- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.864
- 598
- 33
- Konu Sahibi Benbenmesela
-
Aldatilan ve dayak yiyen kadınlara sabret, bi hata yapmis affet, yuvani, çocuklarıni düşün diyen bi ton kadin ayni zamanda bosan diyenlere de saldırıyor konularda bence bu daha garip :) Asla bunu diyen kadınlara saygı da duymuyorum herkesin kendi fikri deyip. Çünkü onlarin bu fikirleri olmasaydi herşey daha başka olurdu
ve bu fikirlerle çocuk yetiştiriyorlar bu yüzden bu düşünceler hiç bitmiyor gün gelecek bu çocuklar yüzünden bizim çocuklar da etkilenecek
Bu konu beni çok güldürdü yaEvet bosan diyenler hayattan istediklerini alamayanlar.. mesela dayak atan sayko bir koca, oglunun gobek bagini kesmeyi unutmus manyak kaynana, olseniz de mabadinin umuru olmayacak elti ve gorumceleri elde edememis insanlar, kiskaniyorlar sizi kiymetinizi bilin
Ağzına sağlık kız.
Boşan bence deyince eşim bile o üyeyi mi okudun diye aklına sen geliyorsun
Seninle eş değer o laf benim gözümde
Boşandırma timi 7/24 çalışıyor burda :) Az önce bir konu okudum konu sahibi bir süre önce aldatılıp affetmiş. Fakat konu aldatılması değil farklı bir sıkıntısından bahsetmiş. Tim den bir arkadaş acımasız ve kırıcı bir şekilde yorum yapmış. Vay efendim boşanamadın hak ettin şimdi sus otur tarzında saçma sapan şeyler. Yahu kadın başka bir sıkıntısından bahsediyor kapatmış o konuyu affetmiş kocasını. Hani sırf sivri görünmek için klavyeden sallayanlar çok. Ama hiç gerçekçi değiller kimsenin hayatını yaşadıklarını bilemeyiz bilmeden sallamayalım lütfen.
Evet bosan diyenler hayattan istediklerini alamayanlar.. mesela dayak atan sayko bir koca, oglunun gobek bagini kesmeyi unutmus manyak kaynana, olseniz de mabadinin umuru olmayacak elti ve gorumceleri elde edememis insanlar, kiskaniyorlar sizi kiymetinizi bilin
işte bunlar hep seksAma ne diyim henuz kirilmamis kemiklerin var bekle mi diyim. Kaynanan henuz uzerine kizgin yag dokmus mu? Hayir, o zaman sabret hatta dokse bile sabret mi diyim. Kendisi kocasindan cok kazandigi halde fazladan aldigi iki kurusluk seyin hesabini vermeye devam et, harclik istiyorsan cami avlusunda mendil ac mi diyim? Bir daha konu actiklarinda konudan beklentilerini de yazsinlar sonra yanlis cevap verip biz magdur oluyoruz burada
Insanlarin pasa gonlu bosan yazmak isteyebilir ne var bunda?
Soyle bi gun agiz tadiyla bi dayak yemedim. Gonlumce kaynana tarafindan ezilmedim. Hele kocalarini avucuna almis eltilerimin bana nispet yapmasini beni ezmesini hic yasayamadim. Kiskaniyorum anliyor musun
Henüz kimse banlanmadı. Tanrılar kurban istiyorHayırdır konu açılmış
Ozel mesajlasmadan haberiniz yok galiba. Gelip burda konu actiginiza gore. Konu altinda da bir patates salatasi ve kisir eksik.Kesinlikle yani buradaki yorumlardan gerçekten etkilenebilir okuyanlar. Onu hiç düşünmüyorlar yazarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?