- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi KisaSamsun
-
Ben bekar hayatı yaşayayım sen de elimin altında dur diyor kısacasıDilekçe aşaması bitti dava gününü bekliyoruz. Valla ben de sapıttım açıkçası
Aşık olan bir koca boşanmayı nasıl hayal edebilirSize çok aşık olduğunu söyleyen ama aynı zamanda boşanmak için can atan eşiniz size bunu söylese napardınız kızlar?
Ve ısrarla bu durumun çok normal olduğunu söyleyen, yani boşanınca aşk bitmez sadece evlilik biticek aşk neden bitsin diyen?
Baktık dayanamıyoruz bi kaç sene sonra yeniden evleniriz diyen :)
Ama o arada ısrarla bekar olmak isteyen kocanız. Bide siz bu yapılan onursuz tekliften dolayı artık görüşmek istemediğinizi söyledikten sonra trip atan ex koca :)
Yorumları alalım..
Edit: Çocuk yok.
Bunlari söyleyen kocanin kafasi iyimi pardonSize çok aşık olduğunu söyleyen ama aynı zamanda boşanmak için can atan eşiniz size bunu söylese napardınız kızlar?
Ve ısrarla bu durumun çok normal olduğunu söyleyen, yani boşanınca aşk bitmez sadece evlilik biticek aşk neden bitsin diyen?
Baktık dayanamıyoruz bi kaç sene sonra yeniden evleniriz diyen :)
Ama o arada ısrarla bekar olmak isteyen kocanız. Bide siz bu yapılan onursuz tekliften dolayı artık görüşmek istemediğinizi söyledikten sonra trip atan ex koca :)
Yorumları alalım..
Edit: Çocuk yok.
SorunsuZ bir boşanma istiyor benceEski eşim kendisinden sorunsuzca bosanmam ıcın bana bu sekılde konusuyordu
belkıde cocuk oldugundan dolayı bana ayrı bır ev acardı arada gıder gelır hayatıma ambargo koyardı bende onun agzına s.cardım :)
Neysekı yemedım tabı
Olmasa bile derdi o demekkiİstemem yan cebime koy olmuş. Hayatında bi kadın olmasın bu adamın?
KisaSamsun Ben anlayamadım cidden. Neden bu kadar kırıldığınızı anlamadım. Yani kırılmanız çok doğal ama boşanıyorsunuz zaten. Sizden ayrılmak isteyen bir adam var. Aldatılma ile ilgili bir konunuz da var ki ben o konuda bir şeyler olduğunu düşünüyorum açıkçası. Yani bu adam başkaları ile sevişmek için sizden boşanıyor. Bunun kırgınlığının üzerine söylenen şu laf beni sinirlendirirdi açıkçası. Ağzı ile burnunun yerini değiştirmek istemek yerine siz hala kırgınlıklarınızdan bahsediyorsunuz adama. Sen ne diyorsun hayvan herif, haddini bil demek yerine senin bu dediklerin şu şu anlama geliyor beni kırıyorsun diye konuştuğunuzu hayal ediyorum yazdıklarınızdan. Başkaları ile sevişmek için boşanan adama bu cümleler etki eder mi?
Hala seviyorsunuz anlıyorum ama kendinizi sevdiğinizden daha çok mu seviyorsunuz?
sen dayanamazsın yine görüşürüz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?