Boşanalım tekrar evleniriz diyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim de bir tanıdık karısına işlerim battı çok borcum var ortak mallarımız elden gitmesin evi üstüne yapayım boşanalım borçlarim bitene kadar dedi, kadın inandı güle oynaya boşanmaya gittiler ve adam boşandığı gibi sevgilisiyle evlendi, kadın intiharın eşiğinden döndü ve kocasından hiiiç süphe duymuyordu...

Sen ona de ki şu kadar maddi şu kadar manevi tazminat vermeyi kabul ediyorum, şu kadar da nafaka vereceğim diye protokol hazırlayalım, anlaşmalı boşanalım. Nasıl olsa evlenince nafaka düşecek kocamdan tazminat alacak değilim , evlenmezsekte ben aldıklarımla önüme bakarım artık diye. O zaman görürdün senin vicdanlı, dini bütün kocanın gerçek yüzünü. Hayır karısının , evladının hakkını vermemek için yalan söyleyen adamın alnı secdeden kalkmasa ne olur, çağımızın vebası bu güya muhafazakar görünüp simit yer gibi kul hakkı yiyenler zaten.

Kiz sen bu yazdiklarini tekrar okudun mu?? Inaniyo musun sen bu yalana. Benim kizim 4 yasinda marketin onunden gecerken illa markete gidelim diyor diyorum ki eve gidip para alip geri gelelim asla inanmiyor. Sen nasil olurda boyle bi yalana inanirsin. Bende şöyle yapin bosanmissiniz gibi hayal edin gercekten sakin bosanma

Adam tazminat vs ödemeden çekişmeli dava ile uğraşmadan boşanma kafasında. Sizi resmen salak yerine koyuyor şu açıklama ile..çocuğa söylesen bu adam manyak mı der

++++
Adam acısız, ağrısız, nafakasız kurtulma derdinde

Eşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.
Yeni üyecim şaka olduğunu söyle uyuyalım

Bence senin eş kafayı sıyırmış .Oyuncak degıl ki bu ?

Tuhaf bi ilişki

Boşanın. O abiyle ben evlençem...

Bi ara popüler bi abi konusu vardı paylaşılamayan o geldi aklıma...

Ama konu sahibi macera seni bekliyor. Ya da ateş seni çağırıyor deyip ayrılıyorum bu diyardan....

Macera dolu Amerika Amerikaaaaa

Ayni masaya sadece hesap odemek icin oturulur, sana hayatta basarilar diyip basin tekmeyi.
Ya daaaa anlasmali bosanma davasi acilsin, mahkemede aaa yok hakim bey ben kocami cok seviyorum asla bosanmak istemiyorum, vazgectim diyin (yuzyilin kazigi olsun )
ben yine de bu konuya pek inanmadim ama neyse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…