- 2 Aralık 2016
- 189
- 58
- 28
- Konu Sahibi rzgrgulu92
-
ama yorumlari okursaniz kimisi de beni suclu ve haksiz goruyor. beddua ettiyse sinirden ettigni biliyormusum ben uzerine gidip onu bogmusum ... ve terk edilmeyi hak etmisim. oyle yazanlar oldu. :/ kendimde suc gormeye basladim. ve pismanlik duyuyorum suan.Eski konularını bilemem de,sorumsuz,onun için yapılan çabayı görmeyen,işine gelmeyince karşı tarafa beddua eden,aile bağı kavramı olmayan bir herifcikkk için bi de terkedildim diyorsun.
O zaman yaz yaz bekleme canımmmmm dayından özür dile dediğim için beni affet yaz.
ama yorumlari okursaniz kimisi de beni suclu ve haksiz goruyor. beddua ettiyse sinirden ettigni biliyormusum ben uzerine gidip onu bogmusum ... ve terk edilmeyi hak etmisim. oyle yazanlar oldu. :/ kendimde suc gormeye basladim. ve pismanlik duyuyorum suan.böyle birinden özür beklemek , hamsinin kavağa çıkmasını istemek olur.
erkek arkadasin cok saygisiz ve terbiyesiz bir insan. Ve nedense bana vize basvurusu yaptigi konu hakkinda yalan söyledigini hissetirdi tabiki hakkina girmek istemem ama bana o olay hic inandirici gelmedi.
vize yi normal yollardan degil de tur sirketinden basvuru yapip alacakdi. ama evet turkiyde genelde verdigin parayi geri alamazsin. isterse tur sirketi olsun. kiyafet bile magzsaya geri veremiyorsun turkiyde. düsündürücü.......hangi ülkeymiş ya o vize parasını geri veren? bence çoook güzel keklenmişsiniz çünkü, kaç tane değişik tür vize almışlığım vardır (schengen,abd,ingilitere vs) ama herbirinde dana kadar uyarı yazıları olur bu parayı geri alamazsınız diye. vizeden red yerseniz bile o para verilmez nerde kaldı ben vazgectm yeaa verin benim paramı demek. Basvurmamış demek ki vizeye daha. siz işlemler nasıl gidiyor vs dedikçe de sizi oyalayacaktı demek. ki zaten çok da gönlü yokmuş. Bence yatın kalkın böyle bir yalancıdan kurtuldugunuza dua edin.
Defalarca dayına neden beddua ettin diye yazdım ama o aldırmadı. Sonra artık yazdığımı okumadığı ve aldırmadıgi için ailesine beddua eden insan istemiyorum dedim. Ama özür dilemesini bekledim tabi içtenBoş yere büyütmüşsün haklı yere terkedilmişsin. Adam dayısına beddua etti diye sen niye dertleniyorsun kendi ailesi. Onu da gectim adamın üstüne git git sonra özür bekle. Adam da sağlam ayak değilmiş zaten.
Bitsin demek ne kolay sizin için? Dayısına bilmemne diyeni istemem bitsin,bilmemne oldu bitsin. Adamda ee yeter diye gitmiş,haklı.
Bitsin dediğinde peşinden koşacak sandın dimi,güzel yapmış valla.. bu hikayenin devamında bitsin diyen sen olmana rağmen adamın peşinden koşanda sen olacaksın yaz bunu
Etsin yahu etsin kendi dayısı. Bak tekrar söylüyorum adam da zaten sağlam ayak değilmiş ama sen de abartmışsın. Bu saatten sonra cok düşünme önune bak sen o adamla da barışayım deme benceDefalarca dayına neden beddua ettin diye yazdım ama o aldırmadı. Sonra artık yazdığımı okumadığı ve aldırmadıgi için ailesine beddua eden insan istemiyorum dedim. Ama özür dilemesini bekledim tabi içtençünkü o adam hak etmedi ki o bedduayı. Tamam erkek arkadaşım istediğini alamamış olabilir ama sonuçta insanları elinde oynatmış gibi gözüküyor. Dayısı boş yere 60 km yol gidip boş yere o davetiyeyi almıştı. Simdi de birdaha davetiye istiyor bizimki... adam haklı. Ama benimki beddua etti.
kotu niyetim yokdu ki. Simdi hak mı ettim bu ayrılığı gercekten?
adam Saglam ayak olsa farkli davranirdi degil mi? icim rahatlamasi lazim yoksa kendimi suclu hissettigimden dolayi gercekten gidip birdaha ozur diliyesim geliyor abarttigim icin. dayanmak istiyorum ona yazmadanEtsin yahu etsin kendi dayısı. Bak tekrar söylüyorum adam da zaten sağlam ayak değilmiş ama sen de abartmışsın. Bu saatten sonra cok düşünme önune bak sen o adamla da barışayım deme bence
Bir insani en rahat "sinirliyken" tanirmisiz. Bir kere agzindan kufur cikan adamla iliski yurumez bence. Onun sana saygisi kalmamis, bosver gelmesin daha iyi.Öfkeliyken öyle cümleler kurabiliyor. Ama özür dilemesini beklemiştim terk etmesini ve vizeyi iptal etmesini değil
1. Babandan ozur dilemeye zor ikna olmuşmuş bu bile rencide ediciadam Saglam ayak olsa farkli davranirdi degil mi? icim rahatlamasi lazim yoksa kendimi suclu hissettigimden dolayi gercekten gidip birdaha ozur diliyesim geliyor abarttigim icin. dayanmak istiyorum ona yazmadancok zorlaniyorum
eski konulara bakinca temelli adami kotuleme ihtimaliniz cok yüksek:) o kufur konusu cok degiisk.. yani gecmisindeki sevgililerine kufur etmislig yok aksine kuzu gibiydi diyorlar. kendi ailesi arkdaslari da hic kufur duymamis agzindan. sakin bir nisanmis aksine. onun yanindayken de oyle sevkatli huzurdolu sakin bir insan di ki. ben sinirlensem o sakin kalirdi. mesafeden dolayi sana ualsamadigim icin, dayanamadigim icin deliriyorum kendimden cikiyorum ondan o kufurleri ediyorum diyor. Dogru mudurtabii bilemem Allah bilir evlenseydim hep yaninda olsaydim nasil olurdu diyeBir insani en rahat "sinirliyken" tanirmisiz. Bir kere agzindan kufur cikan adamla iliski yurumez bence. Onun sana saygisi kalmamis, bosver gelmesin daha iyi.
Bu arada eski konularini bilmiyorum ama bakicam simdi.
Dogru diyorsunuz. ben bir kere aldatilmistim ilkinde. cok yalvarmisti onu affetmistim ama ondan sonra birdaha bu iliskiyi Dogru duzgun kurtaramadik.1. Babandan ozur dilemeye zor ikna olmuşmuş bu bile rencide edici
2. Sana kufur edip defol git demiş engellemiş
3. Hemen vazgeçip başvuruyu iptal etmiş
Adam daha ne yapsın sana seni istemediğini anlatmak için. Şu saatten sonra da barışırsan ilişkiniz çok hastalıklı bir hal alacak ve ilerde çok üzüleceksin.
Adami kotuleyecegimi bildigine gore evet sen de farkindasin onun ne oldugunun :) canim bu iliski gercekten kangren olmus, bence sendeki de sevgi degil artik takinti.eski konulara bakinca temelli adami kotuleme ihtimaliniz cok yüksek:) o kufur konusu cok degiisk.. yani gecmisindeki sevgililerine kufur etmislig yok aksine kuzu gibiydi diyorlar. kendi ailesi arkdaslari da hic kufur duymamis agzindan. sakin bir nisanmis aksine. onun yanindayken de oyle sevkatli huzurdolu sakin bir insan di ki. ben sinirlensem o sakin kalirdi. mesafeden dolayi sana ualsamadigim icin, dayanamadigim icin deliriyorum kendimden cikiyorum ondan o kufurleri ediyorum diyor. Dogru mudurtabii bilemem Allah bilir evlenseydim hep yaninda olsaydim nasil olurdu diye
insAllah kurtulurum. Sabir dileyin bana.Adami kotuleyecegimi bildigine gore evet sen de farkindasin onun ne oldugunun :) canim bu iliski gercekten kangren olmus, bence sendeki de sevgi degil artik takinti.
O da nasil bir dengesiz oyle :)
Kendine ugraslar bul, unut onu.
Allah bir an once kurtulmak icin hirs versin :)insAllah kurtulurum. Sabir dileyin bana.
+1siz neden boyle birsey yaptınız onu anlamadım tamam dayısına beddua etmesi yanlısmıs hayatım bu sekilde konusma dayın o senin derdiniz de dayısına beddua eden adam istemiyorum kararım kesin deyip ayrılmıssınız sonrada umit ediyorsunuz ozur diler ne gerek var boyle birseye cozemedim oda size kufur etmis oda yanlıs durduk yere ayrılmıssınız..
" Kararım kesin" diyerek terk edilmiş mi oldunuz şimdi ?
Adam en doğrusunu yapmış. Kizacaginiza , blöf yapıp ayrılmayı secmissiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?