- 16 Nisan 2008
- 5.430
- 14.697
- 773
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
-
Bak kuzum gerçek misin fakemisin bilemedim, çünkü böyle saçma bir şeye inanıyorsan ya çok saf ve manipülasyona açıksın, eşinde manipülatörün önde gideni ya da bizle kafa buluyorsun ama eğer ilkiyse sakın kocan olacak adama güvenme! boşanırsan hakkın neyse al, karşı çıkarsa -nasılsa yeniden evlenmiycez mi usül yerini bulsun de çakala. Ama sen sen ol hakkını al ve adama inanma, güvenmeŞu an boşanmamız laızm diyor.neden diyorum.boşanalım tekrar evleniriz diyor
Sen öyle san evlilikte 3 bağ vardır her talakta biri kopar siz resmen boşandığınızda 3 bağın 3üde kopar ve kadının gerçek bir evlilik yapması lazım başkasıyla ki tekrar eski eşiyle evlenebilsin. Oh ne güzel 3 şansımız var o zaman diye herkes çatır çatır boşasın birbirini. Nikah oyuna gelmez bu ne saçmalık bu kadar saf olmayın artı eksi yönünü gördü boşanmadan devam etsin edecekse siz akıl tutulmasının nirvanasını yaşıyorsunuz. Adam boşanıp başkasıyla şansını deneyecek eğer onunla anlaşamazsa diye her ihtimale karşı sizi yedekte tutuyor yada sizi böyle kandırıp 5kuruş vermeden kapının önüne kıyma derdinde. Allah akıl vermiş biraz kullanın başkasının aklıyla hareket etmeyin.3.kez boşanmadan sonra öyle oluyor
anlaşmalı bitirmeye calışıyor. Öyle ya da böyle kocan için iyi şeyler düşünmedim. O iş bitmiş arkadaşımBiraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Sen öyle san evlilikte 3 bağ vardır her talakta biri kopar siz resmen boşandığınızda 3 bağın 3üde kopar ve kadının gerçek bir evlilik yapması lazım başkasıyla ki tekrar eski eşiyle evlenebilsin. Oh ne güzel 3 şansımız var o zaman diye herkes çatır çatır boşasın birbirini. Nikah oyuna gelmez bu ne saçmalık bu kadar saf olmayın artı eksi yönünü gördü boşanmadan devam etsin edecekse siz akıl tutulmasının nirvanasını yaşıyorsunuz. Adam boşanıp başkasıyla şansını deneyecek eğer onunla anlaşamazsa diye her ihtimale karşı sizi yedekte tutuyor yada sizi böyle kandırıp 5kuruş vermeden kapının önüne kıyma derdinde. Allah akıl vermiş biraz kullanın başkasının aklıyla hareket etmeyin.
Kadın memur iş hayatı olan birisi, 1 oğlu var lisede, oğlunu cok guzel okutuyor,Kadın sımdı ıyı mı peki?
Kocasının mutlu olduguna emınım de, kadın mutlu mu peki?
O herife çok güzel yapmış 2.kadın, alnından öperim onun. Kadınlar salak değil tabi, bakmış '' Eski karısı lokmasına kadar ağzına koymuş, şimdi kapının önünde. Ben de salak mıyım, çalışıp didineyim. '' diye düşünür.Kadın memur iş hayatı olan birisi, 1 oğlu var lisede, oğlunu cok guzel okutuyor,
Adam bosanmak icin ev de vermisti zaten is adamiydi 1 ev ona bisey kaybettirmedi, anlasmali bosanmaya calissaydi baskasiyla evlencem diyerek ya kesenin tam agzini acmasi gerekcekti ya da kadin zaten surundurcekti bosanmayacakti bile o yuzden 1 ev onun icin hicbisey degil ama kadin icin kira odememek en azindan.
Kadin toparlandi geziyor, turlara katiliyor arkadaslariyla ve ogluyla. Acisi gecince daha saglikli degerlendiriyor, zaten bisey paylasabildigim iki guzel sozunu hos sohbetini duydugum bi adam degildi, yaptigim cesit cesit yemegi begenmeyen, bizimle gezmeyen bi adam yok simdi cok daha mutluyum huzurluyum diyor.
Adam da diger kadinla evli hala 3 4 sene oldu, ama karisinda bulduklarini bulamiyor, karisi kendi de ise gittigi halde kahvaltilar hazirliyordu her sabah adama yaranamiyordu, bu kadin calismiyormus ve yine de hazirlamiyormus, ki bence cok da iyi yapiyor tabi ama en son bundan cikan kavgada kiza siddet uygulamis kiz baba evine gitmis sonra tekrar birlesmisler, simdi halaa evliler ama iste oyle boyle bir evlilik. Hatta ben de izlemistim adam kebapcida video paylasmis evde kadin var yemek yok kebapciya geldim ama son pismanlik fayda etmeyecek falan diyor videoda
Kadin nasilsa is adami bir elim yagda digeri balda yasarim diye dusundu ama adam tam bir ilkel.. Yakti basini yani , halbuki evlendiklerinden sonra eski karisi sinir krizleri gecirip ikisini de aradiginda kadin olsaydin gonlunu yapsaydin da kocani elinde tutsaydin demis
Ben bile ikna oldum şu anHayır hayır dinini yaşayan biri bneim elimi bilr tutmadı nikah öncesi
O zaman tamam canım kocacim deyip eşini dinle bekle ve gorEşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.
Kocası ne dese araştırmadan ona inaniyor galiba. Konu sahibi talak erkeğin kocasına boşanma isteğini bildiren cümleyi etmesidir, mahkemede boşanmak değildir. Mahkemede boşanmak 3 talakla boşanmaya eştir.+1
Talakı çok yanlış anlamış konu sahibi. Talak ağızdan çıkan sözdür. Adam şimdi bile boşanalım deyip duruyorsa kadının suratına suratına, geçmiş olsuuuuuuun.
Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Eşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.
Hayır hayır dinini yaşayan biri bneim elimi bilr tutmadı nikah öncesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?