Bosanalım Diyor

tavsiyeleriniz için teşekkürler

canım kendi evliliğime çok benzettim sizinkini. bizde öyleydik. çok tartışırdık fakat ufak şeylerden büyürdü hep. 4yıl bitti ve şuan boşanıyoruz. olmayınca olmuyor. ben çok seviyorum, eşimde sevdiğini söylüoyr. fakat birbirimizi yıprattığımız için boşanmanın en doğru karar olduğunu düşünüyoruz. sizde ya biran önce kendinizi(sadece siz değil eşinizde) düzeltin yada fazla uzatmayın derim

Şimdi ne durumdasınız
ben işyerindeyim eşim ise evde hiç konuşmadık dünden beri.. zaten ayrı yattı üzerine de hiç bir şey almamış tahmin etmiştim ayrı yatacağını yorgan verecektim ama bu davranışım yanlış anlaşılır diye odanın kapısını açıp yattım. sabahta uyandırıp yatağa geçermisin dedim sonra çıktım evden...

Niye dedin ki ? Sanane usumesinden ?
Adam sana bosanalim diyor biraz Umursamaz dursana karsisinda

Çok üzücü ya zaten ayrı yatacak duruma gelmek ayrı bir sinir bozucu şey

bende öyle düşünüyorum internette bir yorum gördüm bu tarz iletişim problemi olan evlilikler kangren bir bacağa benzetilmiş ya kesilecek yada ömür boyu bu acı çekilecek... şuan ki düşüncem bir on beş gün kadar ayrı yaşayıp hiç konusup iletişim kurmadan sağlıklı düşünüp tekrar bi araya gelip mantıklı bir konusma yapmak.. eşimin düşüncesi nedir bilmiyorum... sizin evliliğinizde belki kurtarılır lütfen evlilik terapisti deneyin .....

Çok üzücü ya zaten ayrı yatacak duruma gelmek ayrı bir sinir bozucu şey
bu benim için sıradan bir olay eşim bu tarz davranısları alışkanlık haline getirmeye bayılır. evlenirken bile söyledim ne yaşarsak yaşayalım ayrı yatakta yatılmayacak diye.... bazen çocuk gibi davrandığını düşünüyorum..

yok canım bizim evliliğimiz bitti 3aydır ayrıyız (1,5 ayı sevgili gibiydik) aralıkta da mahkememiz var. uzatmanın bir anlamı olmayacak çünkü bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur ama sizin için henüz geç değil düzeltebilirsiniz herşeyi

ben her hatamdan ders alıp düzeltiyorum ama eşim o hataları hep başıma kakıyor eğer böyle devam ederse zaten geleceği göremiyorum ne onun hayatına benim kast etmeye hakkım var ne de onun benim hayatıma.... Allah'tan hep hayırlısını diliyorum..sizin için çok üzüldüm umarım hayatınız daha güzel olur.. severek ayrılmak çok zor değil mi

evet canım çok zor ben yoğun bebek tedavileri görürken o psikolojinin içindeyken birde ayrılık gerçekten başetmek çok zor. fakat hayat bir şekilde devam ediyor ve elbet mutlu olacağımız günlerde gelecek. oturup önce birlikte sakince konuşun ayrılık konusu açılmadan. eğer gerekiyorsa terapiye gidin. severek ayrılmak çok zor gerçi sevmesen bile bir evliliği bitirmek çok zor bu nedenle önce kurtarmaya çalışın derim. olmuyorsa da zorlamanın bir mantığı yok maalesef ...

bence konuşarak halledebileceksiniz problemlerinizi.. olmadı bir evlilik terapistine başvurmayı teklif edin..

geçmiş olsun sizi anlayamam bile... herkesin sınavı farklı işte. çok tesekkür ederim en hayırlısı ne ise o olsun....

bence konuşarak halledebileceksiniz problemlerinizi.. olmadı bir evlilik terapistine başvurmayı teklif edin..
aslında bu düşünce benim kafamda yer etti ancak eşimin sıcak bakacağını düşünmüyorum eğer gerçekten kararlıysa birşey diyemem sadece teklifte bulunacağım..

30 yasindayim bak senin sayende birsey ogrendim.benim esim de beni cok sinirlendirdigi zaman pazartesi accam davayi diyorum.haftasonlarina denk geliyordu hep.ciddi soylemiyordum.sonra ben bunu hep soyluyormusum.en son dedi hos degil bu lafi kullanman.himmm tamam dedim .simdi de soyluyorum ama sikligini azalttim.

tavsiyelerinize açığım....

Canım esının huyunu sıyunu bılemem bu yuzden verecegım tavsıye elınde patlar... mısal ben bu duruma maruz kalsam bsanalım dedıgı an tplar valızı gıderım cunku bıkıyrum brakmaz yalvarır yakarır ozur dıler gerı adım atar evın kapısından cıkmama mısade etmez oradada ıyıce korkuturum brdaha bsanma lafı edeceksen tutma benı dıye yada gıder şakkadanak davıyı acarım kı kaybedecegını analayarak korksun ksarak yanıma geelsın ama tabı bunlar benım esım ıcın gecerlı onun huyu karakterıne gre blofler senınkı nasıldır sımdı sana valızı tpla desem belkı esın gurur yapan bı tıp senı tutmayacak yada senı ıyı tahlıl edemeyıp sendekı kırgınlıgı anlamayıp gercekten senın gıtmesk ıstedgını dusunecek sevsede engel olmayacak bılemıyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…