Boşan demek ne kolay

Bence sorun tavır/uslûp.

Sitenin tuhaf bir enerjisi var.
Ilginç bir şekilde atarlı giderli yazmak artı puan getiriyor :)
Daha dün başka yazanlar bugün bambaşka yazıyor; bence sanal bir dünya oluşturuyor kendine, görüyorum.
Ya da etkileniyor, yönleniyor.

Bakın ikisi de benim düsündügüm ihtimaller.
Tek başıma iki farklı şey düşünebiliyorsam binlerce yaşamdan elbette farklı farklı tavır ve farklı farklı öneriler çıkacaktır.
Ama esaslı mı yoksa sanal mı onu ayıert etmek gerek.

O sebeple herkesten görüş alınmaz, bunu evlenecek düzeye gelmiş bir birey hesap edebilmeli.
Gaza gelmesi mantık süzgecinden geçirebilemiyor olması demekse sizin savunmalarınız da havada kalır, zira bu daha ağır.

bu konudan bi ben rahatsızım sanıyordum. boşan diye tavsiye veren kişilerin inanılmaz mutsuz ve hayattan beklentilerini karşılayamamış insanlar olduğunu düşünüyorum.

Şu söz benim sloganım oldu artık, insanın sahip olduğu en önemli şey kendine sevgi-saygısıdır. Bu azalırsa ruhunuz hasta olur sonra da bedeninize vurur. Tek tek boşanma sebebi saymak bana göre gereksiz. Kendimize sevgi-saygımızın ve ruh sağlığımızın yerinde olduğu bir yaşam biçimini seçmeliyiz, tersini seçmemeliyiz, seçtiysek kurtulmalıyız.

+1000 sonra o boşanmış adamlar el alemin kadınlarına musallat oluyor 20 yaşındaki ailesinden baskı gören zavallı kızları kandırıyorlar yine bir kadının hayatını ve oradan doğan yeni çocukların hayatını mahvdiyorlar

adam dayak atan bir ayı kadın dayak yemekten memnun biz ne yapabiliriz ki
unutmam buraya yazmıştı birisi kocam en az 50 kadınla birlikte olmuştur evlendiğimden beri aldatılıyorum kocam bana aids bulaştırdı lütfen akıl verin boşan demeyin
vallahi o kadına boşanmamalı bence de
boşansında o pis mikrobik kocası başka kadınların mı hayatını yaksın otursunlar beraber

Şiddet gören ama kocasını sevdiğini söyleyen

Aldatılan ama hala evliliğine devam eden,bir sürü hakaret yiyen psikolojik siddete maruz kaldığı halde sadece dua edin kocam düzelsin diye sacmalayan(maddi gücü varsa)

Maddi olarak sömürülen bir iğne alacakken bile kocasına yalvar yakar duruma gelen ama dik duramayan

Ailesi yaninda olduğu halde her pisliği yaşayan ama çocuklarını bahane ederek kocasını birakamayan

Kadınlara acimiyorum ve evet vicdansizliksa bu vicdansizim.

Boşan kelimesini kaldıramayacak olan da gelip buraya ne yapayım diye konu açmasın. Boş yere asap bozuyorlar ben de bundan şikayetçiyim. Kendi yontulmamış kocalarını kendileri terbiye etsin bize ne?

+1000
sonra gidip kime olduğu belli olmayan yorumlarla veryansın edip çemkirmeleri çekilmiyor

Bunu ikinci kere yazıyorsun lütfen üye ismi verir misin kim dolduruşa geldi de boşandı?

Bence keşke dolduruşa gelseler de bosansalar

kendisine de zamanında bosan denilmişti
boşandı mi Hayır üstüne çocuk yaptı
demek ki burada yazılanlar o kadar da etkileyici değil dikkate alınmıyor

kendisine de zamanında bosan denilmişti
boşandı mi Hayır üstüne çocuk yaptı
demek ki burada yazılanlar o kadar da etkileyici değil dikkate alınmıyor

Sonra da bu konuyu destekleyenler zamaninda bu durumdan mağdur olanlar deyince insafsiz oluyoruz

Cesareti olmayan kadınlar cesareti olanlari kötü ilan ediyor

Aldatılan kadına onun temenni ettiği şekilde diğer kadına b.k atıp kocasını aklamaya mı çalışalım? 18 ini anca beklemiş aceleci gelin kaynanasına hizmetçi olunca nasıl laf dalaşına girmesi gerektiğini mi anlatalım? Dayak yiyen kadına kask takması gerektiğini mi söyleyelim? Evet bu mutlu(!) hayatları kıskanıyoruz. Hem merak etmeyin hiçbiri boşanmıyor zaten mutlu mesut yaşıyorlar.
Konu da acayip gereksiz.
Mune

bu konudan bi ben rahatsızım sanıyordum. boşan diye tavsiye veren kişilerin inanılmaz mutsuz ve hayattan beklentilerini karşılayamamış insanlar olduğunu düşünüyorum.
Boşanmış ve çok mutlu olabileceği aklınıza gelmiyor yani.. normaldir.. çünkü bizi hep böyle olduğu şeklinde kandırmışlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…