- 1 Haziran 2018
- 5.330
- 16.353
- 248
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
-
Evi ortak etmek istemeyebilir, bunu düşünen adam çok da iyi niyetli değil. Gerçi her türlü iyi niyetli biri değil de...Annesi köyde oturuyor bana ev al kızkardeşkrrinin yanına şehire geleyim diyor tamam diyor.acaba ev mi alacak? Çünkü şimdi boşanmamız lazım diyor.sonra yine evleniriz diyor
dinini yaşayan biri dindeki boşandıkdan sonra aynı kişi ile evlenmesi için arada başkası ile evlenmen gerektiğinide biliyordur sanırım:)Eşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.
3.kez boşandıktan sonra geçerli dediğinizdinini yaşayan biri dindeki boşandıkdan sonra aynı kişi ile evlenmesi için arada başkası ile evlenmen gerektiğinide biliyordur sanırım:)
Sözlükte "helal kılma" anlamına gelen halle fiilinden türetilen "hülle" kavramı, üç talakla boşanan bir kadının, ayrıldığı kocasına dönebilmesi amacıyla bir başka erkekle evlenmesi anlamına geliyor. Bu işlem tahlîl veya tahlîl-i şer'î tabirleriyle de ifade edilir. Eşin bu durum dinin yaşıyorsa biliyordur.
Yeniden evlenmenin eğer Müslümansanız diye söylüyorum yoksa sıkıntı yok ama islam dininde ağır şartları var onları araştırın lütfenBiraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Ya sen şimdi bırak onu, daha büyük sorunların var. Kocan 5 parasız kapı önüne koyacak seni, gözünü aç gözünü.3.kez boşandıktan sonra geçerli dediğiniz
Bacım kocan seni kekliyor kanmak istersen haberin olsun seni boşayıp başkasıyla evlenecek muhtemelenBiraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Annesi şehirden ev al bana diyor.bu da tsmam diyor.Bacım kocan seni kekliyor kanmak istersen haberin olsun seni boşayıp başkasıyla evlenecek muhtemelen
Namazı niyazı da her mokunuza alet etmeyin sonuçta eşşeğe altın semer bağla eşşek yine eşşek karaktersiz adam istediğini yapsın yine karaktersiz
dinini yaşayan biri dindeki boşandıkdan sonra aynı kişi ile evlenmesi için arada başkası ile evlenmen gerektiğinide biliyordur sanırım:)
Sözlükte "helal kılma" anlamına gelen halle fiilinden türetilen "hülle" kavramı, üç talakla boşanan bir kadının, ayrıldığı kocasına dönebilmesi amacıyla bir başka erkekle evlenmesi anlamına geliyor. Bu işlem tahlîl veya tahlîl-i şer'î tabirleriyle de ifade edilir. Eşin bu durum dinin yaşıyorsa biliyordur.
Sana da mantıklı geldi??? Tertemiz kafalar..Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Sıfır sıfır hiç kullanılmamışaga mütüş kafalar mis gibi
Bence islamda boşanmayı iyice araştırıp gelin.yanlış bilgi veriyorsunuz habeirniz yok.kulaktan dolma bilgilerinizi kendinizden emin emin yazıyorsunuz bir de aklışlıklar tövbe yarabbim
Hay ağzına pardon parmağına sağlık
Ne güzel yazmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?