Bosanacakmis

minnos26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
5.478
3.736
248
Hic bu kadar sacma bir konu acmamistim sanirim. Kavga ettik bosanacakmis. 2 oldu bu ayriligi agzina alali... sinirle soyledi belki ama iyi degilim yine de.. konuya geciyorum.
Tv izliyorum. Dizim var. Haftada 1 gun tek izledigim program. Yarin da arkadaslarim gelecek. Calisiyorum ve eve geldigimden beri hazirlaniyorum. Dizim baslayinca izlemek ve dinlenmek istedim. Dizi arasinda temizlige devam.
Ilk reklamlar girdi. Reklam arasinda oyun oynuycaz dedi. Tamam dedim. Iste mangala diye bisi yeni ogreniyorum. 3 dk gecti tamam dedim ben tenizlik yapayim. Hayir bunu oynuycaz. Ufledigimi gorunce bozuldu. Tamam dedi oynamiyoruz. Ama sende tv izlemeyeceksin. Nuh dedi peygamber demedi. Bende sinirlendim. Uydu cihazini söktüm sakladim. Supurge yapmaya gectim. Bu arkamdan geldi süpürgeyi yerden yere vurdu.
Iceri gecti sonra ayrilicam boyle olmuyo dedi. Yarin dilekceyi verecekmis. Ben onunla hic birsey yapmiyormusum. Bencilmisim.
Bosaninca nasil bir hayatim olur onu düşünüyorum. Iyi degilim. Derdi ne bilmiyorum. Bu arada yaslar kac demeyin.. bastan soyleyeyim.. 30

Anaaa bu kadar kolaymi olmus bosanmalar..pesss..vay be

Uydu cihazını sökmekle nirvanaya ulaşmışsınız:)) bence daha çok siz haksızsınız, biz de ilerde eşimle oyun oynasak üç dakika sonra öf pöf yapsa bozulurum açıkçası. Birlikte bir şey yapmaya çalışıyor ne güzel..Bu saklama işleri veya onunda size tv izletmemesi çok çocukça..

Çocuk mu bu adam ya? "Bana ne oyun oynicaz bana ne bana ne" bu ne? Lütfen sert cik "bir daha ayrılığı ağzına aldığın anda soluğu mahkemede aliriz" de.

Temizlik yapmak, esinin seninle vakit gecirmek istemesinden daha mi onemli? Veya dizin?
Esinin istegini begendim.
Insana insan lazim. Diziyi internetten sonra da izleyebilirsin. Artik diziler kacmiyor. Hem reklamlari atlayarak izlersin.
Insanin oneminin onune bu tur seyler girmemeli bence..

Çocuksunuz..
uydu cihazını sökmek ne? Ayrıca bi 15 20 dk oynasaydın çocukla büyük bişey istememiş sonuçta. Boşanmazsınız merak etme sinirle söylemiştir..

İşte bazen de moktan sebeplerden boşanmalar.
Hem çalışıp hem haftaiçi misafir ağırlamak neden?
Canımızın kıymetini bilelim bence biraz.
Fevri davranmışsınız ikinizde.

Niye izledigi bir dizi varmis.Adam haksiz.Bunun icin mi bosanacakmis .Cocukca.Agir dur konu sahibi.Elbet bosanmaz.Haksiz degilsin cunku bu noktada.Temizlige bile girismissin ona birakmamissin.Yardim etsin ozaman.Agir dur.Sen kus hatta.

Ikinizin hareketleri de cocukca. Bir yerden sonra tahammul kalmiyor bu da i nokta mi acaba yani hep buuk kavgalar ediliyor en ufak birseye tahammul edilemiyor mu. Bana hic oyle gelmedi ama. Uyduyu sokmek, tv izletmemek cok basit seyler insan bundan bosanir mi hic? Sunu da soyleyim benim esim gel beraber bisey yapalim dese benim gozum dizi mizi görmezdi. Oturun konusun bu nasil bir tartisma konusudur aslinda tatli atismalar olacak sey buyumus nasil olduysa.

İşte bazen de moktan sebeplerden boşanmalar.
Hem çalışıp hem haftaiçi misafir ağırlamak neden?
Canımızın kıymetini bilelim bence biraz.
Fevri davranmışsınız ikinizde.
Misafirlerim oyle soyledi. Ben de kabul ettim. Cunku bayadir erteleniyor.

Cok sinirlendim. Bir anlik ofkeyle söktüm gittim. Oyun oynamazsam tv de izleyemezmisim. Sebep? Oynamak zorunda miyim? O ben birsey istediğimde aninda yapiyor muymus.. off bilmiyorum cok bunaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…