Boşanalım tekrar evleniriz diyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi mantığınız hata veriyor
Tekrar kurulması lazım
İşletim hatasımı kullanıcı hatası mı bilemem ama bu mantıkla çok gidemezsiniz
Sizi yarı yolda bırakır

Offff offff offff, yani konuları aciyosunuz eyvallah, yok namaz kiliyo, yok abdestsiz gezmez, yani dini seyleri alet etmezseniz olmaz zaten..

O çok sevgi pıtırcıgi kocana söyle seni boşandıktan sonra birdaha seninle kesinlikle evlenemez.

Hülle diyenler olmuş o iş öyle değil,
Peygamber efendimiz hülle edene lanet etmiştir.. o yüzden nikah bitti mi bir daha nikah kiyamazsiniz...

Yeniden evlenmeyi şimdiden planladıysanız neden boşanıyorsunuz?
Bence eşiniz nafaka, tazminat talep etme diye tatlı tatlı halletmeye çalışıyor. Anlaşma sun önüne bakalım ne yapacak?
Evliliğiniz nasıl gidiyordu, anlaşmazlıklar, kavgalar var mı? Sebep ne yani?
Boşan, tekrar gelince de "aynı hatayı tekrar yapmam, hadi canım giderken önüne bak düşmeyesin" dersiniz.

Nafaka hiç bişey talep etmeden seni bosayacak. Sonra sana ben vazgeçtim bidaha seninle evlenmek isteyemiyorum dicek. Namazli abdestli olması bişey degistirmez. O kulluk vazifesini yerine getiriyor. Ama maalesef eşlik ve babalık vazifesinden vazgeçmiş görünüyor. Üzgünüm. Eğer bu adamla ömür boyu devam etmek istiyorsaniz boşanmayı kabul etmeyin. Yada herkes kendi yoluna dicem çocuk çok küçük. Normalde şiddet ihanet psikolojik şiddet yoksa evliligi gözden geçirin hatalarınızı konuşun tekrar . Bu salak fikri kim verdiyse kocaniza o kişiyi hayatinzdan çıkarın.

Hayır hayır dinini yaşayan biri bneim elimi bilr tutmadı nikah öncesi
Peki eşinz boşanınca aynı kişyle ebvenılmeycegını bilmiyor mu dinine bu kadar düşükündü ? Dini açıdan dıyrm bunu yoksa isteyen istediğini yapar saçma bir kpnuşma olmuş

Eşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.
lütfen yanlış anlamayın beni
bede namaz kılan bir insanım

burda dışarda ne namazlı insanlar tanıdık gördük
asıl öylesinden korkacaksın diyenler haklıymış dedim
sizin elinizi tutmama sebebi sizi gerçekten sevmediğinden olabilir mi?

boşanın ve bir daha barışmayın
zaten onunda öyle bir niyeti yok bence

Eşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.

Ya bu ikna edici bir şey mi Allah aşkına...
Yalan söylemez kesin bir daha evleniriz diye mi düşünüyorsunuz.
5 vakit kıldığı namaz hayatına sirayet etse idi size karşı bu kadar vicdansız olmazdı.

Böyle saçma şey kabul edilir mi ,evliyken artı eksi yönlerinizi görün ona göre düzeltmeye bakın birbirinizi seviyosanız değer veriyosanız,çocuk oyuncağı mı bu ,aynı evin içinde tanıyamamış da boşanınca mı tanıcak

Ya bu ikna edici bir şey mi Allah aşkına...
Yalan söylemez kesin bir daha evleniriz diye mi düşünüyorsunuz.
5 vakit kıldığı namaz hayatına sirayet etse idi size karşı bu kadar vicdansız olmazdı.
Merhaba.bu kafar vicdansız dediniz.biraz açar mısınız?inanın ben insan tanıyamıyorum.söylenenlere inanıyorum

Yani siz nasıl bu kadar fazla güveniyorsunuz ki eşiniz borcum var ondan boşanalım değil de birbirimizi tanıyalım gibi saçma bir bahane sunabiliyor size ve siz nasıl mantıklı bulabiliyorsunuz?
Annesi köyde oturuyor bana ev al kızkardeşkrrinin yanına şehire geleyim diyor tamam diyor.acaba ev mi alacak? Çünkü şimdi boşanmamız lazım diyor.sonra yine evleniriz diyor

Bilemiyorum canım bana bunu söyledi öyle bir de açıklama yaptı ki e yani haklısın bile dedim
Iyi bir manipulatorse demek
Esiniz dini yasayan biriyse bosandiktan sonra ,sizin baska biriyle evlenip bosanmadan tekrar onunla evlenemeyeceginizi bilirdi bence
o 3. cü de oluyor diye biliyorum.. yani 3. Ye de evlenip bosanirlarsa tekrar evlenemiyirlar 4. Ye.. ben oyle biliyorum

Annesi köyde oturuyor bana ev al kızkardeşkrrinin yanına şehire geleyim diyor tamam diyor.acaba ev mi alacak? Çünkü şimdi boşanmamız lazım diyor.sonra yine evleniriz diyor
Eve ortak olma diye boşanmak istiyor olabilir. Bunu hesap eden adam boşanıp senle tekrar evlense bile bir gün eninde sonunda hiç geri dönmemecesine boşanacak senden. Çünkü seni sevmiyor. Daha iyisi olana kadar seninle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…