Boşanacaktık madem neden bebek yaptık biz?

arkadaşım önecelikle geçmiş olsun bunların çok benzerini bende yaşadım ... bende bebeğim 3 aylıkken aldatıldığımı öğrendim.... bizim evlliliğimizin de sonu gelmedi...
sana şunu söylemek isterim kesinlikle eşinin boşanırsam bir daha evlenmem laflarına inanma. bu sadece seni ikna etmek için söylediği palavralardan biri... benim eski eşimde bana yeminler etti ...boşandıktan 20 gün sonra utanmadan anası babasıyla kızı istemeye gittiler.... yani bunu yapan ''insan zerrecikleri'' gemi azıya almış oluyorlar... sen bence hiç duygusal davranma bir dakiika bile onlara acıma... karşında senin hamileliğinde seks içgüdüsüne yenik düşmüş bir adamla , ahlaki değerleri sıfırın altında bile olmayan bir aşifte var... bu kadar açık konuştuğum için kusura bakma arkadaşım ...
umarım senin ve bebeğin için herşey bundan sonra iii olur....

"mesajları görünce inkar edecek bişi bulamadı,ben ayrılacağım diyince hamileleiğim boyunca cinsellik yaşamadığımızı,evliliğimizin zaten yürümeyeceğini söyledi"

Adama bak ya :88:

Allah sabır ve dayanma gücü versin, hakkınızda hayırlısı olsun

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize destekleriniz için teşekkür ederim...sayenizde kendimi suçlamaktan vazgeçip,daha net düşünmeye başladım...
evet....boşanıyorum......bu kadar sakin hallolacağını düşünmemiştim,dedim ya sayenizde....
akşamüzeri çıkıp geldi....kapıyı açtığımda karşımdaki adam bana o gece zaten yürümezdi diyen adam değil bi başkasıydı sanki...kıpkırmızı,dolu dolu gözlerle baktı bi süre,kızımızı sordu (annemle yakın oturuyoruz ve bebeğim genelde orda oluyor)
içeriye aldım birşey demeden..bebeğim uyuyordu o sırada ,uyandırabilirsin dedim...içim elvermedi herşeye rağmen onları uzak tutmaya....
ne kafasını kaldırabildi,ne yüzüme bakabildi ne de tek bir söz çıktı ağzından....ben geçip karşılarına oturdum,uzunca bi süre izledim ikisini...
eşyalarını alacaksın değil mi dedim,başını salladı sadece..gittim çantasını getirdim koydum önüne....
duvarın bi köşesinde bisürü resimlerimizin olduğu bi bölüm vardı,boşaltmıştım orayı..oraya dikti gözünü uzun uzun...sigara içeceğini söyleyip mutfağa geçti,arkasından gittim bende...
sırtı bana dönük camdan dışarı bakarken o,hiçbir şey demeden kahve yaptım koydum masaya...
gözgöze geldik,yaşlydı gözleri...banyoya gitti....
sanırım o beni böyle görüceğini ummuyordu...karşısında ezik,mutsuz birini bekliyordu sanırım...
aslında bende onu böyle göreceğimi ummuyordum hiç...her zamanki gibi neşeli,bişi olmamış gibi davranan,rahat...evet öyle bekliyordum onu...şaşırttı beni...ilginç o gece yürümezdi zaten diyen adamdan eser yoktu
annemlerin haberi yok hafta sonu gidip anlatacağım dedi,ben söylemiştir diyordum oysa...boşanmaya bu kadar hevesliyken....
eşyalarının bi kısmını aldı,ben bebeğin mamasını elini verip onu sen besle dedim..biraz daha zaman geçirsin istedim yavrum babasıyla...
baktım konuyu açmıyor dava nasıl olacak dedim,sen nasıl istersen dedi...öyleyse sen açarsın ayrıntıları daha sonra konuşuruz dedim..
giderken kapıyı kapatmak için elimi uzattığımda kolumdan çekip sarıldı uzunca...hiç tepki veremedim,beklemediğim bişiydi sonuçta..
arkasına bakmadan indi sonra da merdivenlerden...
kavga,gürültü olmamıştı zaten daha önce de hayatımızda,böyle bitirebilmiş olmama inanamıyorum yine de.....

[]canım benim ya senin için nasıl üzüldüm şuan bilemezsin...
ce çok şaşırdım sen hamileyken onun bebeğini taşırken ve bu kadar mutlu olduğunu sanırken....
ah canım inan bebeğin için güçlü olmalısın...
üzülme lütfen çünki o seni bebeğini tırnağını bile hak etmiyor....
aldatıyosa seni sevmiyo demektir....
eğer sevmiyosa niye çocuk yaptı seninle ....
niye bu kadar ilgilendi aşıkmış gibi yaptı sana.....
karektersizlik bu bence iki yüzlülükkkk...
neyse canımmm yolun başında farkettin bi neviiii.....
kurtulursun inşallah da canım... hakkında hayırlısı olsun...[/B]

Gerçekten çok üzüldüm .Yuva yıkanın yuvasıda olmaz derler .Hakkında hayırlısı olsun canım .

Böyle yaşanan durumları görünce gittikçe evlilik düşüncesinden uzaklaşıyorum .

Son düzenleme:
gözlerim dolu dolu resmenn içim cız etti.Allah yardımcın olsun canım,yavrunu iyi insanlarla karşılaştırsın tez zamanda feraha çıkarsın inşallah...

ay çok sinir oldum yaaaaaaa valla canım sabrından dolayı seni kutluyorum! ben olsam o kadını bi güzel rezil ederdim.. birde o adam birdaha eve geldiğinde direk kapının önünde valizini görürdü...
eğer o çocuğunu, seni düşünseydi bu ş.....liği yapmazdı! ne demek hamile bayanı aldatmak yaa! savunması zaten çok daha komik. benim eşim 7 ay cinsellik isemedi benden... çünkü ondan bi parça taşıyordum içimde... çünkü o yavruyu doğururken acı çektim dikiş atıldı... bu saçma bahanenin arkasına sığınması beni çok sinir etti yemin ederim! hele o kadının yazdığı mesaja daha sinir oldum! adamın yeni doğum yapmış karısı/ bebeği evde buna üzülmüyorda, annesinin kızdığı için çözüm bul diyor! ay yeminle sinir oldum... benim babam da annemi aldattı...o yüzden ondan nefret ettim hep! yüzünü bile görmek istemedim... çocuğum babasız büyümesin falan diye düşünme sakın... o daha çok küçük.. hiçbişeyin farkında değil... bakarsın şlerde biriyle tanışırsın, onu baba bilir... lütfen kızma bu yazdıklarıma... sadece kendini suçlu hissetme istiyorum... tekrar geçmiş olsun... o adamı soyup soğana çevirki o ş....siz kadına yiyecek tek kuruş kalmasın! allah bebeğini sana bağışlasın.. sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:

çok asil ve olgun bir davranış sergilemişsin arkadaşım...gerçekten sana helal olsun...umarım bundan sonra hayatında mutluluklarla dolar kabına sığmazsın..su akar yolunu bulur içini ferah tut...onlar da başka hayatlar da eriyip gitsinler...sevgiyle kal..mutluluk hep yavrunla senin yanında olsun

Tebrik ederim arkadaşım, asalet göstermişin, çok güzel hareketler bunlar gerçekten. O zannediyordu ki ne olur bitmesin, yine yuvamıza dönelim, herşey aynı olsun şudur budur diyeceksin.
Yağma hasan'ın böreği değil bu kusura bakmasın.
Yalnız tabii İpek daha iyisini bilir ama davayı senin ya da onun açması kısmına takıldım ben.
Davayı kim açsa daha iyi olur bilmiyorum. En kolay yoldan tazminatını nafakanı alacaksın. Bunun için de kim davayı açmalı acaba? Orasını tam çıkaramadım. Yine de bravo valla, senin yaptığını çoğu kadın yapamıyor.
Seni öldürmeyen herşey seni güçlendirmeli kardeşim. Ayağını sağlam bas. Bas ki evladın da bassın.
Kolay gelsin, Allah yar ve yardımcın olsun.

canım benim okurken gözlerim doldu içim sızladı... Allah sana ve bebeğine sağlık mutluluk versin

Bence fazla üzülme canim ailesi duyunca sizi tekrar bir araya getirirler.
Neticede cocuk var arada, o kadar kolay degil ayrilmak. Bunu sende cok iyi biliyorsun.
Herkes sizin tekrar bir araya gelmenizi isteyecektir. Genelde bu hep böyle olur.
Biraz sabir hersey rayina oturacak.

Tebrik ederim Arkadaşım seni . . . Bu duruma maruz kalan bir kadının böyle anlayışlı ve dimdik durması çok ama çok güzel . . Okurken gururlandım.Allah Bundan yolunu açık etsin .bundan sonra hep iyilerle karşılaşır ve hayatın ummadığın kadar güzel olur inşallah

zor bır veda gozlerım doldu okurken :S

kesinlikle katılıyorum inşallah bundan sonra hakettiğin mutluluğu bulursun

Harikasın...bu kadar dik durman karşısında çok iyi olmuş,intikam,hırs vs olmadan bence dersini almış eşin..

Ayrıca sen çok iyi bir insan ve annesin..bunu da nerden anladın dersen;bu pozisyonda iken bile eşine bebeğini sevdirmen,onu beslemesini istemen çok onurlu güzel bir davranış ve herkes yapamaz bence...

Bundan sonra ne olursa olsun senin için ve bebeğinin mutluluğu önemli...
Hayırlısı olsun senin için...

sakin ve olgun davranışını çok takdir ettim bazen insana hakettiğinden daha iyi davranmak da onu utandırarak verilmiş bir ceza oluyor.Şimdi daha fazla vicdan azabı çekiyordur böyle iyi bir eş ve minicik yavrusunu bıraktığı için

Son düzenleme:
bu hikayenin çok benzerini iş arkadaşım yaşadı...eşiyle yıllarca beraber yaşamışlar...sonra evlendiler, derdim ki bu kız bu adam olmasa ölür nasıl seviyordu bilseniz. bu arada kız mühendis çocuk öğrenci. çocuk okulu bitince evlendiler, kız çocuğa destek oldu iş açtılar. çocuk iş bahanesiyle çoruma gitmeye başladı. kız hamile kaldı bu arada. birde adam istiyor.gel zaman git zaman adam sadece bebeğin muaynelerine gelip kalmadan gitmeye başladı. bizde diyoruz ki ne ilgili baba...adam km lerce gelip bebeğini karısını görüp gidiyor...kız burda tek kayınvalidesi felan nasıl ilgili onlarda kalıyor, bu arada adam işini batırdı kızda ortak...doğumuna kısa süre kala döndü evine ama borçlar felan böyle gerginlik had saffada...ortak arkadaşları:) çorumda olması gereken sürede çocuğu istiklalade el ele kızla gören oluyor ama ne acı ki hiç biri suratına tükürümüyor...doğumunun 1-2 günü kıza hayatım herşeyden önemli diyip evi terketti. onun ailesi uzaktaydı. tek başına, ilk çocuk...aynı evde yaşama zorunluluğu...aynı yatak odasında yatma zorunluluğu...ama varya süper bir anne oldu..loğusalık bunalımı ne ki...:) ben onun durumunu bildiğimden kocaları yanındayken bunlana kadınlara acıyamıyoırum..şimdi oğlumuz 2 yaşında, annesinin yaşama nedeni, hayatınızda tanımadığınız kadar gülen güleç bir bebek, babası artık görmeye geliyor ama nafaka ödemediği gibi nafakayı vermemek için mahkeme açmış...ben hep ne diyorum ona biliyormusunuz, o adam kızın hayatına sadece ama sadece bu çocuk doğsundiye girmiş, görevi bitince çıktı...bence seninde meleğin için girmiş babası hayatına....allaha emanet olun

Son düzenleme:
evet canim suc sende degil
okurken konuyu sadece bu konuda kendini suclamana kizdim
neden sucun degil bunlari tekrar tekrar yazmak istiyorum
ama sen anliyorsun artik suclu olmadigini..

yasadigin son duruma gelince film bitti bende
kendimi tutamadim senin o guclulugun ve gururlu durusun hakkinda..
gelismeler seni sasirtacak diye dusunuyorum
cunku o insan her ne kadar ikili oynayip buyuk yanlis yapsada
icine oyle bir ates dustuki o adamin
"ben bu hatayi nasil yaptim" diye basini cok vuracak taslara..

sen guclu olmaya devam et
goreceksin mutluluk senden yana olacak

çok üzüldüm canım içim parçalandı okuyunca... çok güçlü bi kadınsın ve harika bi anne olacaksın bebeğine,eminim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…