Bosanalım Diyor

tahminleriniz tam on ikiden... ben valizi toplasam dava açsam gurur yapıp asla geri adım atmaz. o sever aşıktır ama sevgi ve aşk onun gururu davranışı her şeyden öncedir. ben şimdilik sessiz kalmayı ve dava açmasını bekliyorum. karşıma tekrar geçip boşanacağız derse tamam açabilirsin davanı ama fikrimi sormak istersen ben boşanmak istemiyorum evlilik terapistine gitmek istiyorum diyeceğim. yine her zamanki gibi benim düşüncelerim ona ters gelecek hiç bir şey düzelmeyecek laflarında ısrar edecek eski konuların onu yıprattığını vs.vs. anlatacak bende baktım kaararlı peki diyeceğim. anlaşmalı boşanma istemeyeceğim çekişmeli yapacağım ki hakime de evlilik terapisti istediğimi söyleyeceğim..

öncelikle boşanmak isteyen boşanalım demez, gider ve davayı açar.
Henüz oturmamış bir evlilik. Paylaşım yerine aranızda iktidar savaşı var anladığım kadarıyla.
Davayı siz açıp terapist istemek mantıksız. Oturup konuşamıyor musunuz? Aile terapistine gitmeyi siz önerin ona, bunda gurur yapacak bir şey yok.
Aranızda iletişim probleminiz var.
Erkekler direk konuşmaktan anlar. Lafı çevirmeden söylemek istediğinizi direk söylemeyi deneyin bir de. Mümkün olduğunca kısa cümleler kurun. Uzun cümlelerde cümlenin başını dinlerler gerisini dinlemezler.
Ne hoşunuza gitmiyorsa ya da sizi ne rahatsız ediyorsa sinirlenmeden sakince söyleyin. Sonra da susup bekleyin. Çünkü onlarda jeton geç düşer. oturup biraz düşünüp ölçüp tartmasına müsaade edin.
Bir de kimseyi değiştirmeye uğraşmayın, değiştiremezsiniz. İsterseniz ancak siz değişebilirsiniz.

Seven herkes bazı evrelerden gecer sız daha olgunsunuz onun daha katedecek yolu var ılerıde ıstedgın kıvama mecburen gelecektır kendımden bılıyrum once dalgalanıp kaprısler kırmalı dokmelı ev dagıtmalı kavgalar snra ıse hangı lafın kavgaya varacagını bılıp aman kavga gurultu olmsın kafam kaldırmıyr deyıp he he dıyerek lafı gecıstırmelere dnecek evlılık

saba tavsıyem al karsına duzgunce konus sınrlenmeden onu da sınırlendırmeden rencıde etmeden knus dekı hayatım ben senın ıcını bılıyrum ayrılmak ıstemedıgını de benı sevdıgını de bılıyrum ama yınede bunu sylemen benı tahmınınden daha fazla uzuyr sen gurur yapıysun bsanmak ısteyerek, ben ıse gururmdan vazgecıyrum ıstemyrum dıyerek... dava acıp ele laf ettrmenın aılelerımızı uzmenın manası yok sen gercekten benı sevıyrsan hareketlerıne agzından cıkana bıraz dıkkat et bak bende duzelltım hatalarımı huzur dolu bır ev olsun burası evımıze gelmeye can atalım bırbrımızı uzmeyelım ben bsanmak ıstemyrum ama sen gercekten sevmıyrsan benı, mutlu degılsen tamam ıstedgının gıbı olsun de aynen bu knusmayı yap olay uzamasın... bu ınatla mahkemeye kadarda gıtmesın bu ıs

inanın bana kendimi ilk evlendiğim zamandan bu yana hep değiştirdim. yaşım gereğide değişiklik beni zorlamıyor aksine karakterimin sağlam oturduğuna kanaat getiriyorum sakinlik ve sessizliğin hangi durumlarda kullanıldığında bana faydası olduğunu biliyorum... evlilik terapistini muhakkak söyleyeceğim.. bu arada davayı ben açmayacağımki eşim açacak.

dediğinizi harfiyen yapacağım umarım iyi sonuç alırım... eşimi gerçekten çok seviyorum ve saygı duyuyorum....

cookk yüz vermıssın.kendini bulunmaz sanıyor.gayet rahat tavırlar.seni bastırmıs ve gözdagı veriyo.bosanalım demıs mutsuzum demıs sende tamam de gec gitsin versın mahkemeye ugrasmasın.bosancak insan gider acar evi terkeder.sen kendı degerini göstermemıssın.calısan birisin ama parayı ondan istiyorsun yanı tüm özgürlügün elınden alınmıs.bide su erkeklerin eskılerı acması benıde cıleden cıkartır.anladıgım kadarıyla baska kadın yok sanırım ama bu gidisle cevrede arayısa giredebilir.sevmekmı cok sevme canım benım onsuz yapabılecegını ona hissettir bak nasıl tutusuyor

şuan o evredeyim zaten arkadaşlarımda destek veriyor güzel akıllı çalışan birisin eşin kusura bakmasın ama senin gibisini zor bulur diyorlar. bunu onunda görmesi lazım sanırım..

şuan o evredeyim zaten arkadaşlarımda destek veriyor güzel akıllı çalışan birisin eşin kusura bakmasın ama senin gibisini zor bulur diyorlar. bunu onunda görmesi lazım sanırım..
bak inan kı hiç korkma aman bosamasın aman aramız acılmasın falanla filanla tedirgin olma ben yıllarca eskı kocama seni bosucam dedim durdum bana alay ederek baktı asagıladı pisligi bosadım anası danası bana yalvardı ailesi ailem sok oldu su an cok güzel bir hayatım var 3 kızımla ve yenı eşimle benım degerimi bilen üzmeyen biri.sanmakı ölene kadar kahır cekerim.cevreyı umursama baktın düzelmiyor sal gitsin üzülme sakın calısman daha iyi.ben calısmıyordum ve su an cookk yükseldım işimde sen bence zekı bır kadınsın.ciddiyim raha davran sakın bosanamazsın emek verdim deme kendin yıpranırsın o senden iyisini bulamaz bulsada adamı soyarlar donla kalır

haklısınız gerçekten yaşadıklarınız da bana ders olsun... ben belki sizin kadar görüp geçirmedim ama çok acı şeyler yaşadım kendime göre hepsini zamanla atlattım zaten dünde bunu farkettim.. kızım sen neler atlattın bu mu seni yıkacak? bir ömür bu günleri tekrar tekrar yaşamaktansa bir kere yaşa üç yıl beş yıl acı çek ama sonunun geleceğini bildiğim için tek tesellin bu olsun dedim ve yattım uyudum valla.. sabahta her zamankinden daha enerjik ve kendine güvenen bir kadın olarak uyandım..

o zaman sorun yapacağını sezinlediğiniz şeyleri ona bırakmadan konuşun. Konuşma taraftarı olmasa da anlattırın çünkü biriktirince hangisine cevap vereceğinizi bilemez hatta hatırlamazsınız.doğal olarak haksız duruma düşersiniz.problemleri sıcağı sıcağına halletmek lazım diye düşünüyorum ama kesinkes gözünün korkması lazım kaybetme korkusu yok adamın

şöyle söyleyeyim; eşim bir sorun olduğunda hayatta konusmaz iletişimi keser. konusmaya çalışınca ya kendi bildiğini okur bağırır çağırır ya da bağırarak kovar resmen. sonra o sorun orda kalır. yani konusulacak bir yapısı yok ve bence bu hale gelmemizde en büyük etken de bu. birde empati yapamaz....ahh keşke konusabilsem keşke... konusmaya çalışınca yine mantıklı konusmalar basladı der. irite eder beni... zaten dimdik duracağım bunu blöf olarak yapmıyorum gerçekten böyle birşey olursa hazır hissediyorum..evet hiçbirşey söylendiği kadar kolay değil ama kendimde bu gücü daha önce hiç görmemiştim...

İkinizde inatçı kaprisli tavır yapmayı seven insanlarsınız bu birinci sebep ya da eşin tavırlarından kaprislerinden şikayetçiyse ciddi ciddi boşanmak istiyorsa başka biri olabilir çünkü erkekler yedek birini bulmadan evliliklerini bitirmezlermiş. Bu da 2. Sebep .Hakkınızda hayırlısı olsun

Sakız etmiş ağzına.İlk söylediğinde ben de öyle düşünüyorum.Gürültüsüzce ayrılalım.Anlaşmalı boşanalım.Bir protokol hazırlayalım.Artık yıpranmayalım de.Nasıl geri yapacak izle

Simdiye kadar hiç konusmadik zaten bugün gece nöbeti var. Dün yemek yapıcaktım ben yemeyecegim dedi cikti evddn ablasina gitmis (kv iki gorumcem ile ayni sokakta oturuyoruz) diger gorumcemide yolda gordum kardesine giderken yani anlayacaginiz konsey toplandi bence esim onlarla konustu galiba.. bendeki duygusal durumsa bir geliyor aglama hissi bir geliyor yaşasın özgürlük hissi

Yuva yıkmak kolay olur cok da tavız verme ama dedıklerımı brdaha dusun hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…