Bos yere terkedildim...

E sen terk etmissin o da kabul etmis yalvaracak hali yoktu

Hakettin meselesi değil .. adam kızmış. Sen niye durmadan dayıyı karıştırıyosun? Niye illa özür bekliyorsun. Bence dayın bunu haketmedi ama sen bilirsin desen sıkıntı olmayacaktı. Çok kızmış ki vizeyi bile iptal etmiş. Önceden uyardı mı hiç bu bitsin konusunda seni ?

Bu oglanda ofke kontrolu yok.
Dayisina bedua etmeis hos degil ama o sibirliyken alakasizca sizin bitirmeniz,onun kufretmesi bitirmis gercekten.

daha önceden zaten Saglam iliskimiz yokdu. onu zar zor ikna etmistim buraya gelip babamin elini opmesine. surekli biktim dayanamiyorum ben gelsemde birsey degismez baban istemez beni diye pes edip ayrilip cekip gidiyordu. ama karar vermisti ben okadar fedakarlik yaptim diye guya o da bu fedakarligi yapip elimden geleni yaptim diyebilcekdi. cunkju ben elimden geleni yapmistim.

Güldürdün

Bırak gitsin ozaman

Böyle bir insanı kendine ve ailene laik görüyorsan sen dayağı da aldatılmayı da hakediyorsun kusura bakma. Daha ciddi bişey olmadan adam dana her türlü kötülüğü yapmış ilişkiniz oturmamış, sen gelmiş evlenmekten bahsediyorsun.
Birazcık özgüvenin olsun, Almanyadan etrafından birini bul bundan sana hiçbir şey olmaz kusura bakmada.

Çünkü hep iyi tarafına inandım ve bu kotu seylern mesafeden ve ulasilmamazlik yüzünden yaşandığına inandım

+1

Çünkü hep iyi tarafına inandım ve bu kotu seylern mesafeden ve ulasilmamazlik yüzünden yaşandığına inandım
Canım bende Hollanda da yaşıyordum ve eşim Türkiye'de. Asıl uzak olduğu için her şeyine daha çok dikkat etti beni kırmamak incitmemek için. Bu yüzden çok yanlış bi insana ümit bağlamışsın sen bşan önce çıkar kafandan.

Çok mutsuzum

Onun fazla gelme istegi yokmus bence senin beddua etmesine kizmanda tuzu biberi olmuş sanki . Okuyunca böyle bi izlenim bıraktı brnde. Ayrica seven adam sevdigine kiyamaz küfür de neyin nesi.

Valla haksızsın vıze ıslerı çok sıkıntı adam bır kızgınlıkla demıs sen de çok ustune gıtmıssın ustelemıssın.zaten taa oralara kadar gelecek uzatmsaydın keske

erkek arkadasin cok saygisiz ve terbiyesiz bir insan. Ve nedense bana vize basvurusu yaptigi konu hakkinda yalan söyledigini hissetirdi tabiki hakkina girmek istemem ama bana o olay hic inandirici gelmedi.

Bir insani en rahat "sinirliyken" tanirmisiz. Bir kere agzindan kufur cikan adamla iliski yurumez bence. Onun sana saygisi kalmamis, bosver gelmesin daha iyi.
Bu arada eski konularini bilmiyorum ama bakicam simdi.

Edit: YENILIK:

Bugün beni aradı... Saat tr ye göre 11 civari. benim boşluğuma geldi çok müsait değildim odama koştum yinede açtım. Dayıma yazdın mı dedi, hayır dedim. Müsait değilim şuan aşağı inmem lazım arkadaş gelecek dedim. Ben onunla ilgilenmiyorum dedi. Dayım Turkiyeye gelmiş ona yazdın mı dedi. Hayır dedim... Kapatmam lazım aşağı inecem dedim kapattım. Sonra baktım engellememis saat 1 de yani uyku saatine kadar... sonra engellemis. Ona bir şey yazmaktan korktum tekrar bana kötü cümle kurarsa çok üzülürüm diye. Ve hiç bir şey yazmadım. O da engellemis işte saat gece bir de... Bu amaç nedir şimdi?

Dayısına sorsaydı ona yazmış miyim yazmamış miyim diye.

Bu işte ne var sizce? Belki hiç dayısı ile konuşmadı ve ortaya çıktı diye korktu. Sizce de beni arayıp sorması saçma değil mi? Garip geldi bana...

Ha şuan aradığı saate bakmak için sabahın yedisinde whatsappi açtım (bana göre saat 5). Baktim ki tam da şimdi (uyanma saatinde) engeli kaldirmis. Daha yarim saat once engelliydim. Benim en son görülmeme mi bakıyor? Keşke daha önce de dikkat etseydim sabahları kaldırıyor mu diye.
_______

Iyi yapmışsın sonunda gözün açılmış senin de. Bahane aramış senin tepkini ölçmüş sen de tavrını koymussun. Bundan sonra seni ilgilendirmesin sen önüne bak karşına senin değerini anlayacak biri çıkar mutlaka.

valla seni suçlu buldum açıkçası..
dayısı bu, senin dayın mı?
çok ters davranmışsın
kendin demişsin istemiyorum diye
o da bırakmış.

İnşAllah önümde bakacak güç de olurum. Sabah uyandığımda gene engellenmisim bu arada. Gece uyuduğumu düşündüğü için kaldirmis bir yarım saatlik. Sebebini anlayamıyorum. Saçma bir kişilik.

Sizden bi yorum sonrası da beni suçlu bulmuş. Kendimi kötü hissediyorum.

çok şaşırdım gerçekten. tilki gibi de kurnaz çıktı.
küfür argo da var kendisinde.
uzak dur canım. nasıl kendinize böyle bile bile yazık ediyorsunuz anlamıyorum. böyle insanlar için kendinizi üzerek üzülerek

ne kadar çabuk düşüyor moralin hislerin .
azıcık güçlü ol da bi kendine gel.
suçlu bulmalarındaki sebep senin gerçekleri görmeyip aşık aşık konuşman olmasın

Dayısına ettiği bedduadan sanane sinir anında hepmzn agzndn ağır kelimeler kaçabilir yani senin uzatman çok saçma

ne kadar çabuk düşüyor moralin hislerin .
azıcık güçlü ol da bi kendine gel.
suçlu bulmalarındaki sebep senin gerçekleri görmeyip aşık aşık konuşman olmasın

Evet kurnaz gibi değil mi. Belkide ona ilk kez böyle yazmadığım ve onu rahatsız etmediğim için kendisini hatırlatıp canımı yakmak istedi. Sabah engeli kaldirdigi gibi benim uyanma saatimde gene engellemis beni. Şansıma gördüm. Çok karışık ve karaktersiz bi davranış gibi geldi bana.

Diğerlerini suçlu görmesinin sebebi benim onun o sinirliyken üzerine gitmem. Beddua ettiyse etmiş diyorlar herkes eder diyorlar onun dayısından sanane diyorlar. Ama ben başkalarını kendimden çok düşünüyorum. Bana ettiği bedduaları yutabiliyorumda. Kendi ailesine edilen bedduayı ilk kez duydum. Benim çevremde küfürlü konuşan beddua eden hiç kimse yok. Ben küfür falan bilmezdim ve onun sayesinde Google ile anlamlarına baka baka öğrendim. Malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…