- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
-
Kadın sımdı ıyı mı peki?Bizim de bir tanıdık karısına işlerim battı çok borcum var ortak mallarımız elden gitmesin evi üstüne yapayım boşanalım borçlarim bitene kadar dedi, kadın inandı güle oynaya boşanmaya gittiler ve adam boşandığı gibi sevgilisiyle evlendi, kadın intiharın eşiğinden döndü ve kocasından hiiiç süphe duymuyordu...
Ay siz tanımadığıniz birinden cocuk mu yaptınızBiraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Şaka demiBiraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
3 talakla boşayan kimse için geçerli, bir ya da iki talakla boşayan kimse geri alabiliyor nikaha.Bu dediğiniz 2 kez aynı kişiyle evlenip boşananlar için.
Ee dinini yaşayan biri si dini nikahın mahkeme de boşsnıyoruz dedğinde bittğini biliyordur ve hulle olmada eski eşe dönülmedeğiğnide bilirHayır hayır dinini yaşayan biri bneim elimi bilr tutmadı nikah öncesi
Off bu kadar saf olmayın ya. Kadın karşınıza çıksa gördüğünüz halde inanmazsınız. Adam hak talep etmeyin diye sizi kandırıyor siz de tamam kocacım diyorsunuz. Açın biraz gözünüzüOlmadığına eminim
Açıklaması bana da mantıklı geldi. Son bir haftadır duyduğum, okuduğum en mantıklı şey hatta.Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Ciddi misiniz ? Şuradan ben adamın sizle bir daha evlenmeyeceğini anladım siz anlamadınız mı ? Zaten birbirinizi tanıyorsanız madem yeniden evlenmeye ne gerek var ?Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Bu sıkça başvurulan bir yöntem olduğundan kadının inanması normal, umarım bundan sonra çok mutlu olur, benzeri bir boşanma babamların yıllarca komşuluk yaptığı tanıdığımız bir ailede yaşandı, bize yakın bir sokakta 2 katlı evi vardı adamın, üst katında çocuklarıyla kendileri, alt katta annesi yaşıyordu neyse adamın işyeri battı, bunun üzerine eşine annemin ve sizin düzeninizi bozmayalım, ben yurtdışına gidip çalışayım borçları kapatalım, yurtdışında her şeyi ayarlayınca sizleri de buraya alırım hem çocuklarda yurtdışında okumuş olur ama biz boşanalım ki Türkiye'deki alacaklılar iki de bir senle annemin kapısına dayanmasın diyor, kadına mantıklı geliyor bu teklif çünkü 12 senelik eşi, çocuklarının babası, kadın kayınvalidesiyle de altlı üstlü oturuyor yani adamın annesi de orada, aklına hiç kötü bir şey gelmiyor boşanıyorlar, adam her ay düzenli para yolluyor, telefonla sürekli görüşüyorlar vs sanırım 2-3 sene sonraydı, adamdan hiç ses soluk çıkmıyor, kadın eşinin başına bir şey geldi endişesiyle gittiği ülkenin konsolosluğuyla irtibata geçiyor, araya tanıdıklarda giriyor yanlış hatırlamıyorsam zira üzerinden 30 yıl geçti, maalesef eşinin orada evlendiğini, yeni eşinden çocuğu olduğuna kadar her şeyi öğreniyor, kadın yıkılmıştı, ki uzun boylu, renkli gözlü, sarışın güzel bir kadındı, ben gördüğümde kadının gözünün feri bile gitmişti.Bizim de bir tanıdık karısına işlerim battı çok borcum var ortak mallarımız elden gitmesin evi üstüne yapayım boşanalım borçlarim bitene kadar dedi, kadın inandı güle oynaya boşanmaya gittiler ve adam boşandığı gibi sevgilisiyle evlendi, kadın intiharın eşiğinden döndü ve kocasından hiiiç süphe duymuyordu...
Kardes bize ne soruyon bosansana o zamanEşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.
Hayır hayır dinini yaşayan biri bneim elimi bilr tutmadı nikah öncesi
Yanlış, ikincisi üçüncüsü yok bu işin.Bu dediğiniz 2 kez aynı kişiyle evlenip boşananlar için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?