Boşanacaktık madem neden bebek yaptık biz?

Ekrana öylece mıhlandım kaldım! O kadar doğru ve gerçekten de o kadar asil davranmışsın ki saygı duydum, ben de gururlandım canım. Herşeyin en güzeli senin ve yavrunun olsun inşallah. Duygularım eşinin bebeğini görmeye hiç hakkı olmadığını, ama mantığım, yavrunun ruhsal gelişimi için bunun şart olduğunu söylüyor. Bu pozisyonda zaten duygularla hareket etmek yanlışa düşürürdü ve sen bu olgun duruşunla en yakışanı, en olması gerekeni yapmışsın. Herşeye rağmen onun bir babası var ve sınırlı zamanlarda da olsa paylaşımda bulunmaları gerek...

Yalnız konunun başından beri dikkatimi çeken birşey var. Duygularını pek ifade etmiyor, son derece ketum davranıyorsun. Şu içindekileri döker misin lütfen? Belki uyuştun, belki şoktasın hala ama sakın, sakın içine atma! En kısa zamanda bir uzmanla görüşmelisin, bu şart bence. Ama öncesinde oturup duygularını buraya da yazar mısın? Ruhunda neler oluyor uzun uzun anlatır mısın bitanem?

Kesinlikle katılıyorum. Adımdan ne kadar eminsem, içine o pişmanlık ateşinin düştüğünden de o kadar eminim. Dün de aynısını düşünmüştüm. Eğer bir süre sonra gelip ayaklarına kapanmazsa, kapında kul köle olmazsa ben de şu hayatta hiç birşey öğrenememişim!

evet patafix hakli benimde dikkatimi cekti..
aglayacaksan agla icini dokeceksen dok
yaz yazda yazma disina vursun
varsa icinde bir seyler...

içim cız etti okurken. ne sabır var sende kardeşim helal olsun. meleğinle güzel günler görün inşallah

Kabullenilmesi imkansız bir durum. Çok üzüldüm canım allah kolaylık versin şimdi en hassas olduğun dönemdesin ama evladın için ayakta durmalısın o yüzden hiç taviz verme Cinsellik için seni bir kenara iten adamdan sana hayır gelmez... (Yıkıcı değil yapıcı olmak isterdim ama yazdıklarından maalesef başka bir sonuç çıkartamıyorum)

öğrendiğim ilk gün üzerimden bi yük kalkmış gibi hissetmiştim...aylardır acabalarla yaşamak öyle yormuş ki beni rahatladığımı hissettim....ailem sürekli yanımda onlara ii olduğumu,üzülmemeleri gerektiğini göstermek için direndim...evet galiba uyuşmuştum ama o kadar güçlü durmama rağmen o gittikten sonra tutamadım kendimi...canım çok acıyor herşeye rağmen...
geçecek biliyorum ama sanırım biraz zaman ihtiyacım olan...

of ben sütünün kesilmesine çok üzüldüm..lütfen toparla kendini..bebişin hiç bir günahı yok..sen sadece bebeğine odaklan..bebişinin gözlerine bak, sana gerekli yaşama ve mücadele gücünü verecektir..
zamanı gelince "o insandan" tek celseyle kurtulursun..ama şimdi herkezden herşeyden önemlisi yavrun....öncelik onda..

Elbette zamanla ve ne yazık ki acıyı yaşaya yaşaya tüketeceksin. Ama emin ol tükenecek. Bir gün gelecek sadece incecik bir sızı olacak bana inan. O küçücük bebeğin var ya, senin en büyük, en güçlü destekçin. Sana bakıp "annecim" diyecek, sarılacak ya, göreceksin o zaman ondan daha üzülmeye değer birşey bulabilecek misin şu hayatta! O adam da öyle pişman olacak ki, al bak buraya yazdım! Yalnız tekrar söylüyorum içinde tutma. Mutlaka yaşadıklarını, hissettiklerini konuşabildiğin, anlatabildiğin insanlar olsun çevrende. Bu duyguların seni zehirlemesine izin verme. Ah keşke yakınlarında olsaydım, keşke...

Allah sabır versin. 10 kadından 8 i aldatma olayını yaşayor. Allah tan korkan kuldan utanan insnalar nasip etsin. İnsanlar neler neler yaşıyor bu neki. Hayat zaten çok zor. Üzülmen hiç birşeyi değiştirmeyecek. Yaşadığıkların senin suçun değil bir kere. Hayatına yep yeni bir sayfa aç. İnşallah seni hak eden başka biri bir an önce yaralarını sarar, kıymet bilen .. güzel biri ile mükafatlandırman dileğiyle... Allah seni çocuğuna bağışlasın... Gerisi boş biliyormusun.

Son düzenleme:

Sevgili patafix bütün düşüncelerimi yazmışsın

beyaz kelebek cim aynen bencede içinde tutma bende yanında olabilmeyi geçirdim aklımdan. Çok etkilendim ve asil duruşunu çok taktir ettim. Kesinlikle eşinin çok pişman olacağından eminim. Allahım hakkınızda hayırlısını versin. Bebişinle senin bahtınız çok açıkın olsun

Son düzenleme:
İnsanlar amansız hastalıklara yakalanıyorlar. yepyeni hayata başlamayı biliyorlar. sen neden yapamayacaksın. o yokken nasıl yaşıyordun. D: ... olabilecek o kadar kötü olay varken sen sadece bir basıretsiz erkek tarafından .... yani sen değil o kendini kandırmış .... o

gerçekten tebrik ediyorum seni arkadaşlar gibi.kendimi senin yerine koydumda gerçekten senin gibi olamazdım o sarıldığı anda biterdim heralde cnm umarım hayatının geri kalınında bebeğinle beraber daha mutlu olursunuz.

okurken gozlerimden akan yaslara hakim olamadim.Allahim her daim yuzunuzu guldursun mis kokulu meleginle beraber.tebrik ediyorum arkadasim.

Ben inanmıyorum biliyormusun kocanın bu üzüntüsüne ..
Gerçekten karısını seven adam başka kadının koynuna gıremez .. gözlerine bakamaz çunku !

Pişman mı evet eminim pişmandır , düzenli bir hayatı vardı , bebeği olucaktı aile hayatı vardı
Şimdi hem ailesini kaybettı , hem çevreden gelecek bir tepkıde var ..
yakalanmanın verdiği bir bozulma bu ..

Sana gelince : canı gönulden tebrık edıyorum . dimdik ayakta durman helekı daha yenı doğum yapmış bır kadınsın helal olsun ..
Eş , evlilik çok önemli hayatta ; ama daha önemlisi insanın onuru .. belliki bu sende zaten var ..
Allah bebeğini sana bağaşlasın , inşallah yeni hayatında layık olduğun güzellikleri yaşarsın evladınla ..

Çok üzüldüm keşke böyle olmasaydı ufacık bir bebek var ortada.Keşke kocan aldatmasaydıda mutlu huzurlu evliliğiniz devam etseydi yavrunuz babasız büyümeseydi..Keşke keşke ama keşkelerle olmuyor işte.Hayat çok acı.Belki de bu dünyada senin sınavında budur.Zorlu bir süreçten geçiyorsun.Ailen yanında bu çok güzel.Allah yardımcın olsun canım.İnan çok üzgünüm çok duygulandım okuyunca.Güçlü olmaya devam et.Çocuğunu en güzel şekilde yetiştireceğine eminim.
Bakalım bundan sonra ne olacak?Lütfen mahkemede maddi manevi bütün haklarını talep et ve almaya çalış.O ikisinide hele yuva yıkan kadını Allaha havale ediyorum.Rabbim büyüktür elbet cezalarını çekecekler.

tebrik ederim

Benim bile okurken yüreğim dayanmadı sen iyi güçlü durabilmişsin kardeşim...
eğer seni aldattığı kız eşinin evli olduğunu bile bile onunla birlikte olduysa eşine tazminat davası açabiliyorsun
sadece bilgin olsun diye söyledim...
bundan sonra yapabilecek tek birşeyin var güçlü olmak kendin için değilsede kızın için

Bende cinsellik olduğuna inanmıyorum..
cinsellik olsa boşanmayı göze alamazdı.... duygusal bakımdanda kaptırmış kendisini o kadına..
Allah yardımcınız olsun olan yine kadına ve bebeklere oluyor işte maalesef..

Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım..emin ol mutlaka eşin bu yaptığının cezasını cekecektir..bu kadar herşey kolay olamaz..o bir laylaylom ilişkiye kaptırmış gidiyordur kendini..emin ol o rüyadan uyancak ve sana geri dönecek..pişman olacak..çünkü böle bir olayı bir yakınımda gördüm..ama lütfen lütfen affetme..senden değerlisi yok bu dünyada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…