"Boşanalım ama arada bi görüşelim" ?

evlenmeseymiş o zaman kağıt üzerinde yapılan birşeyse..
silah mı dayamışlar kafasına evlensin diye..
evlenmiş işine gelmemiş ..
korkak adamın teki.. bırak istediği hayatı yaşasın ömrü boyunca adam olamadan pipisiyle mutlu mesut devam etsin gereksiz hayatına..

Aşık olan bir koca boşanmayı nasıl hayal edebilir
Edemezz
Aklına geliyor mu acaba eşim ben yokken ya başkası ile tanışırsa ondan hoşlanırsa bu kişi benden daha iyiyse ve hayatını onunla birleştirirse..
Aşk adamı deli eder yahu, ben çözemedim bu olayı.
Aşka aykırı bir durum haberin olsun

Bunlari söyleyen kocanin kafasi iyimi pardon

Sen kenarda söyle dur sana asıgim ama bosanalimki başkalarıyla birlikte olabiliym senide aldatmamiş olayim,canim seni istedigindede göreyimm ohhhhh ne alaa başka istegin varmı beyim

So
SorunsuZ bir boşanma istiyor bence

"Ben gideyim,günümü gün edeyim,istediğimle yatıp kalkayım; evli olmadığım için şerefsiz/haysiyetsiz damgası da yememiş olurum" demek istiyor

KisaSamsun Ben anlayamadım cidden. Neden bu kadar kırıldığınızı anlamadım. Yani kırılmanız çok doğal ama boşanıyorsunuz zaten. Sizden ayrılmak isteyen bir adam var. Aldatılma ile ilgili bir konunuz da var ki ben o konuda bir şeyler olduğunu düşünüyorum açıkçası. Yani bu adam başkaları ile sevişmek için sizden boşanıyor. Bunun kırgınlığının üzerine söylenen şu laf beni sinirlendirirdi açıkçası. Ağzı ile burnunun yerini değiştirmek istemek yerine siz hala kırgınlıklarınızdan bahsediyorsunuz adama. Sen ne diyorsun hayvan herif, haddini bil demek yerine senin bu dediklerin şu şu anlama geliyor beni kırıyorsun diye konuştuğunuzu hayal ediyorum yazdıklarınızdan. Başkaları ile sevişmek için boşanan adama bu cümleler etki eder mi?
Hala seviyorsunuz anlıyorum ama kendinizi sevdiğinizden daha çok mu seviyorsunuz?

Tövbe yarabbim.
Konuyu okuyunca direk öküz herif dedim.
Bu ne Allah aşkına ya ben kafama göre takılayım, nerede akşam orada sabah edeyim ama arada bir de seninle olayım kafasında, kafasız adam.

Ben snin nickin tanıdık geldi ya
bi ara resminiz vardı avatarda sanki
çok seviyordun kocanı ben mi yalnış hatırlıyorum
boşanıyormusunuz ya ?

Boşandıktan sonra görüşmeyin
Ama canın çok sevişmek isterse adamı otel odasına çağır kullan at
Onlarda ki ihtiyaçta bizde ki ney
Niye hep kullanılan taraf kadınlar oluyor bizde de yok mu o ateşten zevkten

Bu adam ne istiyor biliyor musun ?
Bir kaç sene onunla bununla takilsin . bir kaç kız bulsun .
Sonra durulunca sana geri dönsün . istediği bu .
Mola veriyor evliliğe aklınca

Böylesini kabullenmek istemedim. Evet dediğin gibi anlamadığı halde anlatmaya çalıştım. Beni etkisi altına almak istiyor. Net olarak boşandıktan sonra görüşmem dediğim halde sen dayanamazsın yine görüşürüz dedi. Çok seviyorum evet ama kullanılması hoşuma gitmiyor. Tekrar toparlamam lazım kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…