- 25 Ocak 2019
- 1.267
- 2.067
- 133
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
-
İyi demişsinizBilemiyorum canım bana bunu söyledi öyle bir de açıklama yaptı ki e yani haklısın bile dedim
Kiz sen bu yazdiklarini tekrar okudun mu?? Inaniyo musun sen bu yalana. Benim kizim 4 yasinda marketin onunden gecerken illa markete gidelim diyor diyorum ki eve gidip para alip geri gelelim asla inanmiyor. Sen nasil olurda boyle bi yalana inanirsin. Bende şöyle yapin bosanmissiniz gibi hayal edin gercekten sakin bosanmaBiraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Buda bana mantikli geldiBu seni ikna edip baskasiyla basiyomus nikahi....
Adam tazminat vs ödemeden çekişmeli dava ile uğraşmadan boşanma kafasında. Sizi resmen salak yerine koyuyor şu açıklama ile..çocuğa söylesen bu adam manyak mı der
Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Yeni üyecim şaka olduğunu söyle uyuyalımEşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.
Bence senin eş kafayı sıyırmış .Oyuncak degıl ki bu ?Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Tuhaf bi ilişkiBiraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
+12368363789776Evliyken bekar hayatı yasayamaz zinadan tazminatı yer o yüzden hevesini alamadığı bekarlıği bi müddet daha tatmak istiyo. Sevişip edip yoruldugunda bidaha nikah kiyicak iste
Senin elini şimdide tutmuyor işte bırakmak istiyorHayır hayır dinini yaşayan biri bneim elimi bilr tutmadı nikah öncesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?