Boşanalım tekrar evleniriz diyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence islamda boşanmayı iyice araştırıp gelin.yanlış bilgi veriyorsunuz habeirniz yok.kulaktan dolma bilgilerinizi kendinizden emin emin yazıyorsunuz bir de aklışlıklar tövbe yarabbim
Sen git kocanı dinle o zaman, işin ne burda?

Sanane burası tapulu malın mı
İnsanlar banlanmayı göze alıp inandığın din hakkında sana yanlış bildiğin birşeyi söylüyor, beğenmiyorsan kocanın dediğini yap, o da rahat rahat mal kaçırsın senden.

Bence islamda boşanmayı iyice araştırıp gelin.yanlış bilgi veriyorsunuz habeirniz yok.kulaktan dolma bilgilerinizi kendinizden emin emin yazıyorsunuz bir de aklışlıklar tövbe yarabbim
Anlat dinliyoruz zaten banlanacaksın bari bize bir şeyler öğret öyle git o engin bilgilerinle

Bende namaz kılıyorum elhamdülillah ama bu kotu düşüncelerime malesef engel olmuyor bazen.. bakın o Allah ile kul arasında eşiniz melek değil günahları ve yanlışlari olan bir kul ve malesef su anda sizin hakkiniza girmek için sizi beş parasız ortada bırakmak için uğraşan biri muhtemelen ..lütfen evladinizi düşünün bosanin ama nafaka ve diğer haklarınizi alın ..birde nafaka isterken heryil ufe TÜFE'ye göre artması için madde koydurun malum ekonomi kötü..son olarak çocuğuna 1000 lira istiyorsanız kendinize 500 isteyin mesela once öyle deyim sonrada deyin ki vazgeçtim sadece çocuğuma 1500 olsun deyin ( sebebi ilerde çalışmaya başlayınca sizin nafaka kesilir böyle yaparsanız en azından daha çok nafaka almış olursunuz ) bütün bunları düşünün saf olmayın ben saftim yaşadım şimdi tecrübesini paylaşıyorum dinleyin..siz çocuğunuza bakmak için uğraşırken( tabiki annelik mükemmel orası ayrı) o keyfine bakacak en azından maddi olarak biraz rahat edin çocuğunuz ne isterse alırsınız böylece

Vallahi çok da iş geldi başıma.bu huyumdan nefret ediyorum

Bir şartla kocacım üzerindeki bütün malları benim üzerime yap o zaman benim de bir garantim olsun, hem nasıl olsa yeniden evleneceğiz öyle değil mi de, bak bakalım senin üzerine yapıyor mu

Aynen ben de namaz kılıyorum ama asla yalan söylemedim diyemem ki :)

Mantıklı geldiyse ! tamam de boşanalım ama yeniden gelinlik giyeceğim yeni ev yeni eşyalar yeni takılar istiyorum de.zaten vazgeçer:)vazgeçmezse sen de okey dersen ,bi daha dönmez o adam söylimmm

Allah razı olsun iyi niyetiniz güzel yorumlarınız için.söylediklerinizi dikkate alacağım

Mantıklı geldiyse ! tamam de boşanalım ama yeniden gelinlik giyeceğim yeni ev yeni eşyalar yeni takılar istiyorum de.zaten vazgeçer:)vazgeçmezse sen de okey dersen ,bi daha dönmez o adam söylimmm
yav bana söyleyin allah kitap inandığınız ya da inanmadığınız ne varsa, sizce boşanan adam tekrar evlenir mi evlense aynı kadınla evlenir mi bana söyleyin ya. altınmış gelinlikmiş adam takar mı onları?

arkadaşım zaten mesajıma bi ünlem bırakmışım,anlayana...
anlaşılmadıysa, KESİNLİKLE EVLENMEZ

Eşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.
Arkadaşım eşin böyle aptalca bir teklifle gelip sizin ona hakvereceğinizi düşünüyorsa sizi gerçekten saf buluyordur.

Dediği kadar saf olduğunuz için hiç yalanını yakalamamış olabilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…