Boşanalım tekrar evleniriz diyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen, ben de ilk attığı mesajı okuyunca o mu acaba diye düşündüm.

Bana da mantikli geldi,bosan bence.
Ertesi sabah telefonunu o degil bir baska kadin acacak hazirlikli ol ama.

Mantıklı, bu mantıklı arzuyu MANTIKLI BİR BOŞANMA PROTOKOLÜ İLE TAÇLANDIRIN. Örneğin eşinizin aylık gelirinin en az %60'ı tutarında bir nafaka, yine aylık gelirinin 10 katı tutarında bir tazminatı maddelere yazın.
Ne malum geri döneceği, ha hakikaten geri dönecekse zaten nafaka ve tazminatın bir hükmü kalmaz ama geri dönmezse bari tazminatınızı alın. Ciddiyim, yanlış anlamayın dalga geçmiyorum. Öyle teklife böyle cevap :)

3 yil sonra mi peki bu akillina gelmis. Madem yeniden evlenecek ilişkiyi kurtarmak için bir şeyler yapsın. Inanmayin ya boşanmak istiyorsa insan gibi söylesin

Bu seni ikna edip baskasiyla basiyomus nikahi....
Bu benim bir tanidigimin başına geldi. Adam bosanalim biraz kafamızı dinleyelim, evlenecek olursam yine seninle evlenirim dedi. Sonra da sevgilisiyle evlenip çocuk yaptı hemen sakın güvenme konu sahibi. İlla altından bir itlik çıkar bunun.

Çok yakın bir akrabam da böyle kandırılmıştı, sonra kocasının düğün haberi gelmişti bize davullu zurnalı. Yemeyin bu numaraları. He boşayıp sonsuza dek tekmeyi neticesine vuracaksanız bence hiç beklemeyin. Hadi güle güle deyin. Çocuk kandırıyolar sanki..

Yok artık. Bu aşamaya nasıl geliniyor yahu. Adam kafa dinleyelim boşanalım da diyor, kadın inanıyor, ilginç.

Uzgunun hiç iyi niyetli değil. Boşanıyor evlenmez bir daha. Bosaninca mi tanıyacak sizi? Zaten evlenip tanidi, beğenmedim huylarını olmuyor evlenmeywlim diyecek.

Ha evli.kalmak istemeyn adamla evli kalınır mı o da soru işareti

Adam tazminat vs ödemeden çekişmeli dava ile uğraşmadan boşanma kafasında. Sizi resmen salak yerine koyuyor şu açıklama ile..çocuğa söylesen bu adam manyak mı der

Yok artık. Bu aşamaya nasıl geliniyor yahu. Adam kafa dinleyelim boşanalım da diyor, kadın inanıyor, ilginç.
Maalesef doğru bu. Bu konu belki fake tir onu bilemem. Hatta çevremden biri aynı durumu yasamasaydi ben de yok artık daha neler derdim. Bazen insanlar inanmak istediğine inaniyor sanirim, dışarıdan bakinca yutulacak gibi bir yalan değil çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…