Bosanalım Diyor

DAHA ÇOK toysun ama eşinin yaptıgı hareketlerde 28 yasındakinin yapacagı hareketler değil.... diğer konularınıda okudum hepsinde haklısın ama cay simit meselesinde erkek sonucta sende daha gencsiz başka erkeklere sakın güvenme ve şeytanın araya girip üçgen kurmasına fırsat oluşturma o gün senin yerinde olsam simidimi alıp bide meyve suyu aldımmı gecer hastanede bi köşede yerdim... olması gereken bu evli bi bayana bu yakısır ...eşin de bi agrasiflik hali var bide hep ben bilirim tutumu.karsına al konus"Aramızda 7 yas olması senin daha iyi biliyor olman anlamına gelmez de(ki esinin cümlelerinden bunu cıkardım)..Sakince konus net konus 10 kere söleme erkeğe sevmezler çünkü ...al karsına de ki bida ha bosanma lafını duymak istemiyorum iice laçkalaştı...biz ii değilmiyiz ben senin 1.5 sene önce sevdiğin herşeyin hemen evlenmek istediğin kişi değil miyim de?Eğer gerçekten bosanmak isitiyorsan benden ayrılınca daha mutlu hissetceksen direk davayı açıp belgeyi getirirsin de...ama ben istemiyorum diye de bastıra bastıra söyle... artık dırdır kavgayı uzak tutmaya calıs kadınlığını kullan....sana bide abla tavsiyesi kesinlikle ağlamana acıyacagını sanma acımazlar sakince net tavrını koy o sana gıcıklık yapıosa sende onu psikolojik olarak yıprat ki nabtının farkına varsın..psikolojik olarak yıprattını söleme tabi anlaştırmadan yap onu sevio gibi sevecen tavırlarla onun seni yıprattıgı gbi...

zaten eskiden olsa ağlardım bağırıp çağırırdım herkesi arardım. ama dün kendimin bile şaşırdığı çok sakin bir tavırla yarın aç o zaman davanı diyip kalktım.. eğer konuşalım derse konusacağım ama yok eğer konusmadan direk bosanacaksa güle güle... artık benimde bir dayanma gücüm var. hani eskiler benim yaşımdakilere cahil derler ya bende cahillik yaptım çoğu konuda ama toparlayıp düzelttim adam hala onları sunuyor önüme. kendisi bile itiraf etti geçen bir amiri buna konusurken ters köşe yapıp başka konudan vurmaya çalışmış bazen bende yapıyorum sana diyip güldü bide..

Eşinizin fıkıh hakkındaki bilgisi zannedersem çok kıt.Bir erkeğin en son ağzina alması gereken bir kelime "boşanma"kelimesi.Tabi musluman bir kimse icin !!çok tehlikeli!!Allah korusun nikah düşer bu konuyu bi araştirin diyanete sorun!Birden fazla boşanalim diyen bir erkegin nikah durumu ne hale gelir?bi sorun lutfen ve eşinizi bilgilendirmeye calişin bu konuda başka kelime kullansin "boşama"kelimesini asla kullanmasin!
Bu arada Allah yardimciniz olsun.Kendi ailelerine onem verilmediği pisikolojisini tasiyan erkekler eşi bile olsa ondan soğuyabiliyorlar.
-Zamana birak
-Sakin ol
-Uzerinde titreme
-Saygi ve sevgini yitirme
-Konusmalarinda seçici ve yapici ol

-Ve "Duaniz olmazsa ne ehemmiyetiniz var!"ayetini düşünüp dua et!Bir problem varsa dua zamani gelmiş demektir. Rabbin senden dua istiyor O'ndan hayirli olani iste..

haklısınız bende en çok dini nikahımızdan korkuyorum... ailesiyle problemlerim oldu ama asla bir saygısızlık etmedim kendilerine bir gaflette bulunup bana ters düşen tavırlarını konustum ama pişman olup özür diledim arayı düzelttim. halasına da gidemezdim çünkü iki günümde doluydu zaten kendiside ani programlara katılmadığımı biliyordu...çok tesekkür ederim yorumunuz için sevgiler..

bide çok kolay pes etmişsin be ablam niye 1.5 sende bu kadar pes sevmio musun

bide çok kolay pes etmişsin be ablam niye 1.5 sende bu kadar pes sevmio musun
seviyorum hemde çok seviyorum ama 1.5 sene boyunca 150 kez en ufak olayda eskileri açıp mutsuzum boşanalaım eskiden yaptıkların beni bu hale getirdi diyor ama ben onun hatalarını hep kapatıyorum... aynı şeyi bende bekliyorum ama karşılığını alamıyorum sevgi yetmiyor artık bir ömür böyle geçmezki...

Katı bir şekilde boşanmak istiyordun toplan git hadi niye duruyorsun? Senin çocukça boşanalım bilmem ne demeni çekemem de yolla

Boşanmak bu kadar basit ise senin dilinde ve düşüncende git aç davanı sen de kurtul bende kurtulayım de.
Oyuncak gibi ağza dolanacak şey değil bu !!!

bizim başımıza daha evliligimizin ilk aylarinda boyle bir şakalaşma olayi geçmisti.Eşim cok bilgili degildi nikah konusunda.O anda şok oldum!!
-naptin sen beni boşadin!!degince eli ayagi karişti ilgili her yere sordu sonuç olarak bir talağımız gitti iki talakla nikah devam ediyor. Ve böylece eşim bu konuda baya bilgi sahibi olduen zor anlarimizda bile asla o kelimeyi soylemez!!

ben sanmıyorum bizim dini nikahımızın kaldığını... eğer bu olay kapanırsa ciddi ciddi konusup dini nikahı yeniden yaptırmayı düşünüyorum.. çok günah işlemiş oluyoruz... aileside gayet dini bütündür ama oğullarına bu öğüdü verememişler

Bir insana vazgeçilmez gibi davranırsan sonuç hep bu, bende aynılarını yaşadım evliliğimde yeni yeni toparlandık. Benim bir de bebeğim var çok daha zor inan ki güçlü olup net davranmak. Eskiden kavga ettiğimizde hemen kalbim acırdı haklı bile olsam ilk ben gelip sarılırdım küs durmayalım diye şimdi böyle yapmıyorum, bebeğimle ilgileniyorum hiç umursamıyorum yine mi küstün diyorum iyi küs diyorum sonra kendi kendine barışıyor. Böyle inat erkeklerle evlilik zor umarım tatlıya bağlar halledersiniz

cnm hic durma diyanette fetva hatti var ac sor eşin bilinçsiz ise sen bilmek zorundasin.ayni boyle anlat hocaya geniş geniş sana mutlaka fıkhi bir cevap verecektir.belki icini rahatlatacak bisey yok diyecek belki sakincali bir durumun oldugunu soyleyecek.yani bu konuyu onemsemezsen olasi bir gunahin şerrinden kurtulmaya da özrün kalmaz!!

Ben anlamadım eşiniz içmeye çıktıysa gece çıkmıştır akşa 50 tl yollasa bile o an zaten arkadaşlarınıza hediye almaları iç.n veremezdiniz ki öbür gün sabahı bekleyecektiniz. Hesabıma gönder diyeceğinize sabah 50 tl verir misin diyebilirdiniz. Ne acelesi vardı ki. Hem çalışan insanım diyorsunuz cebinizde 50 tl niz yok mu? olabilir arkadaşlarıyla çıkmış olabilir bunlar evde konuşulabilirdi. Boşanma olayını açması hoş değil tabi ama bu olayla alakalı değil bence eşinizde bir şeyler birikim yapmış önceden yaşanan sorunlar falan bence başbaşa konuşup aşın sorunları. Evde oturmuş onu beklemişsiniz işiniz yokmuş ede bekleyeceğinize gelirdi giderdiniz halasına.

iyiki bebeğim yok yoksa ben baş edemezdim daha çok korkardım evliliğimizde ilk kez net bir şekilde konustum umarım saçma sapan ağlama krizine girmem.. ama dün hayatımda ilk kez yatak odasındayken sinirden titreme hali yaşadım...

saat 9 gibi istedim o nakit taşımaz havalede saat ondan sonra diye biliyorum askıda kalıyor ve hesaba sabah dokuz gibi geçiyor başka bir arkadaşımız önceki günden almıştı hediyeyi ona verecektik parayı.. çünkü maaşımı hesabına yatırtıyor her ay :) evde oturup beklemedim ayrıca çalışıyorum ctesi 3 buçukta evde oluyorum ertesi gün arkadaşımın sözüne gideceğimiz için cumartesi ev temizleyip banyo yapıp kişisel bakım yapmam gerekiyordu. ani programlara katılmadığımı kendiside bilir.

Hala beraber uyuyorsanız boşanmazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…