Bosanacakmis

Valla o uydu fişini çıkartma ve süpürge fırlatma hareketlerının dışında,

Sizin misafirleriniz eşinizden daha önemliymiş gibi davranmışsınız biraz.Eşiniz aynı şeyi size yapsa eminim buraya konu açarkenki yaklaşımınız daha farklı olurdu.Misafirleriniz haftaiçi gelmeyiversin yetiştiremiyorsanız.
Zaten şu misafir gelmeden önce ve geldikten sonra tekrar tekrar yapılan temizlikleri de hiç anlamam.Misafirleriniz evi kontrol etmeye mi geliyor, nasıl bitmeyen bir temizliktir(bu sözüm ,bunu yapan arkadaşlarım ve anneme de).

Neyse bunlar detay tabiki ama tarafsız bakılacak olursa,eşinize oflayıp puflamanız hoş olmamış.Siz de bilirsiniz erkekler bazen çocuk gibi olabiliyor,istediği an ilgilenmediğinizde hiç ilgilenmiyor olursunuz bir anda.

Bir de şu açıdan düşünün (eşinize ne kadar bağlısınız bilmiyorum), temizlik vs. dünya işleri geçici,ama onunla kaybettiğiniz vakitleri tekrar yerine koyamazsınız.

Onun açısından öyle düşünüyorum, ben çok aşıktım o ayrı.
Bisikletim var şuan, kısa bir tura da katıldım zaten ama normalde 50 km falan gidiyorlar ve yokuş yukarı da çıkılıyor. Ben nasıl gideyim, kolay değil o iş... Sadece kısa turlara gidebileceğimi belirttim zaten defalarca. Bana sırf o istiyor diye şunu yap bunu yap deniyor ama daha geçen bi yemeğe davetliydik benim arkadaşlarım vardı. Sorun çıkardı gitmedi. Ben istiyorum diye gidemez miydi? hep ben mi fedakar kadın olayım. Ben de yoruldum. Onun arkadşları geliyor diye 4 4'lük hazırlandım. Benim arkadaşlarım gelecek diye sorun çıkardı. yine olan bana oldu işte. Şuan işteyim ve eve mudahale edemiyorum.
Ev işlerini hep yapıcam diyor ama yine de yük ben de. Kirletmese ona bile razıyım.
Kısacası yoruluyorum, bitiyorum, tükeniyorum ben Biraz daha zaman geçsin yazdıklarınızı geri dönüp tekrar okuyacağım.

Eşimin işle ilgili yapcakları olduğunda başına geçip hadi şunu oynayalım demiyorum. Ama iyi akıl ettiniz ya, o önünde kağıtlarla cebelleşirken başına dikilip "omo oşkom bonomlo hoç ilgolonmuyosuun" dicem
Temizlik derken yerleri silip süpürmek yani fazlası değil. Tuvalete bi çamaşır suyu dökmek falan yani.. bak aynı şu emojideki gibi

bence de aynı şeyi siz de ona yapın, o zaman anlar sizi ama kavga etmeyin.Allah kolaylık versin

Keşke eşim benimle vakit geçirmek istese oyun oynayalım dese dünyalara değişmem , her türlü işi yaparım sabah işe giderken hiç döküntü bırakmam derler toplarım yine de şurayı neden yapmadın diye söylenir.. üzgünüm haksızsınız

Off ya valla hep ayni seyi konusuyoruz arkadaslarla da yani hep biz kadinlar mi fedakar olup, duzeltmek zorundayiz. Yani bana sorarsan iliskiyi toparlama isini erkekler pek beceremiyor. Kadin evliligi bir duzene oturtabiliyor.

Siz de zaten basta denge biraz sizi yoracak sekilde baslamis. Yani siz cok asiksiniz ama onun aşkindan emin degilsiniz. O kendi istediklerini dayatiyor ama sizin isteklerinizi onemsemiyor.

Tabii ki ugrasmak istemiyorum deyip hazir o da bosanmak lafini etmisken bosar gecersiniz ama sizin istediginiz bu degil ki.

Biz kadinlar bazen ne yapacagımizi bilemiyoruz. Alttan alsak bu taviz vermek gibi oluyor üstune gitsek cirkef gorulüyoruz. Zaten kusmek, trip, sitem falan asla işe yaramiyor.

Bu asamada birilerine danisiyorsun. Erkeklerle sorunlu olanlar sizi daha cok dolduruyor, kendi iliski sorunlarini çozemeyenler aman katlan bu boyle diyor yani herkes kendi yasadiklarindan etkilenerek yorum yapıyor haliyle.

Siz cok yorulmussunuz demek ki bu iliskide verici olan sizsiniz ki bu belli zaten. Eğer boyle yorulmaya devam ederseniz muhtemelen bagirmali, ćağirmali kavgalar baslar Allah korusun. Bunun olmamasi icin akilli davranmaniz gerekiyor. Bu aklı almak da kolay olmuyor her zaman. Sizi, iliskinizi bilen kendisi de olgun ve iyi niyetli biri olmali ki oyle birileri fazla olmayinca zaten psikologlara gidiliyor.

Diyecegim siz hep onun istediklerini yapmak ya da surekli alttan almak zorunda degilsiniz ama isteklerinizi kabul ettirmenin ve ona uygun sınırlar çizmenin yolunu bulmalisinız. Kitapla mi, dostla arkadasla mi, uzmanla mi olur bilemiyorum ama henuz saygi varken, fazla yipranmamisken umarim uygun bir çozüm bulursunuz.

Baştan oyuna tamam dememeliydiniz bence. İşinizi öne sürüp neden reddetmediniz ki? Önce tamam deyip sonra caymak hoş bir hareket değil. İstemediğiniz şeylerde baştan hayır deyin.

eşinde haksız canım birbirinize fevri çıkışlar yapmayın yıpranırsınız erkenden orta yolu bulmak çok kolay aslında ama bazen bulmak zor oluyor

teşekkür ediyorum. söylediğiniz her şey cuk oturuyor. Buna çözüm bulmak benim elimde. Psikoloğa danışmayı istiyorum ama zaman ve para konusunu ayarlayamıyorum. Ayarladığımda danışacağım. çok sağolun zaman ayırdığınız için

Baştan oyuna tamam dememeliydiniz bence. İşinizi öne sürüp neden reddetmediniz ki? Önce tamam deyip sonra caymak hoş bir hareket değil. İstemediğiniz şeylerde baştan hayır deyin.
Ben sadece o reklam arasında oynarız diye tamam dedim. Sonra bana hayır her reklam arasında oynuycaz dedi ben de ona bozuldum. Bozulduğumu görüncede trip attı.

buyrun bi eski konularıma göz atın isterseniz. Eşim benle vakit geçirmek mi istiyor, yoksa bu işin içinde başka bir plan mı var
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bekar-gibi-takilmalar.1041331/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sen-sikilma-ben-sikilirim-senin-yerine.1036530/

Bosanmak kotu birsey bende 3.5 yil oldu yaklasik bosanali ve o insan bana cok kotu seyler yasatmisti. Tabiki her iki taraf icinde fedakarlik cok onemli ama bi yandan anlayisli olmak gerek.

Simdi ikinci evliligimi yaptim ve cok sukur esimde cok anlayışlı hal boyle olunca bende ona karsi anlayisli oluyorum hersey karsilikli bosanmaktan ve kendi kararlarinin arkasinda durmaktan korkma.. hayat ondan ibaret degil

Elbette tek bir konudan bunlar çıkıyor ama tabii haklı olduğunuz önceki meseleleriniz vardır biz burada yazılana göre cevap yazıyoruz. Eğer ilgi konusunda dediğiniz gibiyse zaten bu tavrı ayrı bir saçma eşinizin. Onun yaptığını da yadırgadım zaten dizi izletmemesi komik tabii. Eşinizde daha derinlerde başka şeyler var demek ki dediklerinize göre. Ya bilerek yaptı sizi kızdırmak için ya da gerçekten çok çok bencil tamamen kendi ilgi isteğine odaklı bir adam. Her sonuçta da oturup ciddi bir konuşma yapmak gerek gibi. Allah kolaylık versin

Bizim evde de oyun oynamak için güzel vakit geçirmek için deli olan biri var o da benim.

Evet suan konusmuyoruz ama ikimizin de siniri bi gecsin ondan sonra oturup konusmaliyiz. Iste artik neden kaynaklaniyo bilemiyorum. Sagolun amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…