Ay beni anlayan biri cok sukur yaa..İyide eşinin anlayışlı olması lazım.kadın çalışıyormuş ve arkadaşları gelecekmiş .normal olarak evi temizlemeye girişmiş .adam saçma davranmış 5 yaşında çocuk gibi oyun istiyorum diye diretmek nedir .
Bende anlam veremedim . Eşiniz istediği için sevmediğiniz bir oyunu oynamak zorunda da değilsiniz . Erkek mutlu olsun diye, kadın uğraşmak zorunda değil . .Ay beni anlayan biri cok sukur yaa..
Bilmiyorum bazen sirf gicikligina oynayalim diye tutturdugunu düşünüyorum. Yarin 5 bucukta isten cikacagim 7 gibi onlar gelecek. Evim pis ve ikram olarak sadece pastam var.Çalışan kadın olmak zor kaç parçaya bölünüyorsunuz. Eşinizle huzurlu ve beraber vakit geçirmek her şeyden önemli .. Ne yapacaksınız mecbur birinden birini ihmal edeceksiniz. Eşiniz size değer veriyor ki birlikte vakit geçirmek istiyor. Sıkmayın canınızı düzelirsiniz ..
Yani simdi sirasi degildi. Misafirler geliyo diye trip mi yapti anlamiyorum. Yarin zaten nobeti var evde olmayacak. Ben geleceklerini soyledigimde iyi ki ben yokum hic sevmiyorum insanlari falan diye laf vurdu ben de seslenmedim.Bende anlam veremedim . Eşiniz istediği için sevmediğiniz bir oyunu oynamak zorunda da değilsiniz . Erkek mutlu olsun diye, kadın uğraşmak zorunda değil . .
Eşiniz zaten baştan triplenmiş demek ki . Sorun oyun falan değil o halde . Bi dahakine boşanıcam derse sabah işlemleri başlat ozaman de .apışıp kalsınYani simdi sirasi degildi. Misafirler geliyo diye trip mi yapti anlamiyorum. Yarin zaten nobeti var evde olmayacak. Ben geleceklerini soyledigimde iyi ki ben yokum hic sevmiyorum insanlari falan diye laf vurdu ben de seslenmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?