- 2 Aralık 2011
- 2.953
- 8.931
- 408
- Konu Sahibi Benbenmesela
-
+1000 sonra o boşanmış adamlar el alemin kadınlarına musallat oluyor 20 yaşındaki ailesinden baskı gören zavallı kızları kandırıyorlar yine bir kadının hayatını ve oradan doğan yeni çocukların hayatını mahvdiyorlarkız sus gidicen gene
@caninfistigi da bildiğimiz darbe şanmıs ya
Aynen bundan sonra boşan falan demem pis dayak atan aldatan size pislik gibi davranan kocişkolarınızı dünyaya salmayın boşanmayın başkalarına musallat olmadınlar
Boşan kelimesini kaldıramayacak olan da gelip buraya ne yapayım diye konu açmasın. Boş yere asap bozuyorlar ben de bundan şikayetçiyim. Kendi yontulmamış kocalarını kendileri terbiye etsin bize ne?
Ben sana bu yorumların kime gittiği ile ilgili isim verebilirim ama ne konu açanın ne de ivit cinim diye veryansin edenlerin buna cesareti yok :)
+1000
sonra gidip kime olduğu belli olmayan yorumlarla veryansın edip çemkirmeleri çekilmiyor
Bunu ikinci kere yazıyorsun lütfen üye ismi verir misin kim dolduruşa geldi de boşandı?
Bence keşke dolduruşa gelseler de bosansalar
kendisine de zamanında bosan denilmişti
boşandı mi Hayır üstüne çocuk yaptı
demek ki burada yazılanlar o kadar da etkileyici değil dikkate alınmıyor
Buraya nispet yapmıştır belki de çocuğu. Çatlasın düşmanlar.kendisine de zamanında bosan denilmişti
boşandı mi Hayır üstüne çocuk yaptı
demek ki burada yazılanlar o kadar da etkileyici değil dikkate alınmıyor
Bana verseneBen sana bu yorumların kime gittiği ile ilgili isim verebilirim ama ne konu açanın ne de ivit cinim diye veryansin edenlerin buna cesareti yok :)
Ver verBen sana bu yorumların kime gittiği ile ilgili isim verebilirim ama ne konu açanın ne de ivit cinim diye veryansin edenlerin buna cesareti yok :)
Buraya nispet yapmıştır belki de çocuğu. Çatlasın düşmanlar.
Bana versene
Ver verBöyle bir konu nereden çıkmış öğrenelim.
Bilmiyorum ama çok merak ettimBeni banlatmayin:)
isim vermek yasak mı
Boşanmış ve çok mutlu olabileceği aklınıza gelmiyor yani.. normaldir.. çünkü bizi hep böyle olduğu şeklinde kandırmışlar...bu konudan bi ben rahatsızım sanıyordum. boşan diye tavsiye veren kişilerin inanılmaz mutsuz ve hayattan beklentilerini karşılayamamış insanlar olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?