Boşanalım tekrar evleniriz diyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın sımdı ıyı mı peki?
Kocasının mutlu olduguna emınım de, kadın mutlu mu peki?

Ay siz tanımadığıniz birinden cocuk mu yaptınız cocugu evlatlik verip sonra tekrar geri mi alsaniz napsaniz hic kizmayin sizin mantikla birebir ayni bu

Ayrica adam cok profesyonel bir yalanciymis hic yakalanmamis

Şaka demi ortada bebem olcak kocam bana bosanalim dicek bana mantıklı geliceek?!

Hayır hayır dinini yaşayan biri bneim elimi bilr tutmadı nikah öncesi
Ee dinini yaşayan biri si dini nikahın mahkeme de boşsnıyoruz dedğinde bittğini biliyordur ve hulle olmada eski eşe dönülmedeğiğnide bilirbaşta kendinizi sonra evliliğmizi ayaklar altına aldırmayın kesinlikle çoçuk oyuncağımı bu boşanalım evleniriz oldu çoçuk doğncada a geri krnna koy demez inşallah

Olmadığına eminim
Off bu kadar saf olmayın ya. Kadın karşınıza çıksa gördüğünüz halde inanmazsınız. Adam hak talep etmeyin diye sizi kandırıyor siz de tamam kocacım diyorsunuz. Açın biraz gözünüzü

Açıklaması bana da mantıklı geldi. Son bir haftadır duyduğum, okuduğum en mantıklı şey hatta.

Ciddi misiniz ? Şuradan ben adamın sizle bir daha evlenmeyeceğini anladım siz anlamadınız mı ? Zaten birbirinizi tanıyorsanız madem yeniden evlenmeye ne gerek var ?

Pardon ama sizin mantıklı dediğiniz şey mantıksız aslında
Evlisiniz neden boşanasınız atıyorum 2-3 ay ikinizde ayrı evlerde yaşayın kafanızı dağıtın
Bir insan evliyken boşanalım tekrar evlenelim niye desin ki
Bence bunun altında başka şeyler var sizi böyle kandırıyor büyük ihtimal
Adam çok kurnaz dikkatli olun
Beni istemeyen birisini bende istemezdim ben olsaydım

Hanımlar,
lütfen boşanmanın dini kısmına girmeyin çünkü dini içerik yasaktır.

Bu sıkça başvurulan bir yöntem olduğundan kadının inanması normal, umarım bundan sonra çok mutlu olur, benzeri bir boşanma babamların yıllarca komşuluk yaptığı tanıdığımız bir ailede yaşandı, bize yakın bir sokakta 2 katlı evi vardı adamın, üst katında çocuklarıyla kendileri, alt katta annesi yaşıyordu neyse adamın işyeri battı, bunun üzerine eşine annemin ve sizin düzeninizi bozmayalım, ben yurtdışına gidip çalışayım borçları kapatalım, yurtdışında her şeyi ayarlayınca sizleri de buraya alırım hem çocuklarda yurtdışında okumuş olur ama biz boşanalım ki Türkiye'deki alacaklılar iki de bir senle annemin kapısına dayanmasın diyor, kadına mantıklı geliyor bu teklif çünkü 12 senelik eşi, çocuklarının babası, kadın kayınvalidesiyle de altlı üstlü oturuyor yani adamın annesi de orada, aklına hiç kötü bir şey gelmiyor boşanıyorlar, adam her ay düzenli para yolluyor, telefonla sürekli görüşüyorlar vs sanırım 2-3 sene sonraydı, adamdan hiç ses soluk çıkmıyor, kadın eşinin başına bir şey geldi endişesiyle gittiği ülkenin konsolosluğuyla irtibata geçiyor, araya tanıdıklarda giriyor yanlış hatırlamıyorsam zira üzerinden 30 yıl geçti, maalesef eşinin orada evlendiğini, yeni eşinden çocuğu olduğuna kadar her şeyi öğreniyor, kadın yıkılmıştı, ki uzun boylu, renkli gözlü, sarışın güzel bir kadındı, ben gördüğümde kadının gözünün feri bile gitmişti.

Bunlar yaşanan şeyler ne yazık ki, borç var mal mülk elden gitmesin, çoluk çocuk sıkıntı çekmesin denince kadınlar eşime güvenmeyeceğim de kime güveneceğim deyip inanıyor boşanmayı kabul ediyor ama konu sahibesinin eşinin gerekçesi sizin verdiğiniz örnek kadar bile mantıklı değil.

Hayır hayır dinini yaşayan biri bneim elimi bilr tutmadı nikah öncesi

Benim annemin bi arkadaşına da eşi başka kzla birlikte oldum beni kandırdı bilmem ne diyip onun nikahını yapıp namusunu temizlemem lazım yoksa ailesi beni rahatsız bırakmaz sonra tekrar evleniriz diyip anlaşmalı boşandılar.

Eşi ile evlenmek için de ailesine bile silmişti adam, senelerce çocuk için uğraştılar, evlatları oldu ama adamın aklına şeytan girmiş bi kere küçücükken o çocukları bıraktı, boşandı karısından. Karısını köyüne ailesinin yanına gönderdi çocuklarla birlikte.
Kadın 5,6 sene boyunca o kızı boşayıp tekrar benimle evlenecek diye bekledi, o kadar inanmış düşünün.

Adam o kızla evlendi çocuğu da oldu.

İlk eşine ve çocuklarına maddi olarak çok çok iyi baktı 12 sene geçti maddi olarak hala herşeylerini karşılıyor, ama neye yarar?
Adam olamamış. Ha bunu yapan adam da din görevlisiydi bu arada. Gözünüz açılsın diye yazıyorum.

Bu dediğiniz 2 kez aynı kişiyle evlenip boşananlar için.
Yanlış, ikincisi üçüncüsü yok bu işin.
boşanmışsa boşanmıştır ki bu şartın getirilmesindeki sebepte çiftler konudaki gibi boşanmayı oyuncak haline getirmesinler diye.
Nikahın amacı nasıl evliliği ilan etmektse boşanmayla ayrılma ve karı koca hukukunun bittiğinin ilanıdır. Resmi nikah bittiği anda dini nikahta biter,

İnanılır gibi değil! Ne demek boşanırız sonra tekrar evleniriz çocuk oyuncağımı canım bu. Konuş aklını başına toplasın bence. Çocuğunuz da varmış. Yerinde olsam boşanırsak ben bir daha evlenmem derdim. Evlilik, sevgililik değildir. Ara verilmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…