Bosanalım Diyor

ShellShock

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
3.616
3.867
133
Düzeltildi

Merhaba hanımlar ben bir bucuk yıllık evliyim esim cok sinirli agresif otokontrolcu birisi ama yüregi sımsıcaktır. Bizim sorunumuz esimin her tartismayi kucuk buyuk farketmeden cok uzatip hem kendisini yipratiyor hem beni yipratiyor.. evliligimizin ilk donemlerinde ben cok hata yaptim cok trip tavir yaptim onu cok yiprattim ama oda beni ayni sekilde yipratti... ben hic bir zaman vazgecmedim hep sorunlarimizi duzeltme taraftariydim evlilik kolay degil bende buna ve sevgime inanarak hep ayakta tutmaya calistim.. bazi tepkilerim cok fazlaydi ve bunlari zamanla duzelttim suan eski angel degilim diyebiliyorum kendime . Esimle bazi sorunlarimizi buraya yazmistim onlari anlatinca biraz karisik oluyor bu konum. isterseniz gecmis konularima bakabilirsiniz. En son tartismamiz da halama gidelim dediginde programim oldugunu ve islerimi ona gore ayarladigimi calisan bir insan oldugumuda belirttim.. buraya da yazdim o konuyu. Kendisi o gun aksam arkadasiyla icti. Bende mjlari daha anlasilir olmasi icin buraya alt alta yazacagim:
Ben :Canim geliyormusun
Esim :Sonra
Ben :Ne zaman sonra ya saat kac oldu
Esim :Gelirim
Ben : canin ne isterse o
Esim :öyle
Ben :evet her zamanki gibi
Esim :bundan sonra
Ben :hep oyleydi Halanlara gitmedim diyeyse bu tavir calisan bir insanin halinden anlamiyorsan birsey demiyorum kendi kararin
Ben :banada elli tl gonder kiza hediye alcaz (arkadasim sozlenecekti hediye alacaktik)
Esim : kocaman bir gulucuk yollamis

Ben :yarin sabah yedide gidecegim (dokuzda gecer ancak hesaba gec yatirirsa)
Esim
:eeee

Bu mjina cevap vermedim sabah paran var mi diye sordu bende senden para istemiyorum dedim. Ne diyosun ya sen dedi. Bende dunki dalga gecmenden bahsediyorum dedim anlamiyorum dedi bende mjlari tekrar oku istersen dedim. O gun okumus para yollamis mj atmis.
Esim :Ben kıza hediye alacağım yazısını gördükten sonra eee yazdım elli tl yi algılayamamışım bu konularda dalga gecmem.
Ben :tamam canim sorun degil kizlar haletti dedim.(kizlra sonra vereyim ben size parayi dedim)
Sonra vay efendim ben kizlardan para istemisim ozaman ona ne gerek varmis bilmem ne boyle uzadi gitti. Dun aksam yemek yerken telefonuyla oynuyordu bende sıkıldim oyun actim kendine biraz daha yemek aldi istersen cayla ye dedim suratima uzun uzun bakip ben mutsuzum bosanalim dedi bende artik her olayda bosanalim mutsuzum demesinden yoruldum (incir cekirdegini doldurmayacak her konunun sonunda bosanalim diyor) bende sen kendin seciyorsun mutsuzlugu iyi yarin ac davayi dedim. İcerdende gayet sakin bir sekilde gecen hafta bulundugun ithamlari beni uzmelerini aglatmalarini kolay affetmemeliydim. Sen gezince sorun yoj ben gezince tavir. Sen hata yapinca sorun yok. Ben yapinca bosanalim yeter artik biktim ben dedim. Bu arada mutsuz oldugunda her tartismada eskiden yasattiklarin yuzunden diyor ki ben onun yasattiklarini hic dile getirmiyorum.(eskiden olsa aglardim evi yikardim intihar dusunurdum simdi ise sadece susup bosanmayi bekliyorum cok seviyorum oda cok sevdigini soyluyor deger gosteriyor cok olmasada ilgili)

Son düzenleme:
eşinin her konuda bu kadar rahat boşanalım demesi hiç hoş değil. Sonunda sende bıkmışsın. Birkaç gün böyle gitsin. Sorarsa senin dava açmanı bekliyorum diyebilirsin. Tabii böyle bir konudan boşanılmaz. Sadece biraz burnu sürtsün. Boşanma kelimesini de ağzına alıp durmasın.

Ben diger konularını biliyorum dişçı simit-çay mevzusunda bana göre eşin haklı ama her tartışmada boşanalım demeside gerçekten can sıkıcı çocugun yoktur umarım eşimi seviyorum demişsin oda seviyomu?seviyosa neden durmadan ayrılalım diyo bu evlilik çokk zorr

muhtemelen eşin de seni seviyor.
boşanma sözünü ve birbirinize laf sokmayı terketmek gerekiyor.

Yazdığınız yazıyi bir de kendiniz okuyup lütfen düzeltin gerçekten karışık olmuş

En iyisini yapmışsin tepki verme çok ayıp eşinin her tartışma da bosanalim demesi

Canınız sıkılıp mutsuz oldunuz mu boşanalım diyerek evliliğinizi yıpratmışsınız bence hiç üzülme boşanmazsınız öfkesi geçti mi konu yine kapanır şu boşanalım lafını insan ağzına sakız etmeyecek

Yazdığınız yazıyi bir de kendiniz okuyup lütfen düzeltin gerçekten karışık olmuş

En iyisini yapmışsin tepki verme çok ayıp eşinin her tartışma da bosanalim demesi
Duzelttim... ben artik gercekten yoruldum yalvarip evliligimi kurtarmaya calistikca adamin iyice bosanasi geliyor

İsterse bosansin yani hayat kocadan ibaret degil ya

Bosanmak istedigini sanmiyorum ya dengesizliginden ya sizin caninizi yakmak icin yada agiz aliskanligi konusup duruyor sanirim.evet zamaninda yaptiginiz tavirlar tepkiler onu yipratmis anlasilan.ama herkes hatalarindan ders alip sakin huzurlu bir hayat icin cabaliyorsa ikide bi soylenmesi de cok gereksiz ve sacma.

işte bende bunu söylüyorum ona geçmişte yaşanan geçmişte kaldı her seferinde bu konuları açma ben de açabilirim ama açmıyorum çünkü gündemde olan tartısmayı eskileri ısıtıp koyunca iyice yıpranıyoruz diyorum. birde mesela bir örnek vereyim geçen hafta çok üzdü beni inanılmaz kırıldım kendisi olsaydı benim yerimde mutsuzum boşanalım derdi.. iki saat sonra yanıma geldi sarıldı hemen sarılıp ağladım.. o da tamam birbirimizi üzüyoruz ama çok seviyoruz dedi neşeli bir tavırla bende dedimki bende senden aynı özveriyi bekliyorum dedim. yani kendisi yapınca oley çok seviyoruz. ben bi halasına gitmedim boşanalım. buna anlam veremiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…