Çok mantıklı bi karar canım, bence de git çekil, ve doktor kontrolleriyle yumurta takibi yapmanı öneririm hep önerdiğim gibi.Hanımlar merhaba ben bu ay yine negatifi gördüm rahim filmi çekileceğim artık belki bir sorun oldu belki bir şey varadetlerim düzenli ama kasık batmalarım var hep. Rahim filmi çekilip rahatlamak istiyorum bir şey yoksa da bileyim çok yoruldum artık
Hanımlar merhaba ben bu ay yine negatifi gördüm rahim filmi çekileceğim artık belki bir sorun oldu belki bir şey varadetlerim düzenli ama kasık batmalarım var hep. Rahim filmi çekilip rahatlamak istiyorum bir şey yoksa da bileyim çok yoruldum artık
Hormonlara geçen ay bakıldım çok şükür temiz çıktı vajinal usg de temiz yumurta takibi de yaptım ben bu ay doktor ile ancak yine olmadı maalesefÇok mantıklı bi karar canım, bence de git çekil, ve doktor kontrolleriyle yumurta takibi yapmanı öneririm hep önerdiğim gibi.dilerim rahim filmi temiz çıkar çıkacağını da düşünüyorum açıkcası hormonlara ve doktor kontrolleriyle bence bu ay çok verimli olacaktır inşallah diye düşünüyorum senin için.
Amin inşallah. Benim ilk hamilelik ilk denediğim ay olmuştu demek nasip o zamanmış şimdi dört aydır tutmuyor normal mi bilemiyorum ama çok üzülüyorum iki aydır perişan haldeyimRahim filmi en mantıklısı olmuş. Ne var ne yok görürsün için rahat eder. Bence de sıkıntı yoktur ama bazen baktırmak gerekiyor yine de. Rahim filminden sonra çok hamile kalan var diyorlardı. İnşallah sen de güzel haber alırsın
bende rahim filminden sonra hamile kalan çok duymuştum.Hanımlar merhaba ben bu ay yine negatifi gördüm rahim filmi çekileceğim artık belki bir sorun oldu belki bir şey varadetlerim düzenli ama kasık batmalarım var hep. Rahim filmi çekilip rahatlamak istiyorum bir şey yoksa da bileyim çok yoruldum artık
Ya normal mi dersin canım yumurtlama takibi yapmama rağmen mi normalbende rahim filminden sonra hamile kalan çok duymuştum.
4 ay normal bence bi sorun var diye düşünme
normal normal. doktorlar 1 sene normal yolla deneyip olmazsa ondan sonra doktora gelin diyorlar. değerlerinde iyi muhtemelen kafaya taktığın için olmuyorYa normal mi dersin canım yumurtlama takibi yapmama rağmen mi normaleşimin de benim de değerlerim iyi geriye bi rahim filmi kaldı işte
Kafaya takmamanın formülü olsa da yapsam gerçekten çalışıyorum evde de durmuyorum ama bi elim hep burdanormal normal. doktorlar 1 sene normal yolla deneyip olmazsa ondan sonra doktora gelin diyorlar. değerlerinde iyi muhtemelen kafaya taktığın için olmuyor
yinede çektir rahim filmini için rahatlar
4 ay çok normal gerçekten. Ben ilk gebeliğini de zor elde ettin sanmıştım. Kendini strese sokmamaya çalış. Elinden geleni yap tabi ki ama kötü düşünme. Olur Allah ın izniyle. İlk gebeligim bir sene olmayınca doktora öyle gitmiştim ben de.Amin inşallah. Benim ilk hamilelik ilk denediğim ay olmuştu demek nasip o zamanmış şimdi dört aydır tutmuyor normal mi bilemiyorum ama çok üzülüyorum iki aydır perişan haldeyim
Hayır ilk gebeliğim ilk ovülasyon denememde olmuştu. Hani ovülasyon denemesem belki denk gelmiyor vs diyeceğim ama tam günleri değerlendirince hatta bu ay doktor kontrolü ile ilişki oldu yine olmayınca ne bileyim bakıyorum herkes ovülasyon ile max üç ayda elde ediyor4 ay çok normal gerçekten. Ben ilk gebeliğini de zor elde ettin sanmıştım. Kendini strese sokmamaya çalış. Elinden geleni yap tabi ki ama kötü düşünme. Olur Allah ın izniyle. İlk gebeligim bir sene olmayınca doktora öyle gitmiştim ben de.
Psikolojini anlıyorum ama dört ay o kadar normal bir süre kiAmin inşallah. Benim ilk hamilelik ilk denediğim ay olmuştu demek nasip o zamanmış şimdi dört aydır tutmuyor normal mi bilemiyorum ama çok üzülüyorum iki aydır perişan haldeyim
Bence de tamamen stres kaynaklı olabilir inanılmaz etkiliyor bizzat deneyimledimnormal normal. doktorlar 1 sene normal yolla deneyip olmazsa ondan sonra doktora gelin diyorlar. değerlerinde iyi muhtemelen kafaya taktığın için olmuyor
yinede çektir rahim filmini için rahatlar
Amin Allah razı olsun canım rahatlamak için elimden gelem her şeyi yapmaya çalışıyorum ama her adet dönemi başa dönüyorumPsikolojini anlıyorum ama dört ay o kadar normal bir süre kikeşke seni ikna edebilsem ama neler hissettiğini de anlayabiliyorum
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap bence de. İnşallah en kısa zamanda Rabbim size en güzel şekilde nasip etsin bu sevinçli haberi almayı
İkinizinde değerleri iyiymiş. Ama yine de bazen takviye almak gerekiyor. Sen kullanıyorsun sanırım. Eşinde kullanmalı bence. Bir de her zaman diyorum. Sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam gerçekten yumurta ve sperm kalitesini etkiliyor. Nasip olunca her türlü oluyor ama işte bazen çabalamak gerekiyor. İnşallah yakın zaman da alırsın haberini. Strese girme diyorum ama ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. O yüzden tecrübeler ve okuduklarım doğrultusunda tavsiye verebiliyorumAmin Allah razı olsun canım rahatlamak için elimden gelem her şeyi yapmaya çalışıyorum ama her adet dönemi başa dönüyorum
Allah razı olsun evet ben kullanıyorum eşim de bu ay biraz kullandı düzenli olmasa da artık bir dahaki ay daha düzenli kullanır. Valla buraya da yazmaya utanıyorum artık çünkü takmamak gerek taktıkça olmayacak yumurtlamaya kadar takamama numarası yapıyorum resmen adete bir hafta kala geliyor benim delirmelerİkinizinde değerleri iyiymiş. Ama yine de bazen takviye almak gerekiyor. Sen kullanıyorsun sanırım. Eşinde kullanmalı bence. Bir de her zaman diyorum. Sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam gerçekten yumurta ve sperm kalitesini etkiliyor. Nasip olunca her türlü oluyor ama işte bazen çabalamak gerekiyor. İnşallah yakın zaman da alırsın haberini. Strese girme diyorum ama ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. O yüzden tecrübeler ve okuduklarım doğrultusunda tavsiye verebiliyorum
Bazen konuşmak , yazmakta insana iyi geliyor. Benim de mesela ceneme vuruyor bir derdim veya mutlu olduğumdaAllah razı olsun evet ben kullanıyorum eşim de bu ay biraz kullandı düzenli olmasa da artık bir dahaki ay daha düzenli kullanır. Valla buraya da yazmaya utanıyorum artık çünkü takmamak gerek taktıkça olmayacak yumurtlamaya kadar takamama numarası yapıyorum resmen adete bir hafta kala geliyor benim delirmeler
Ben de sanırım konuştukça yazdıkça rahatlayanlardanımBazen konuşmak , yazmakta insana iyi geliyor. Benim de mesela ceneme vuruyor bir derdim veya mutlu olduğumdaanlatınca rahatlamış hissediyorum. O yüzden çoğu derdimi falan gizleyemem
Sen de kendine bak. Yazmak konuşmak iyi geliyorsa bu şekilde devam et. Gelmiyorsa uzaklaşmakta fayda olabilir
Ahahha yaz canım. Ben boş vakitlerimde buralardayımBen de sanırım konuştukça yazdıkça rahatlayanlardanım
Doktorum ısrarla rahim filmine gerek yok diyor adet oluyorum diye bi kere de hamilelik oluştu tüpler de açık o zaman diyor . Kızlar sizce ne yapmalıyım rahim filmine vereceğim parayı acaba pilatese mi yazılsam yoksa çektirip rahatlasam mı ? Kürtaj sonrası enfeksiyon kapılmadıysa tüpler kapanmaz çok ağrım olmuştu benim bi gece hatırlıyorum aşırı uyuyamamıştım inlemiştim ama sadece o gece oldu akıntım ateşim olmadı o enfeksiyondan sayılmaz heralde. Ne yapmalıyım ? Sizleri çok sıkıyorum hakkınızı helal edin ama bi siz varsınız rahatça konuştuğumAhahha yaz canım. Ben boş vakitlerimde buralardayım
Doktorum ısrarla rahim filmine gerek yok diyor adet oluyorum diye bi kere de hamilelik oluştu tüpler de açık o zaman diyor . Kızlar sizce ne yapmalıyım rahim filmine vereceğim parayı acaba pilatese mi yazılsam yoksa çektirip rahatlasam mı ? Kürtaj sonrası enfeksiyon kapılmadıysa tüpler kapanmaz çok ağrım olmuştu benim bi gece hatırlıyorum aşırı uyuyamamıştım inlemiştim ama sadece o gece oldu akıntım ateşim olmadı o enfeksiyondan sayılmaz heralde. Ne yapmalıyım ? Sizleri çok sıkıyorum hakkınızı helal edin ama bi siz varsınız rahatça konuştuğumfufucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?