bu halleri tatlı ama büyüynce acayip bir değişime ugruyorlar
Ben bazen oyle yapiyorum, kendimden pay bictimÖyle mi dersin
yanlışlıkla üstüne bassa ölürsün
Ay şipşirin köpeğime laf edip durma, yanınıza geldiğimizde kucağından indirmedin, fotosunu çektin, ellerinle besledin, oteli seferber ettin balık yesin diyemune kuzu mu ? köpek mi ?
onun ne olduğu belli değil ...
şu anda arazime giren sahipsiz 2 eşşeği besleyin dedim çocuklara zaten...
mesajınız çok güzel alcaklardır
Ya adam da kocaman amaBen hiç böyle adamlar görmüyorum sokakta ya
Eki Görüntüle 1636709
allah aşıkaKazen bu köpeği alıpta eşine zülüm etme valla ya yazık kadına
araya giren kara kedi gibi
şu tibe bak
ödüm koptu ama :)Kadesa inan çok ayıp, ben desteklersiniz diye konuyu açtım bu nasıl bir cümle...
Ay şipşirin köpeğime laf edip durma, yanınıza geldiğimizde kucağından indirmedin, fotosunu çektin, ellerinle besledin, oteli seferber ettin balık yesin diye
Valla matmazel ben süs köpekleri hariç hepsinden korkan biri olarak, kafadan hayır dedimadamı bilmem ama ben bu cinsi gördüm cok zayıf bacakları kopacak gibi ama çok ani hareketleri refleksleri kuvvetli köpekler...baya da uzunlar...evet evin bahçeliyse o köpeğe ait bir alan varsa tamam ama eve girmeden özellikle geceleri kulübesinde kalıcak şekilde olucak sa olur eger apartman sa olmaması daha hayra alamet
Yolda görsem karşı kaldırıma geçerim.
Ama yine de, apartman dairesi değilse, hayvanın koşup oynayacağı geniş bir bahçesi varsa neden olmasın?
eski konularını bul hemen moda su sıralar busanırım siz kocanızla sorun yaşıyorsunuz
lütfen konuma yorum yapmayın.....
yanlışlıkla üstüne bassa ölürsün
Danua'lar göründükleri gibi ürkütücü değiller, çok sakin, koruyucu ve sevecenlerdir.ödüm koptu ama :)
ben bir kadın gözü ile bakıyorum cidden çok büyük bu köpekcik bende desteklemeyi çok isterdim ama eşin de benim gibi ufak tefek bir hatunsa bu köpek korkutucu olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?