- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
tavsiyeleriniz için teşekkürlerBirbirinize ile mesajlaBirbirini
Birbiriniz ile olan mesajlasmanizi okuduktan sonra bu yorumu yaptım zaten. Hatta bunca yılı birbirinize trip atmakla geçirdiğiniz için birbirinizi de iyi taniyamadiginizi, sığ bir evlilik yaşadığınızi, bunca yılı boşa harcadiginizi, flört aşamasında yaşanan sorunları daha derinden olacak sekilde evliliginize yansıttığınizi, mantikli dusunup yorumlarda bulunmaniza ragmen bunu davranislariniza yansitamadiginizi da tüm yazınızı okumadan rahatlıkla söyleyebilirim. Bunlar önyargı değil hayat tecrubesidir. Evliliginizi gerçekten yürütmek istiyorsanız şuan oldugunuz gibi değil bu yorumda yazdiklariniz gibi olgun bir birey olmanızı tavsiye ederim.iyi şanslar size.
ben işyerindeyim eşim ise evde hiç konuşmadık dünden beri.. zaten ayrı yattı üzerine de hiç bir şey almamış tahmin etmiştim ayrı yatacağını yorgan verecektim ama bu davranışım yanlış anlaşılır diye odanın kapısını açıp yattım. sabahta uyandırıp yatağa geçermisin dedim sonra çıktım evden...Şimdi ne durumdasınız
Niye dedin ki ? Sanane usumesinden ?ben işyerindeyim eşim ise evde hiç konuşmadık dünden beri.. zaten ayrı yattı üzerine de hiç bir şey almamış tahmin etmiştim ayrı yatacağını yorgan verecektim ama bu davranışım yanlış anlaşılır diye odanın kapısını açıp yattım. sabahta uyandırıp yatağa geçermisin dedim sonra çıktım evden...
Çok üzücü ya zaten ayrı yatacak duruma gelmek ayrı bir sinir bozucu şeyben işyerindeyim eşim ise evde hiç konuşmadık dünden beri.. zaten ayrı yattı üzerine de hiç bir şey almamış tahmin etmiştim ayrı yatacağını yorgan verecektim ama bu davranışım yanlış anlaşılır diye odanın kapısını açıp yattım. sabahta uyandırıp yatağa geçermisin dedim sonra çıktım evden...
bende öyle düşünüyorum internette bir yorum gördüm bu tarz iletişim problemi olan evlilikler kangren bir bacağa benzetilmiş ya kesilecek yada ömür boyu bu acı çekilecek... şuan ki düşüncem bir on beş gün kadar ayrı yaşayıp hiç konusup iletişim kurmadan sağlıklı düşünüp tekrar bi araya gelip mantıklı bir konusma yapmak.. eşimin düşüncesi nedir bilmiyorum... sizin evliliğinizde belki kurtarılır lütfen evlilik terapisti deneyin .....canım kendi evliliğime çok benzettim sizinkini. bizde öyleydik. çok tartışırdık fakat ufak şeylerden büyürdü hep. 4yıl bitti ve şuan boşanıyoruz. olmayınca olmuyor. ben çok seviyorum, eşimde sevdiğini söylüoyr. fakat birbirimizi yıprattığımız için boşanmanın en doğru karar olduğunu düşünüyoruz. sizde ya biran önce kendinizi(sadece siz değil eşinizde) düzeltin yada fazla uzatmayın derim
işte vicdani yönüm hep dürtüyor beniNiye dedin ki ? Sanane usumesinden ?
Adam sana bosanalim diyor biraz Umursamaz dursana karsisinda
bu benim için sıradan bir olay eşim bu tarz davranısları alışkanlık haline getirmeye bayılır. evlenirken bile söyledim ne yaşarsak yaşayalım ayrı yatakta yatılmayacak diye.... bazen çocuk gibi davrandığını düşünüyorum..Çok üzücü ya zaten ayrı yatacak duruma gelmek ayrı bir sinir bozucu şey
yok canım bizim evliliğimiz bitti 3aydır ayrıyız (1,5 ayı sevgili gibiydik) aralıkta da mahkememiz var. uzatmanın bir anlamı olmayacak çünkü bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odurbende öyle düşünüyorum internette bir yorum gördüm bu tarz iletişim problemi olan evlilikler kangren bir bacağa benzetilmiş ya kesilecek yada ömür boyu bu acı çekilecek... şuan ki düşüncem bir on beş gün kadar ayrı yaşayıp hiç konusup iletişim kurmadan sağlıklı düşünüp tekrar bi araya gelip mantıklı bir konusma yapmak.. eşimin düşüncesi nedir bilmiyorum... sizin evliliğinizde belki kurtarılır lütfen evlilik terapisti deneyin .....
ben her hatamdan ders alıp düzeltiyorum ama eşim o hataları hep başıma kakıyor eğer böyle devam ederse zaten geleceği göremiyorum ne onun hayatına benim kast etmeye hakkım var ne de onun benim hayatıma.... Allah'tan hep hayırlısını diliyorum..sizin için çok üzüldüm umarım hayatınız daha güzel olur.. severek ayrılmak çok zor değil miyok canım bizim evliliğimiz bitti 3aydır ayrıyız (1,5 ayı sevgili gibiydik) aralıkta da mahkememiz var. uzatmanın bir anlamı olmayacak çünkü bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odurama sizin için henüz geç değil düzeltebilirsiniz herşeyi
evet canım çok zorben her hatamdan ders alıp düzeltiyorum ama eşim o hataları hep başıma kakıyor eğer böyle devam ederse zaten geleceği göremiyorum ne onun hayatına benim kast etmeye hakkım var ne de onun benim hayatıma.... Allah'tan hep hayırlısını diliyorum..sizin için çok üzüldüm umarım hayatınız daha güzel olur.. severek ayrılmak çok zor değil mi
geçmiş olsunevet canım çok zorben yoğun bebek tedavileri görürken o psikolojinin içindeyken birde ayrılık gerçekten başetmek çok zor. fakat hayat bir şekilde devam ediyor ve elbet mutlu olacağımız günlerde gelecek. oturup önce birlikte sakince konuşun ayrılık konusu açılmadan. eğer gerekiyorsa terapiye gidin. severek ayrılmak çok zor gerçi sevmesen bile bir evliliği bitirmek çok zor bu nedenle önce kurtarmaya çalışın derim. olmuyorsa da zorlamanın bir mantığı yok maalesef ...
aslında bu düşünce benim kafamda yer etti ancak eşimin sıcak bakacağını düşünmüyorum eğer gerçekten kararlıysa birşey diyemem sadece teklifte bulunacağım..bence konuşarak halledebileceksiniz problemlerinizi.. olmadı bir evlilik terapistine başvurmayı teklif edin..
tavsiyelerinize açığım....esının sıkı bı derse ıhtıyacı var
bizim başımıza daha evliligimizin ilk aylarinda boyle bir şakalaşma olayi geçmisti.Eşim cok bilgili degildi nikah konusunda.O anda şok oldum!!
-naptin sen beni boşadin!!degince eli ayagi karişti ilgili her yere sordu sonuç olarak bir talağımız gitti iki talakla nikah devam ediyor. Ve böylece eşim bu konuda baya bilgi sahibi olduen zor anlarimizda bile asla o kelimeyi soylemez!!
tavsiyelerinize açığım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?