Anaaa bu kadar kolaymi olmus bosanmalar..pesss..vay beHic bu kadar sacma bir konu acmamistim sanirim. Kavga ettik bosanacakmis. 2 oldu bu ayriligi agzina alali... sinirle soyledi belki ama iyi degilim yine de.. konuya geciyorum.
Tv izliyorum. Dizim var. Haftada 1 gun tek izledigim program. Yarin da arkadaslarim gelecek. Calisiyorum ve eve geldigimden beri hazirlaniyorum. Dizim baslayinca izlemek ve dinlenmek istedim. Dizi arasinda temizlige devam.
Ilk reklamlar girdi. Reklam arasinda oyun oynuycaz dedi. Tamam dedim. Iste mangala diye bisi yeni ogreniyorum. 3 dk gecti tamam dedim ben tenizlik yapayim. Hayir bunu oynuycaz. Ufledigimi gorunce bozuldu. Tamam dedi oynamiyoruz. Ama sende tv izlemeyeceksin. Nuh dedi peygamber demedi. Bende sinirlendim. Uydu cihazini söktüm sakladim. Supurge yapmaya gectim. Bu arkamdan geldi süpürgeyi yerden yere vurdu.
Iceri gecti sonra ayrilicam boyle olmuyo dedi. Yarin dilekceyi verecekmis. Ben onunla hic birsey yapmiyormusum. Bencilmisim.
Bosaninca nasil bir hayatim olur onu düşünüyorum. Iyi degilim. Derdi ne bilmiyorum. Bu arada yaslar kac demeyin.. bastan soyleyeyim.. 30
Ama yarin misafirlerim gelecek. Tamam camlari falan silmiyorum ama yerde sac killari ayip olmaz mi..Temizliği boş verin gitsin .. İki arada bir derede eşinizle vakit geçirin derim
Çalışan kadının halini herkes anlar ..
Misafirlerim oyle soyledi. Ben de kabul ettim. Cunku bayadir erteleniyor.İşte bazen de moktan sebeplerden boşanmalar.
Hem çalışıp hem haftaiçi misafir ağırlamak neden?
Canımızın kıymetini bilelim bence biraz.
Fevri davranmışsınız ikinizde.
Cok sinirlendim. Bir anlik ofkeyle söktüm gittim. Oyun oynamazsam tv de izleyemezmisim. Sebep? Oynamak zorunda miyim? O ben birsey istediğimde aninda yapiyor muymus.. off bilmiyorum cok bunaldimIkinizin hareketleri de cocukca. Bir yerden sonra tahammul kalmiyor bu da i nokta mi acaba yani hep buuk kavgalar ediliyor en ufak birseye tahammul edilemiyor mu. Bana hic oyle gelmedi ama. Uyduyu sokmek, tv izletmemek cok basit seyler insan bundan bosanir mi hic? Sunu da soyleyim benim esim gel beraber bisey yapalim dese benim gozum dizi mizi görmezdi. Oturun konusun bu nasil bir tartisma konusudur aslinda tatli atismalar olacak sey buyumus nasil olduysa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?