Bosanacakmis

Bizim evde de oyun oynamak için güzel vakit geçirmek için deli olan biri var o da benim.
Valla o insanlardan biri de bendim aslinda. Ama artik biraktim. Kendi kendime mutlu olmaya çabalıyorum. Kendi hobilerime yoneldim mutluyum. Mutlu olmak icin eslerimize ihtiyacimiz yok buna inanin

Beni bosamakla tehdit ediyo her seferinde. Ben de tamam diyorum. Sonra tabi bir hareket yok.
Hakkimda hayirlisi olsun haklisiniz hayat ondan ibaret degil

hayallerim hayal oldu zaten canım
Cok ihmal edildim zamaninda. O beni birakip gittiginde sinirden evde agliyordum bazen. Ama O donemde geciyo. Sonra kendo hobilerime yoneldim. Artik gelmis gitmis etkilenmiyordum. Ama simdi de vay sen eskiden boyle degildin.
Seninde gececek ins. Eger konusabilirsen simdiden konus. Benim gibi sonraya birakirsan durumun bu olur

Temizliği eşin önüne koyman yanlış diziyi de. Evet haftada bir olan bir dizi ama artık haftasonu ya da diğer günler 11den sonra tekrarlar zibilyon kere yayınlanıyor en kötü ihtimalle haftaya özeti izlersin nolucak?
Bu durum günümüzün sorunu sanırım ben de son bir ayda iki kez yaşadım biriyle kahve içelim diye buluştuk kadın hemen manzara, selfie demeye başladı kahve içiyoruz sosyal medyadan beğenen ve yorum yapanları konu ediyor ya ben alt tarafı sohbet eder kahve içeriz demiştim çok geri kafalıyım sanırım
Okurken keşke benim de eşim /sevdiğim bir adam olsa da tv kapatıp onunla vakit geçirebilsem dedim
Misafir de halden anlasın temizlik her zaman yapılır ama gönül kırıldı mı toplaması zor
Boşanacağınızı sanmam ama lafı edildikçe ilişki zedelenir saygı azalır

Kaç defa konuştuk ben buyum diyor ki zaten boşanma gündemimizde.
benim için hiçbir fedakarlık yapmak istemiyor çaba sarf etmiyor çok kötü şeyler yaşıyoruz canım.

Tartişma konusu basit ve sergilenen tavirlar çocukca..
Eşin burda bencil tavir sergilemis.Misafir gelecek ve yardim etmesi gerekirken sirf inat olsun diye oyun oynamak istemis.
Sonuna kadar haksiz.
Ama uydular sökülüp ev esyalari firlatarak huzurlu evlilik surduremezsiniz.

Kaç defa konuştuk ben buyum diyor ki zaten boşanma gündemimizde.
benim için hiçbir fedakarlık yapmak istemiyor çaba sarf etmiyor çok kötü şeyler yaşıyoruz canım.
Allah sabir versin sana. Ins en kisa zamanda sonuca erisir mutlu olursun. Hayirlisi neyse o olsun hayatinda

Bir arkadas konu acmisti. Biberonu mu firlatmis esi de vurmus mu ne oyle bir konuydu. Ben de ona yaptigi hareketin cok fevri oldugu ogutunu vermistim. Simdi ben ayni duruma düştüm. Yani evet hareketin cocukca oldugu kesin. Saniyorum bir daha yapmam ayni seyi. Ama insan bazen ofkeden ne yapacagini sasiriyor.

İkinizin de haksız olduğu yönler var, yani ne siz %100 haklısınız ne de eşiniz.
Bence uzatmayın. Onun oynayalım diye tutturması inatlaşması süpürgeyi yerlere vurması yanlış, sizin de uyduyu sökmeniz falan çok yanlış.
Hem gelen misafir için de kendinizi bu kadar yormayın, sizle vakit geçirmeye geliyorlar evinizin temizliğini teftiş etmeye, kusur aramaya değil. Hele ki çalışan bi kadınsanız lafını bile edemezler. Yok evi pisti falan diye kusur arayıp laf edecek tiplerse onlar için uğraşıp ev temizlemeye bile değmez yani.

Ikinizin de hakli ve haksiz oldugu noktalar var. Burdaki eksik birbirinize karsi tahammulunuz, anlayisiniz bence. Bu konular uzerinde durursaniz iliskinizin duzelecegine inaniyorum, ilgili ve birbirini seven bir cift gibi geldiniz bana.

Tabi ki zaten ben hataların tek taraflı olduğunu savunmam. Şuan evde konuşmuyoruz ama birbirimize gıcık bir davranışımız da yok. Üstelik bulaşıkları bulaşık makinesine koymuş, hay maşallah dedim yani
temizlik konusuna gelirsek arkadaşlar detaylı temizlik yapmıyorum sadece silip süpürüyorum. Yani olay camları silme, vitrindekilerin tozunu alma falan değil yani. İkramlıklarımı hazırladım o saate kadar. Tatlımı yaptım, tuzluların içini hazırladım. Temizlikten çok onlar vakit alıyor.
Neyse onu da atlattım, geçti.

Ikinizin de hakli ve haksiz oldugu noktalar var. Burdaki eksik birbirinize karsi tahammulunuz, anlayisiniz bence. Bu konular uzerinde durursaniz iliskinizin duzelecegine inaniyorum, ilgili ve birbirini seven bir cift gibi geldiniz bana.
Teşekkür ederim, yorumunuzu okumak iyi geldi bana

Katılıyorum, o yüzden bosanma lafina yorum bile yapmadım ben :)) benle oynamıyon diye kavga eden bosanir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…