Border Collie beslemek istiyorum ama...

Kazen evde(bahçede) Border Collie

• beslesin, destekliyorum

OY: 365 43,3%
  • asla beslemesin

OY: 477 56,7%

• Ankete Katılan
    842
Yolda görsem karşı kaldırıma geçerim.
Ama yine de, apartman dairesi değilse, hayvanın koşup oynayacağı geniş bir bahçesi varsa neden olmasın?

şu anda arazime giren sahipsiz 2 eşşeği besleyin dedim çocuklara zaten...

mesajınız çok güzel alcaklardır

Bence soru yanlış. Ev derseniz, herkes kendi evini düşünür ve hayır der.

Arazimde, kulübesinde beslemek istiyorum deseniz daha ılımlı olabilir. :)

Bence alın çok şirin ve asaletli görünüyor , her yöndende korur sizi bu köpek , eşim süs köpeğimle asla dışarıda gezmez güya karizması çizilir diye ama sizin bu derdinizde olmaz

Ya adam da kocaman ama Ben hiç böyle adamlar görmüyorum sokakta ya

adamı bilmem ama ben bu cinsi gördüm cok zayıf bacakları kopacak gibi ama çok ani hareketleri refleksleri kuvvetli köpekler...baya da uzunlar...evet evin bahçeliyse o köpeğe ait bir alan varsa tamam ama eve girmeden özellikle geceleri kulübesinde kalıcak şekilde olucak sa olur eger apartman sa olmaması daha hayra alamet

Kadesa inan çok ayıp, ben desteklersiniz diye konuyu açtım bu nasıl bir cümle...
ödüm koptu ama :)

ben bir kadın gözü ile bakıyorum cidden çok büyük bu köpekcik bende desteklemeyi çok isterdim ama eşin de benim gibi ufak tefek bir hatunsa bu köpek korkutucu olabilir

Ay şipşirin köpeğime laf edip durma, yanınıza geldiğimizde kucağından indirmedin, fotosunu çektin, ellerinle besledin, oteli seferber ettin balık yesin diye

ben ona balık neden verdim kedi diye...

ben onu köpek olarak bile görmedim ki ....

Valla matmazel ben süs köpekleri hariç hepsinden korkan biri olarak, kafadan hayır dedim Kedinin bile kaprislisinden tırsarım ben

Yolda görsem karşı kaldırıma geçerim.
Ama yine de, apartman dairesi değilse, hayvanın koşup oynayacağı geniş bir bahçesi varsa neden olmasın?

Yolda görseniz karşı kaldırıma mı geçersiniz?

Cesaretinize hayran kaldım, ben kıpırdayamam herhalde, karşı kaldırımı da bulamam.

ödüm koptu ama :)

ben bir kadın gözü ile bakıyorum cidden çok büyük bu köpekcik bende desteklemeyi çok isterdim ama eşin de benim gibi ufak tefek bir hatunsa bu köpek korkutucu olabilir
Danua'lar göründükleri gibi ürkütücü değiller, çok sakin, koruyucu ve sevecenlerdir.
Evde Presa besleyeceğim derse ürkülmesi lazım.

Yavru halleri cok tatli. Tür olarak tehlikeli degilse eger, dobermanlar gibi, beslenebilir. Zaten yavru alip buyutulurse insan alisiyor. O kocaman hali bile garip gelmez kendin besleyip buyutunce. Esiniz de alisir yani. Ama tehlikeli bir kopekse beslemeyin bence. Bende biraz int. de arastirip ona gore oy verecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…