Valla o insanlardan biri de bendim aslinda. Ama artik biraktim. Kendi kendime mutlu olmaya çabalıyorum. Kendi hobilerime yoneldim mutluyum. Mutlu olmak icin eslerimize ihtiyacimiz yok buna inaninBizim evde de oyun oynamak için güzel vakit geçirmek için deli olan biri var o da benim.
Beni bosamakla tehdit ediyo her seferinde. Ben de tamam diyorum. Sonra tabi bir hareket yok.Bosanmak kotu birsey bende 3.5 yil oldu yaklasik bosanali ve o insan bana cok kotu seyler yasatmisti. Tabiki her iki taraf icinde fedakarlik cok onemli ama bi yandan anlayisli olmak gerek.
Simdi ikinci evliligimi yaptim ve cok sukur esimde cok anlayışlı hal boyle olunca bende ona karsi anlayisli oluyorum hersey karsilikli bosanmaktan ve kendi kararlarinin arkasinda durmaktan korkma.. hayat ondan ibaret degil
hayallerim hayal oldu zaten canımValla o insanlardan biri de bendim aslinda. Ama artik biraktim. Kendi kendime mutlu olmaya çabalıyorum. Kendi hobilerime yoneldim mutluyum. Mutlu olmak icin eslerimize ihtiyacimiz yok buna inanin
Cok ihmal edildim zamaninda. O beni birakip gittiginde sinirden evde agliyordum bazen. Ama O donemde geciyo. Sonra kendo hobilerime yoneldim. Artik gelmis gitmis etkilenmiyordum. Ama simdi de vay sen eskiden boyle degildin.hayallerim hayal oldu zaten canım
Kaç defa konuştuk ben buyum diyor ki zaten boşanma gündemimizde.Cok ihmal edildim zamaninda. O beni birakip gittiginde sinirden evde agliyordum bazen. Ama O donemde geciyo. Sonra kendo hobilerime yoneldim. Artik gelmis gitmis etkilenmiyordum. Ama simdi de vay sen eskiden boyle degildin.
Seninde gececek ins. Eger konusabilirsen simdiden konus. Benim gibi sonraya birakirsan durumun bu olur
Allah sabir versin sana. Ins en kisa zamanda sonuca erisir mutlu olursun. Hayirlisi neyse o olsun hayatindaKaç defa konuştuk ben buyum diyor ki zaten boşanma gündemimizde.
benim için hiçbir fedakarlık yapmak istemiyor çaba sarf etmiyor çok kötü şeyler yaşıyoruz canım.
Sağol canım inşallahAllah sabir versin sana. Ins en kisa zamanda sonuca erisir mutlu olursun. Hayirlisi neyse o olsun hayatinda
Bir arkadas konu acmisti. Biberonu mu firlatmis esi de vurmus mu ne oyle bir konuydu. Ben de ona yaptigi hareketin cok fevri oldugu ogutunu vermistim. Simdi ben ayni duruma düştüm. Yani evet hareketin cocukca oldugu kesin. Saniyorum bir daha yapmam ayni seyi. Ama insan bazen ofkeden ne yapacagini sasiriyor.Tartişma konusu basit ve sergilenen tavirlar çocukca..
Eşin burda bencil tavir sergilemis.Misafir gelecek ve yardim etmesi gerekirken sirf inat olsun diye oyun oynamak istemis.
Sonuna kadar haksiz.
Ama uydular sökülüp ev esyalari firlatarak huzurlu evlilik surduremezsiniz.
Tabi ki zaten ben hataların tek taraflı olduğunu savunmam. Şuan evde konuşmuyoruz ama birbirimize gıcık bir davranışımız da yok. Üstelik bulaşıkları bulaşık makinesine koymuş, hay maşallah dedim yaniİkinizin de haksız olduğu yönler var, yani ne siz %100 haklısınız ne de eşiniz.
Bence uzatmayın. Onun oynayalım diye tutturması inatlaşması süpürgeyi yerlere vurması yanlış, sizin de uyduyu sökmeniz falan çok yanlış.
Hem gelen misafir için de kendinizi bu kadar yormayın, sizle vakit geçirmeye geliyorlar evinizin temizliğini teftiş etmeye, kusur aramaya değil. Hele ki çalışan bi kadınsanız lafını bile edemezler. Yok evi pisti falan diye kusur arayıp laf edecek tiplerse onlar için uğraşıp ev temizlemeye bile değmez yani.
Teşekkür ederim, yorumunuzu okumak iyi geldi banaIkinizin de hakli ve haksiz oldugu noktalar var. Burdaki eksik birbirinize karsi tahammulunuz, anlayisiniz bence. Bu konular uzerinde durursaniz iliskinizin duzelecegine inaniyorum, ilgili ve birbirini seven bir cift gibi geldiniz bana.
Katılıyorum, o yüzden bosanma lafina yorum bile yapmadım ben :)) benle oynamıyon diye kavga eden bosanir miIkinizin de hakli ve haksiz oldugu noktalar var. Burdaki eksik birbirinize karsi tahammulunuz, anlayisiniz bence. Bu konular uzerinde durursaniz iliskinizin duzelecegine inaniyorum, ilgili ve birbirini seven bir cift gibi geldiniz bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?