- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
benim huyum değildir bir olayda yatak ayırmak ama eşim çok sık yapar her seferinde kızmama rağmen dünde ayrı uyudu. ama ilk kez yptığı birşey değilHala beraber uyuyorsanız boşanmazsınız
bende öyle düşünüyorumküçük çocuklar gibi bu ilişkiyi ciddiye almadığını gösterir.
ben kendim adına söylemek isterim bu evlilik,iş,arkadaşlık her anlamda söylebileceğim birşey. hatalar olabilir yanlış anlaşılmalar olabilir diyerek uzatmayıp konuyu tamamen kapatan bir insanım. yapım gereği eski hataları geride bırakabiliyorum. zaten böyle sağlıksız bir ilişkinin içerisinde katiyyen çocuk yapmayacağımı önce kendimi geliştirip daha sonra evliliğimi oturtup sağlıklı bir birey yetiştireceğimi tüm çevreme defaalarca söylemişimdir... eleştiriye açığım ancak konuyu tam anlamıyla okumadan damgayı yapıştırdınız. yine de teşekkürler yorumunuz için..Öfff çocuklar evlenmesin
Kendiniz gibi bir adam bulmussunuz o yüzden sürekli gereksiz gerilim trip atmalar falan. Güzellikle halledilecek mevzuları uçlara bağlamalar.
Size tavsiyem tüm yazdıklarınızı okuyamadim ama çocuğunuz yoksa lütfen çocuk yapmayın sizin elinizde perişan olur. Siz ve esiniz çocuk ruhlusunuz hala.
haklısınız zaten eğer boşanmazsa.. bilmiyorum çok istekli herhalde boşanadabilir. yani boşanmazsa karşıma alıp sabaha kadar kafasına vura vura anlatacağım ve evlilik terapistine gitmek istediğimi,aslında birbirimizi sevdiğimizi ancak yanlış iletişim kurduğumuzu ve profesyonel bir yardım almamız gerektiğini söyleyeceğim.... çok boşanmak istiyorsa da üzerine düşüp de eskisi gibi aptallık edip ağlayıp zırlayıp kendime olan saygımı yitirmeyeceğim.alttan almayın şu adamları böyle totoları havaya kalkıyor işte her şeyi yapıp söylemekte beis görmüyorlar ondan sonra burnu sürtsün bırak o gelsin sana sakın konuşma
mantıklı düşünüyorsun boşanma kelimesi devamlı ağza alınacak çocuk oyuncağı değil seni kaybetmekten korkmalı bu korku olmadan gerçekten olmuyor ağır bir söz çünkü ağızdan bir kere çıkarhaklısınız zaten eğer boşanmazsa.. bilmiyorum çok istekli herhalde boşanadabilir. yani boşanmazsa karşıma alıp sabaha kadar kafasına vura vura anlatacağım ve evlilik terapistine gitmek istediğimi,aslında birbirimizi sevdiğimizi ancak yanlış iletişim kurduğumuzu ve profesyonel bir yardım almamız gerektiğini söyleyeceğim.... çok boşanmak istiyorsa da üzerine düşüp de eskisi gibi aptallık edip ağlayıp zırlayıp kendime olan saygımı yitirmeyeceğim.
belkide gerçekten boşanmak istiyordur yani eskisi gibi anlamlar yükleyip blöf yapıyor diye kendimi kandırmayacağım.. sadece bu kadar çok sevip de nasıl boşnmak istiyor diye soru işaretlerine neden oluyor.. zaman gösterecek bunu.. daha önce hiç tamam o zaman yarın aç davayı diye bukadar sakin konuşmamıştım bu tavrım onda nasıl duygular uyandırdı bilemiyorummantıklı düşünüyorsun boşanma kelimesi devamlı ağza alınacak çocuk oyuncağı değil seni kaybetmekten korkmalı bu korku olmadan gerçekten olmuyor ağır bir söz çünkü ağızdan bir kere çıkar
o ayrıntıyada ayrı bir konu açılır yani.....Simit çay konusunda nasıl esin haklı diyolar anlamadım. Bu kadar yabani olanlar da iş hayatına girmesin cidden.
Ayrica hem çalışıp hem cebinde 50 tl olmaması ne demek!
eğer seni gerçekten seviyorsa bunun için ayrılamaz zaten buna emin ol ama sen alttan alırsan yine olacak hep olacak bunu koz olarak kullanmaya devam edecek güzel demişsin gitsin açsın madem davayı ne bekliyormuş peşinden koşmanı mıbelkide gerçekten boşanmak istiyordur yani eskisi gibi anlamlar yükleyip blöf yapıyor diye kendimi kandırmayacağım.. sadece bu kadar çok sevip de nasıl boşnmak istiyor diye soru işaretlerine neden oluyor.. zaman gösterecek bunu.. daha önce hiç tamam o zaman yarın aç davayı diye bukadar sakin konuşmamıştım bu tavrım onda nasıl duygular uyandırdı bilemiyorum
ben artık bu hassasiyetimi bir kenara bırakıp daha sağlıklı bir evlilik yaşamak istiyorum ancak eşimin ne istediğini ne hissettiğini bilememek çok üzüyor beni. ona nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum her konuda kendini haklı çıkarmaya çalışıyor kendi hataları hemen kapatılıyor benim hatalarım nedense onda birikim olmuş oluyor artık yıpranmış oluyor. evet belki kolay şeyler yaşamadık ama hangi evlilik dört dörtlük ve güllük gülistanlık ki? kimin psikoloji tam anlamıyla mükemmel? ikili ilişkilerde hata yapmayan biri var mı? yüzeysel düşünemiyor bir mutsuzum türküsü tutturmuş diline her olayda mutsuzum diyip boşanma kartlarını açıyor..arkadaşım birbirinizin kıymetini bilin derim çünkü boşanacak bir çift değilsiniz bence gayette tartışmalarınızdaki üslubunuz normal... ikinizde fazla hassassınız
öyle bir düşüncesi varsa çok bekler... çünkü ben artık diken üstünde yaşamaktan her hareketimi defalarca tartmaktan yoruldum insanın nazı niyazı anlamsız davranışları şımarıklıkları sevdiği insanın yanında olmayacakta kimin yanında olacak ki ? umarım sonumuz hayırlı olur...eğer seni gerçekten seviyorsa bunun için ayrılamaz zaten buna emin ol ama sen alttan alırsan yine olacak hep olacak bunu koz olarak kullanmaya devam edecek güzel demişsin gitsin açsın madem davayı ne bekliyormuş peşinden koşmanı mı
inşallah hakkınızda hayırlısı ben sanmıyorum bunu yapabileceğini insan eşine de naz yapamayacaksa gerek yok zaten içini ferah tutöyle bir düşüncesi varsa çok bekler... çünkü ben artık diken üstünde yaşamaktan her hareketimi defalarca tartmaktan yoruldum insanın nazı niyazı anlamsız davranışları şımarıklıkları sevdiği insanın yanında olmayacakta kimin yanında olacak ki ? umarım sonumuz hayırlı olur...
dediğiniz gibi bu bir psikolojik baskıdır. ve evlilikleri bitiren en temel unsur 1-fiilen şiddet 2-psikolojik şiddet. benim eşiminde yaptığı bu. belki diyorum gerçekten boşanmak istiyor çünkü bana bir kere seni üzmemek için boşanmıyorum demişti. belki benim bu tavrım onu rahatlattı ve ona yol açtı. ama işte sevdiğini biliyorum hissediyorum yaşıyorum her sebebinin altında ben varmışım bana vicdanen yanımdaymış gibi konuşmaları çok saçma geliyor.. sanırım benim eşim itaat eden her dediğine evet diyen her istediğini yapan karışan ama kendine karıştırmayan tipik bir türk erkeği.....aynı şeyi yaşıyan ablam eşi hep boşarım bir iki takmadı daha sonra kovmalar napacaksan yap dafa fazla zamn kybetmicem demelere bşladı tepki vermedi başta kçkez sonkinde gücüm klmadı dedi ablam verdi mhkemeye köpekoldu kpısına ama affetmedi bide nikh vebaline gremm demişti zaten 3ü geçti bu kadın erkeğin ailesni dipten sona gezsede yaranamaz psikolojik baskıdır bu ayrıca blöf ama radde doluyor hep haksız bayanmı yapıp edip barışıp inkar gelişler
çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız içininşallah hakkınızda hayırlısı ben sanmıyorum bunu yapabileceğini insan eşine de naz yapamayacaksa gerek yok zaten içini ferah tut
Birbirinize ile mesajlaBirbiriniben kendim adına söylemek isterim bu evlilik,iş,arkadaşlık her anlamda söylebileceğim birşey. hatalar olabilir yanlış anlaşılmalar olabilir diyerek uzatmayıp konuyu tamamen kapatan bir insanım. yapım gereği eski hataları geride bırakabiliyorum. zaten böyle sağlıksız bir ilişkinin içerisinde katiyyen çocuk yapmayacağımı önce kendimi geliştirip daha sonra evliliğimi oturtup sağlıklı bir birey yetiştireceğimi tüm çevreme defaalarca söylemişimdir... eleştiriye açığım ancak konuyu tam anlamıyla okumadan damgayı yapıştırdınız. yine de teşekkürler yorumunuz için..
Birbiriniz ile olan mesajlasmanizi okuduktan sonra bu yorumu yaptım zaten. Hatta bunca yılı birbirinize trip atmakla geçirdiğiniz için birbirinizi de iyi taniyamadiginizi, sığ bir evlilik yaşadığınızi, bunca yılı boşa harcadiginizi, flört aşamasında yaşanan sorunları daha derinden olacak sekilde evliliginize yansıttığınizi, mantikli dusunup yorumlarda bulunmaniza ragmen bunu davranislariniza yansitamadiginizi da tüm yazınızı okumadan rahatlıkla söyleyebilirim. Bunlar önyargı değil hayat tecrubesidir. Evliliginizi gerçekten yürütmek istiyorsanız şuan oldugunuz gibi değil bu yorumda yazdiklariniz gibi olgun bir birey olmanızı tavsiye ederim.iyi şanslar size.ben kendim adına söylemek isterim bu evlilik,iş,arkadaşlık her anlamda söylebileceğim birşey. hatalar olabilir yanlış anlaşılmalar olabilir diyerek uzatmayıp konuyu tamamen kapatan bir insanım. yapım gereği eski hataları geride bırakabiliyorum. zaten böyle sağlıksız bir ilişkinin içerisinde katiyyen çocuk yapmayacağımı önce kendimi geliştirip daha sonra evliliğimi oturtup sağlıklı bir birey yetiştireceğimi tüm çevreme defaalarca söylemişimdir... eleştiriye açığım ancak konuyu tam anlamıyla okumadan damgayı yapıştırdınız. yine de teşekkürler yorumunuz için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?