"Boşanalım ama arada bi görüşelim" ?

Tövbe yarabbim.
Konuyu okuyunca direk öküz herif dedim.
Bu ne Allah aşkına ya ben kafama göre takılayım, nerede akşam orada sabah edeyim ama arada bir de seninle olayım kafasında, kafasız adam.

Aynılarını söyledim. Evlilik sadece bi kurummuş , bitecek olan evlilikmiş aşk değilmiş. Ben çok abartıyor muşum.

Ben snin nickin tanıdık geldi ya
bi ara resminiz vardı avatarda sanki
çok seviyordun kocanı ben mi yalnış hatırlıyorum
boşanıyormusunuz ya ?

Evet canım o benim.
Açtı davayı. Ama yine kendisi sevdiğini söyleyerek geldi ama sonrada durum bu. Anlam veremiyorum. Aslında Kızlar gibi düşünüyorum ama yinede yakıştıramıyorum. Ne onun bu teklifi yapmasına ne de bu durumu bana yakıştırmasına..

Hem karnım doysun hem param cebimde dursun demiş adam size. Uzak durun.

Bi erkek bunu soyluyorsa cıkkss olmaz.
Ama bunun aynisini ben de soyledim esime. Bosanmayalim ama ayri evlerde yasayalim. Birbirimizi ozleyince gorusuruz olmaz mi demistim. Tabiki sakayla karisik soyledim. Ama icimden ciddi ciddi dusundum yani nasil olurdu acaba diye.

Aynılarını söyledim. Evlilik sadece bi kurummuş , bitecek olan evlilikmiş aşk değilmiş. Ben çok abartıyor muşum.

Ben de evliligin kurumsal oldugunu düşünüyorum, insanları bir arada tutan şey o imza degil aralarındaki bagdır.

Ancak eşinizin size söyledigi cok baska birşey. Evli kalmayacagı kişiyle nasıl bir bag kurmayı düşünüyor?

Sevgi saygı olsa geçmişte size oyle davranmazdı.
Aşktan bahsettigi tek şey tutku herhalde. Böyle söyleyince kulaga hoş geliyor ama tamamen cinsellige dayalı birşeyden bahsediyor işte.

Size söylediklerinin açıklaması "seni arzulayabilirim ama seni sevmiyorum, sana saygı duymuyorum, herhangi bir sorumluluk hissetmek de istemiyorum ama sen yine de ilgi göster sev, egom tatmin oluyor. Diger ihtiyaclarımı da karsıla" budur.

Birde ben kendisine güvenmiyorum açıkçası.
Zaten böyle bir şeyi kabul etsem bile kendime çok güvendiğim için yine olmaz dedim. Çünkü ben onu aldatmam ama ona güvenemem, nasılsa artık bekarım mantığında olduğu için yapabilir. Ben bişey dedim mi sevgili misali işine gelmiyosa güle güle diyebilir.
Evli olanlarda aldatıyor ama bu teklifte rahatsız eden çok nokta var.

O zaman tamam kağıt üstünde boşanın. Ama kesinlikle hayatında sadece siz olun. Bunu kabul ediyor mu? Hayır tabiki de. O başkaları ile de rahat rahat sevişmek istiyor ve bunun için de boşanıyor.
Siz sevgili olsanız. Bu adam sizinle evlenmek istemese, evlilik kurumuna inanmıyorum ben sadece aşk istiyorum dese neyse ne. Saygı duyarım. Ama yaptığı bu değil. Ve karşınızda laf ebeliği yapmaktan başka bir işe yaramayan bir adama fazla bile kredi verip konuşuyorsunuz bence. Hayatta muhattap olmaktan hoşlanmadığım bir insan tipi varsa o da zekasından şüphe ettiğim insandır. Ama en nefret ettiğim insan benim zekamı küçümseyendir. İkisi de eşinizde var yol verin gitsin.

Ben de senin söylediğini söyledim. :) Bidaha İstanbula ve o eve dönmem. Bizim yepyeni bi şehre ihtiyacımız var. Borçlar bitene kdr ayrı evlerde yaşarız ama boşanmadan dedim. Hem de özlemiş oluruz dedim. Ama beyimizin kafasında başka şeyler varmış.

Yapmayın rica ediyorum, siz cidden eşinizin evli ve ayrı yerde yaşayıp sadece sizinle olacağına inanıyor musunuz? Bununla ilgili bir garanti vermiyor ki size? Güvenmeniz için bu şekilde olacak demesi gerekiyor ki ben hiç bir cümlesinde hayatımda sadece sen olacaksın ve ben sana sadık kalacağım kısmını göremedim. Güvenemiyorum diyorsunuz buna kim güvenir ki zaten. Eşiniz evliyken, aynı evde yaşarken bir seyahatinizi fırsata çeviren insan. Bu haliyle mi size sadık kalacak?
Sahi boşanmanızın gerekçesi neydi?

Affınıza sığınıyorum. EX eşiniz size F*** body olmayı yada kendinin çok eşli olmasını kabul etmenizi teklif etmiş.
Kendini uyanık sanan içten pazarlıklı p.ç der bir daha görüşmem, eğer benim eşim olsaydı .
Hele de çocuk yoksa!
Not: fb olana lafım yok yanlış anlaşılmasın

Hayatında sadece benim olacağımı ve sadık kalacağını söylüyor. Hesaplar falan senin kontrolünde olur diyor. Ama boşandıktan sonra inandırıcı değil açıkçası. Dediğim gibi güven sorunum var. Aslında nerden tutsan elimde kalıyor, bizm sonumuz yok.

Evliliğin başında beri şiddetli kavgalarımız vardı. Hatta ilk yıl ondan çok şiddet gördüm. Sonra eskisi gibi olmadı ama kavga ettiğimizde kendimizi kaybediyoruz. Aslında arada şiddete yönelen bi yapısı var malesef. İyiyken çok iyi kötüyken çok kötüyüz. En son bu sebeple ayrıldık ve hemen ardımdan dava açtı anlaşmalı olarak ben de çekişmeliye çevirdim. Çünkü mağdur olan benim zaten kavgalarda. Ona bişey olmuyor.

Terapi düşündünüz mü? Maddi imkanınız var mı?
Bence gidin, anlatın rahatlayın.
Kafanız çok karışık bence. Yoksa ben hiç bir kadının şu teklifle gelen adamı ciddiye alıp da tane tane konuşacağını zannetmiyorum.
Benim tavsiyem kendiniz için terapi, eşinizle de sadece avukatınızın muhatap olması. Sen dayanamazsın diyen adama en güzel cevap o olur çünkü.

Normalde hani denir ya çok pişman olacak eşin, seni çok arayacak, kapında yatacak falan. Ben sizin durumunuzda bunu diyemiyorum. Çünkü pişman olması için pişman etmeniz gerekiyor. Yüzünüze hasret kalması gerekiyor. Ama adam pişkin pişkin sen dayanamazsın diyor ve sizin kendi içinizde buna tepkiniz tamam seviyorum da sevgimi böyle yüzüme vurmasana.

T
a Tam olarak boşanma sebebiniz ne?

Küçük bi şehirdeyim öyle imkanım yok şuanda.
Evet kafam çok karışık . Sürekli sorguluyorum.
Sadece ona çok inanmıştım bu durumu yakıştıramıyorum. Niyetinin de o olmamasını istiyorum. Çünkü bu kadar yaşanmışlığın sonucunun öyle olması üzücü. Ve tekrar bu boşluğa düştüğüm içinde ona çok kızgınım, kendimi toparlamıştım.

Yukarda yazmıştım canım bi yorumda
Ay allah aşkına donuna kadar al ya
Hem şiddet var hem arada görüşürüz diyor (o anlamda)
Ne bencil ne mantıksız adam bu....
bu adam uçkurunun peşinde söyliyim
tamamen keyfi yaşamak istiyor paşa

ama nahhh şurda söyluyorum ki pişmanlıktan delirecek...
zira umduğunu bulamiycak....öyle doğdu içime

Kocaniz deli mi ne
Cocuk oyuncagi mi bu tovbe tovbee
Yok ara verelim yok arada bulusalim yok yok olmazsa evleniriz bi daha
Ay bu adam normal degil
Bu adama yapilacak tek sey var bosaninca tam bosanmak arkana bile bakmamak
Deyinki ya tamam ya devam bosanirsak bi daha beni goremezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…