- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
DuzelttimOkumaya basladim ve biraktim canim cok devrik yazmissin anlasilmiyor .duzenle istersen
Duzelttim... ben artik gercekten yoruldum yalvarip evliligimi kurtarmaya calistikca adamin iyice bosanasi geliyorYazdığınız yazıyi bir de kendiniz okuyup lütfen düzeltin gerçekten karışık olmuş
En iyisini yapmışsin tepki verme çok ayıp eşinin her tartışma da bosanalim demesi
Ben hep hatalari duzeltme taraftariyim sadece aldatmanin ve iffetsizligin affi yoktur bana gore evliliktemuhtemelen eşin de seni seviyor.
boşanma sözünü ve birbirinize laf sokmayı terketmek gerekiyor.
Duzelttim.. zaten oyle yaptim cunku yordu beni artikBi yerlerde virgül, nokta kullan kardeşim okudum ama çok anlamadım.
Boşanma kısmına gelince bırak ne istiyorsa yapsın dünyanın sonu değil bu.
İsterse bosansin yani hayat kocadan ibaret degil yaeşinin her konuda bu kadar rahat boşanalım demesi hiç hoş değil. Sonunda sende bıkmışsın. Birkaç gün böyle gitsin. Sorarsa senin dava açmanı bekliyorum diyebilirsin. Tabii böyle bir konudan boşanılmaz. Sadece biraz burnu sürtsün. Boşanma kelimesini de ağzına alıp durmasın.
Sen zaten onay verdikten sonra, o boşanamaz eminim. Gözünü korkutmayınca bu erkeklere bir haller oluyor. Topla eşyalarını, nasıl olsa ya bitecek ya korkacak adam olacak.İsterse bosansin yani hayat kocadan ibaret degil ya
Evimden cikmak istemiyorum ama kim bosanmak istiyorsa o gitsin...Sen zaten onay verdikten sonra, o boşanamaz eminim. Gözünü korkutmayınca bu erkeklere bir haller oluyor. Topla eşyalarını, nasıl olsa ya bitecek ya korkacak adam olacak.
Evimden cikmak istemiyorum ama kim bosanmak istiyorsa o gitsin...
eşim 28 ben 21TEK SORU YAŞLAR KAÇ
işte bende bunu söylüyorum ona geçmişte yaşanan geçmişte kaldı her seferinde bu konuları açma ben de açabilirim ama açmıyorum çünkü gündemde olan tartısmayı eskileri ısıtıp koyunca iyice yıpranıyoruz diyorum. birde mesela bir örnek vereyim geçen hafta çok üzdü beni inanılmaz kırıldım kendisi olsaydı benim yerimde mutsuzum boşanalım derdi.. iki saat sonra yanıma geldi sarıldı hemen sarılıp ağladım.. o da tamam birbirimizi üzüyoruz ama çok seviyoruz dedi neşeli bir tavırla bende dedimki bende senden aynı özveriyi bekliyorum dedim. yani kendisi yapınca oley çok seviyoruz. ben bi halasına gitmedim boşanalım. buna anlam veremiyorum....Bosanmak istedigini sanmiyorum ya dengesizliginden ya sizin caninizi yakmak icin yada agiz aliskanligi konusup duruyor sanirim.evet zamaninda yaptiginiz tavirlar tepkiler onu yipratmis anlasilan.ama herkes hatalarindan ders alip sakin huzurlu bir hayat icin cabaliyorsa ikide bi soylenmesi de cok gereksiz ve sacma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?