Boşan demek ne kolay

Ben de kimseye kolay kolay boşan diyemiyorum. Olan kadına ve çocuklara oluyor. Boşanmış bir ailenin çocuğu değilseniz bir zahmet akıl vermeyin ne olur.

Bosanmayip mutsuzluklari ile psikolog psikolog beni kosturan anne-babanin evladi olarak da kimse cocuklariniz icin bosanmayin diye akil vermesin bir zahmet. Cocuklarina huzurlu ortam veremeyen, mutsuz anne babalarin hepsi de bosansin.
Gordugunuz gibi hayatlar, deneyimler cesit cesit. Kimse beylik laflar etmesin bence.

Ben de kimseye kolay kolay boşan diyemiyorum. Olan kadına ve çocuklara oluyor. Boşanmış bir ailenin çocuğu değilseniz bir zahmet akıl vermeyin ne olur.
Tamam

Peki boşanmak yerine maddi gücü de varken cocuklarim için katlaniyorum diyen bir annenin ve umursamaz bir babanın çocuğuysak yorum yapabilir miyiz? İzin veriyor musun?

Boşanmamış ailenin çocuğu olarak, benim yaşadığım fiziksel ve psikolojik şiddeti baska çocuklar da yaşamasın diye boşan diyorumdur belki ... Ne dersin?

Annesi babasi sekiz yasinda ayrilmis kimse olarak, bosanmalara cok soguk bakmam size yeterli gelmiyorsa, benim verebilecegim hic bir cevap yeterli gelmeyecektir size. Evde kumar dayak icki vs yoksa sacma sapan sebeplerden ayrilmalara karsi cikmak bence toplumsal gorevimiz olmaliydi. Valla nereden tutsam elimde kaliyor, hayati tersten yasiyoruz.

Bu tarz biseyi bende dile getirmistim.o zamanda yemedigim laf kalmamisti.eminim sizede cemkirenler olmustur.
Bude senin kocanda tam okuzmus diyenler
En sinir oldugum seyde kadin kocasindan yakinirken ay benim kocam soyle iyidir soykedir biyledir diye koca yaristiranlar

Evet cemkirenler var aynı su an senin yaptığın gibi yani farkı yok karşılıklı cemkiriliyor.

Ama son kısma katılıyorum gecen bir konu vardı konu sahibi annesinden dert yanıyor biri gelmiş koca bir satır boyunca annesini anlatmış şöyle iyidir böyle mükemmeldir diye.

Bence bosan diyen kadınlar akıllı ve saygı duyulası duyulasi kadınlar da bu diğerlerini çözemedim.

Mutsuz bir anne-babanin kumardan dayaktan daha beter olabilecegini, insan psikolojosinde acilan yaralarin yeri geldiginde kirik kemikten bile daha ciddi oldugunu size nasil anlatabilirim?
Bence toplumsal gorevimiz mutlu saglikli cocuklar yetistirecek huzurlu yuvalar olmali. Ve anne-babanin beraber olmasi o huzuru sagliyorsa ne ala ama birliktelikler evi cehenneme ceviriyorsa dayak kumar olmasa da bosanma gereklidir.
Ev cehenneme donmesine ragmen ama kumar dayak yok bosanmayin diyenleri de ben cok vicdansiz buluyorum. O cocuklari hic ama hic dusunmuyorlar.

Kimse kimseninnburda gaz vermesiyle boşanmaz endişelenmeyin...

Gereksiz bir konu olmuş....

Ben de boşanmanın en son ihtimal olması gerektiği taraftarıyım. Hele çocuk varsa her yol denenmeden boşanılmamalı... Yine de burada herkes kurallara uyduğu sürece istediği yorumu yapmakta özgürdür. Konu sahibi ister dikkate alır ister almaz. Siz de yorumunu beğenmediğiniz kişilerin göz ardı et butonuna basarak bir daha yorumlarını okumak zorunda kalmazsınız.

Mune üyelerle ilgili konu açmak yasak diye biliyorum. Bu konu neden kapanmadı acaba?

o tür olaylara kimsenin dediği bişey yokki zaten her şeye boşan diyenler için dedim ben.

Mesela neye? Aklınıza gelen ve insanların saçma bir şekilde boşan dediği ne var?
Bunlar boşan diyenlerin %5ini geçer mi? Bu kadar azlarken genelleyip boşan diyenler kıskanıyor demek nasıl bir düşüncenin ürünüdür?

Ben de aynı şeyi dusunuyorum.benim de yazdığım oldu ama gerçekten tek çarenin bu olduğunu düşündüğümden ki bosanilacak sebep olduğunda bile direk yazamıyorum.cok zor bir süreç ve Kolay kolay cesaret edilecek birşey değil diye düşünüyorum.mesela biri eşinin ilgisizliğinden bahsediyor bosan deniliyor evet bu çok zor ama boşanmış olmak da daha zor bazı şeylere katlanmak zorunda kalabilir insan evlilik sevgililik gibi değil.bosanmak sadece seni değil mesela çocukları da etkiliyor.cocuklar için ilgisizlige katlanmak zorunda kalabilir insan mesela.

Burası ağlama duvarı gibi oldu

Bende şuna siniyorum oluyorum canım yuvayi dişi kuş yapar kadın hep daha fedakar olmalı sabret dua et geçer canım

Şu cümleleri kuran kadınlara sinir oluyorum bazen

Tamam dişi kuş yapar da o kuşa da yazık

Yuva kolay kurulmuyor u unutmuşsun.

Kazçan kızlara acımıyorum yetiştireceği evladıda 18yaşında kocaya kaçacaktır,ne bilgisi varda kızana verecektir , oda kızını hor hörüp erkeğe kaçmasını sağlayacaktır , şu izmir köyündede anaları da zamanında kocalara kaçmış artık kaçma kültürü oluşur ,cahiller ordusuna merhaba sonra gelsin 5/6 çocuk ve sefalet,fakirlik ,asgari ücretli geçim
Bence tam tersi

18 yaşına giren kızımız ailesi istemediği halde kaçarak evleniyor kocası çalışmıyor k.valide yanında yaşıyor bak gayet kolay kuruldu yuva :)

Sonra gelsin ah lar gitsin vah lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…