- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
- Konu Sahibi KisaSamsun
-
Tövbe yarabbim.
Konuyu okuyunca direk öküz herif dedim.
Bu ne Allah aşkına ya ben kafama göre takılayım, nerede akşam orada sabah edeyim ama arada bir de seninle olayım kafasında, kafasız adam.
Ben snin nickin tanıdık geldi ya
bi ara resminiz vardı avatarda sanki
çok seviyordun kocanı ben mi yalnış hatırlıyorum
boşanıyormusunuz ya ?
Hem karnım doysun hem param cebimde dursun demiş adam size. Uzak durun.Size çok aşık olduğunu söyleyen ama aynı zamanda boşanmak için can atan eşiniz size bunu söylese napardınız kızlar?
Ve ısrarla bu durumun çok normal olduğunu söyleyen, yani boşanınca aşk bitmez sadece evlilik biticek aşk neden bitsin diyen?
Baktık dayanamıyoruz bi kaç sene sonra yeniden evleniriz diyen :)
Ama o arada ısrarla bekar olmak isteyen kocanız. Bide siz bu yapılan onursuz tekliften dolayı artık görüşmek istemediğinizi söyledikten sonra trip atan ex koca :)
Yorumları alalım..
Edit: Çocuk yok.
Aynılarını söyledim. Evlilik sadece bi kurummuş , bitecek olan evlilikmiş aşk değilmiş. Ben çok abartıyor muşum.
Ben de evliligin kurumsal oldugunu düşünüyorum, insanları bir arada tutan şey o imza degil aralarındaki bagdır.
Ancak eşinizin size söyledigi cok baska birşey. Evli kalmayacagı kişiyle nasıl bir bag kurmayı düşünüyor?
Sevgi saygı olsa geçmişte size oyle davranmazdı.
Aşktan bahsettigi tek şey tutku herhalde. Böyle söyleyince kulaga hoş geliyor ama tamamen cinsellige dayalı birşeyden bahsediyor işte.
Size söylediklerinin açıklaması "seni arzulayabilirim ama seni sevmiyorum, sana saygı duymuyorum, herhangi bir sorumluluk hissetmek de istemiyorum ama sen yine de ilgi göster sev, egom tatmin oluyor. Diger ihtiyaclarımı da karsıla" budur.
Aynılarını söyledim. Evlilik sadece bi kurummuş , bitecek olan evlilikmiş aşk değilmiş. Ben çok abartıyor muşum.
Bi erkek bunu soyluyorsa cıkkss olmaz.
Ama bunun aynisini ben de soyledim esime. Bosanmayalim ama ayri evlerde yasayalim. Birbirimizi ozleyince gorusuruz olmaz mi demistim. Tabiki sakayla karisik soyledim.Ama icimden ciddi ciddi dusundum yani nasil olurdu acaba diye.
Birde ben kendisine güvenmiyorum açıkçası.
Zaten böyle bir şeyi kabul etsem bile kendime çok güvendiğim için yine olmaz dedim. Çünkü ben onu aldatmam ama ona güvenemem, nasılsa artık bekarım mantığında olduğu için yapabilir. Ben bişey dedim mi sevgili misali işine gelmiyosa güle güle diyebilir.
Evli olanlarda aldatıyor ama bu teklifte rahatsız eden çok nokta var.
Size çok aşık olduğunu söyleyen ama aynı zamanda boşanmak için can atan eşiniz size bunu söylese napardınız kızlar?
Ve ısrarla bu durumun çok normal olduğunu söyleyen, yani boşanınca aşk bitmez sadece evlilik biticek aşk neden bitsin diyen?
Baktık dayanamıyoruz bi kaç sene sonra yeniden evleniriz diyen :)
Ama o arada ısrarla bekar olmak isteyen kocanız. Bide siz bu yapılan onursuz tekliften dolayı artık görüşmek istemediğinizi söyledikten sonra trip atan ex koca :)
Yorumları alalım..
Edit: Çocuk yok.
Yapmayın rica ediyorum, siz cidden eşinizin evli ve ayrı yerde yaşayıp sadece sizinle olacağına inanıyor musunuz? Bununla ilgili bir garanti vermiyor ki size? Güvenmeniz için bu şekilde olacak demesi gerekiyor ki ben hiç bir cümlesinde hayatımda sadece sen olacaksın ve ben sana sadık kalacağım kısmını göremedim. Güvenemiyorum diyorsunuz buna kim güvenir ki zaten. Eşiniz evliyken, aynı evde yaşarken bir seyahatinizi fırsata çeviren insan. Bu haliyle mi size sadık kalacak?
Sahi boşanmanızın gerekçesi neydi?
Hayatında sadece benim olacağımı ve sadık kalacağını söylüyor. Hesaplar falan senin kontrolünde olur diyor. Ama boşandıktan sonra inandırıcı değil açıkçası. Dediğim gibi güven sorunum var. Aslında nerden tutsan elimde kalıyor, bizm sonumuz yok.
Evliliğin başında beri şiddetli kavgalarımız vardı. Hatta ilk yıl ondan çok şiddet gördüm. Sonra eskisi gibi olmadı ama kavga ettiğimizde kendimizi kaybediyoruz. Aslında arada şiddete yönelen bi yapısı var malesef. İyiyken çok iyi kötüyken çok kötüyüz. En son bu sebeple ayrıldık ve hemen ardımdan dava açtı anlaşmalı olarak ben de çekişmeliye çevirdim. Çünkü mağdur olan benim zaten kavgalarda. Ona bişey olmuyor.
a Tam olarak boşanma sebebiniz ne?Aynılarını söyledim. Evlilik sadece bi kurummuş , bitecek olan evlilikmiş aşk değilmiş. Ben çok abartıyor muşum.
Evet canım o benim.
Açtı davayı. Ama yine kendisi sevdiğini söyleyerek geldi ama sonrada durum bu. Anlam veremiyorum. Aslında Kızlar gibi düşünüyorum ama yinede yakıştıramıyorum. Ne onun bu teklifi yapmasına ne de bu durumu bana yakıştırmasına..
Terapi düşündünüz mü? Maddi imkanınız var mı?
Bence gidin, anlatın rahatlayın.
Kafanız çok karışık bence. Yoksa ben hiç bir kadının şu teklifle gelen adamı ciddiye alıp da tane tane konuşacağını zannetmiyorum.
Benim tavsiyem kendiniz için terapi, eşinizle de sadece avukatınızın muhatap olması. Sen dayanamazsın diyen adama en güzel cevap o olur çünkü.
Normalde hani denir ya çok pişman olacak eşin, seni çok arayacak, kapında yatacak falan. Ben sizin durumunuzda bunu diyemiyorum. Çünkü pişman olması için pişman etmeniz gerekiyor. Yüzünüze hasret kalması gerekiyor. Ama adam pişkin pişkin sen dayanamazsın diyor ve sizin kendi içinizde buna tepkiniz tamam seviyorum da sevgimi böyle yüzüme vurmasana.
T
a Tam olarak boşanma sebebiniz ne?
Ay allah aşkına donuna kadar al yaYukarda yazmıştım canım bi yorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?