- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi Benbenmesela
-
Ben de kimseye kolay kolay boşan diyemiyorum. Olan kadına ve çocuklara oluyor. Boşanmış bir ailenin çocuğu değilseniz bir zahmet akıl vermeyin ne olur.
TamamBen de kimseye kolay kolay boşan diyemiyorum. Olan kadına ve çocuklara oluyor. Boşanmış bir ailenin çocuğu değilseniz bir zahmet akıl vermeyin ne olur.
Ben de kimseye kolay kolay boşan diyemiyorum. Olan kadına ve çocuklara oluyor. Boşanmış bir ailenin çocuğu değilseniz bir zahmet akıl vermeyin ne olur.
Evet cemkirenler var aynı su an senin yaptığın gibi yani farkı yok karşılıklı cemkiriliyor.Bu tarz biseyi bende dile getirmistim.o zamanda yemedigim laf kalmamisti.eminim sizede cemkirenler olmustur.
Bude senin kocanda tam okuzmus diyenler
En sinir oldugum seyde kadin kocasindan yakinirken ay benim kocam soyle iyidir soykedir biyledir diye koca yaristiranlar
işte bunlar hep seks
Annesi babasi sekiz yasinda ayrilmis kimse olarak, bosanmalara cok soguk bakmam size yeterli gelmiyorsa, benim verebilecegim hic bir cevap yeterli gelmeyecektir size. Evde kumar dayak icki vs yoksa sacma sapan sebeplerden ayrilmalara karsi cikmak bence toplumsal gorevimiz olmaliydi. Valla nereden tutsam elimde kaliyor, hayati tersten yasiyoruz.
o tür olaylara kimsenin dediği bişey yokki zaten her şeye boşan diyenler için dedim ben.neyi kiskaniyorlar acaba dayak yemesini mi
aldatilmasini
eve kapatılıp kv hizmetçi yapılmasını mi
ya da damızlık gibi kullanılmasını mi
o tür olaylara kimsenin dediği bişey yokki zaten her şeye boşan diyenler için dedim ben.
Yuva kolay kurulmuyor u unutmuşsun.Burası ağlama duvarı gibi oldu
Bende şuna siniyorum oluyorum canım yuvayi dişi kuş yapar kadın hep daha fedakar olmalı sabret dua et geçer canım
Şu cümleleri kuran kadınlara sinir oluyorum bazen
Tamam dişi kuş yapar da o kuşa da yazık
Bence tam tersiYuva kolay kurulmuyor u unutmuşsun.
Uff sussana sen be bekar.sBence tam tersi
18 yaşına giren kızımız ailesi istemediği halde kaçarak evleniyor kocası çalışmıyor k.valide yanında yaşıyor bak gayet kolay kuruldu yuva :)
Sonra gelsin ah lar gitsin vah lar
Yok o öyle değil bekara karı boşamak boşamak kolayUff sussana sen be bekar.s
Bence tam tersi
18 yaşına giren kızımız ailesi istemediği halde kaçarak evleniyor kocası çalışmıyor k.valide yanında yaşıyor bak gayet kolay kuruldu yuva :)
Sonra gelsin ah lar gitsin vah lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?