Boşan demek ne kolay

İnsanlar insanları kanser eder ihale sigaraya kalır misali, burada da neresinden tutsanız elinde kalacak olan konularda boşan deniliyor diye ihale üyelere kalıyor

Ay bi daha tarihe bakip yaZcam

Yaa çok tatlısınız, mesajlarınızı keyifle okudum ve sonunda da tarih meselesine çok güldüm:)

Ama siz beni yanlış anladınız. Tabi ki boşanması ya da nişan atması mutlaka gereken ama olayın ciddiyetini göremeyen ya da cesaret edemeyen arkadaşlarımıza burada hepimiz desteğiz. Benim kastettiğim " kocam çorabını sepete atmıyor" diyen kadına, "boşan ben olsam kesinnn kesin 1 dk durmam" diye yorum yapanlar.

Ve her başlığın altında kısır çay var. Gelin oturun size de ikram edelim

Sevgiler

Koca övme işini anlarım. Bazıları sırf gösterişle yaşıyor.

Ama üyelerle ilgili bir konu değil ki bu. Gidişatı eleştiri sadece. Laf olsun diye yorum yapanları belki frenler diye. Yoksa kişi gözetmiyorum.

Ki zaten sınırsız krediyle boşan yazanlar devam ediyorlar

Kimse kimseninnburda gaz vermesiyle boşanmaz endişelenmeyin...

Gereksiz bir konu olmuş....

Herkes sizin kadar bilgi sahibi olmayabilir. Gerçekten çok az hayat görüşü ile yaşayanlar etkilenebilir. Benim sözüm boşanmayı desteklemeyin değil. Aksine düğün arifesi nişan atmışlığım var:)

Asla kimseyi hedef almadım. Hatta nick aklımda tutma gibi bir huyum yok:) bugun tartıştığımla yarın başka bi konu altında fikir birliği yapabilirim.

Gündemde öyle bir konu varsa dahil değilim. Kişiler kendilerini biliyorlarsa ne sizi ne başkasını hedef almadım kızlar:)

İmzamı atarım bu yazdığınızın altına. Anlayanlar anladı da siz dahil sanırım benim kastettiğim yorumları anlamadınız sanırım. Kastettiklerim hakikaten yangına körükle gidenler.

Hay yazan ellerinize sağlık. Ben konuyu açarlen yanlış bir şey mi yazdım diye şüpheye düşüyorum, neyse ki anlayanlar cok:)))

Hikayemi bilseydin cesaretimi birazcık bilseydin ilk cümlenden sonra ne kadar güldüğümü de tahmin ederdin bayan Okuduğunu anlamayan

Hayır ben o yorumu gördüm. Bilginize.

Hayır genellemedim. dalga geçenlerden biri benim:) iş o seviyeye ulaşmış durumda çünkü.

Boşanmayın ya kalın kokan ve kokularını sevmediğiniz kocanızla iğrendiğiniz erkeklerin koynuna girin bu mu istediğiniz cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…