Boşanalım tekrar evleniriz diyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dinini yasayan, namazini kilan eşinize söyleyin islam hukukunda boşanılan eşle tekrar evlenmek haramdır.
Tekrar evlenmek için kadının bir başka erkekle gerçek bir evlilik yapması sonra o eşten ayrılması gerekir. Ancak bu durumda ilk eşle tekrar evlenmek helal olur.

Son düzenleme:
Eşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.
bu kadar dindar biri eşini boşayıp onla sevgili hayatı yaşayacak puha haaa.yav cidden inandınız mı eşinize?

3.kez boşanmadan sonra öyle oluyor

Hanımlar,
henüz ortada somut bir şey yok, o yüzden fake diye düşünüp başka bir üyeyle bağdaştırmayın.
İnşallah o anlattıkları üye değildir, çok üzülürüm.

Konu sahibi, eşiniz büyük ihtimalle mal kaçıracak. Aldattığını düşünmüyorum, telefonu ortada demişsiniz, 2.telefonu olabilir. Genelde araba yahut işyerinde saklarlar. Bilginize.

Adamin demek istedigi: Anlasmali belese getireyim bosanmayi. Sende zaten birsey talep etme cünkü "zaten tekrar evleniriz".ahahaha. bu biraz eski türk filmlerdeki "kiz nazlanma zaten evlenecegiz" sahnesini hatirlatti...istedigini aldiktan sonra naaaähhhhh sana nikah. Donuna kadar alin bosanirken, ikinci dügünde sana tekrar takarim deyin de görün bir

Biraz önce konuştunuz sakin sakin, hem birde kavga etmeden kocanız size boşanalım sonra yeniden evlenelim dedi, ve açıklamaları size mantıklı geldi öylemi ?

Sayfalarca yorum olmuş ta. Eğer kocanızın söylediği mantıklı geldiyse zaten bu yorumların tümü size mantıksız gelecektir.
Pesss diyorum hatta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…