin, emeğe bile nasıl saldırıyorlar. Sevaba girersiniz hem. (kazen sana soyluyorum kk sen anla)

Bence besleme aç kalsa sanki seni yiyecek gibi

O ziyaretciler kullanici girisi yapmaya usenen uyeler buyuk ihtimalle. Kendimden biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…