- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.185
- 798
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
-
Kız ne oldu ya? Sen boşaa adam başına belaysa. Medeni kanun bu hakkı bir tek erkeğe tanımıyor.Keşke benimki beni boşasa bi daha benimle evlenmeyi rüyasında görürdüAllah sizi inandırsın boşanır boşanmaz dünyanın öbür ucuna kaçardım .
Medeni kanun bizim evde geçmiyor , geçse çoktaaan boşamıştım , çok meraklıyım sanki , mecburiyet diye terim var bilir misin .Kız ne oldu ya? Sen boşaa adam başına belaysa. Medeni kanun bu hakkı bir tek erkeğe tanımıyor.
Dinini cok yasayan biriyse .. hadi bosanalim tekrar evlenirizde dine cok uygun bise degil kusura bakmayn ama .Hayır hayır dinini yaşayan biri bneim elimi bilr tutmadı nikah öncesi
Yolun açık olsun sen ve namaz kılan kocan ileİlk emre uy da oku araştır
evlilik çocuk oyuncağı değil yanlız boşanalım demesi bile dinen sakat başka bi mevzuda boşandınız sizi dinen boşayacak ,tekrar evlenmeniz için sizin başkabir adamla evlenip karıkoca olup ee tabi midesi kaldırırsa tekrar evlenirsiniz . bu işler ciddi işler dalgaya evciliğe gelmez( tabi bilmiyorum dini nikaha inanıyorsanız ve varsa tabi) asla yargılamıyorum bip not olarak düşmek istedimBiraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Evlenir. Yıllaaar sonra kahrını çekecek birini daha bulamazsa tabi.yav bana söyleyin allah kitap inandığınız ya da inanmadığınız ne varsa, sizce boşanan adam tekrar evlenir mi evlense aynı kadınla evlenir mi bana söyleyin ya. altınmış gelinlikmiş adam takar mı onları?
Amin canım senin de inşallahYolun açık olsun sen ve namaz kılan kocan ile
Ya kusura bakmayın sert tepkiler veriyorum ama ben de ikna olmadığım için sizlerden fikir istedim zatenEvlenir. Yıllaaar sonra kahrını çekecek birini daha bulamazsa tabi.
Niye kızıyorsun ki, beni bıraksa asla dönmem dediğin için kendi ayaklarında durabilecek gücün var sandım.Medeni kanun bizim evde geçmiyor , geçse çoktaaan boşamıştım , çok meraklıyım sanki , mecburiyet diye terim var bilir misin .
Şu saatten sonra kocan kar görüp bu beyazdır da dese şüphelen.Ya kusura bakmayın sert tepkiler veriyorum ama ben de ikna olmadığım için sizlerden fikir istedim zaten
İkna olmayın zaten , kafasında kaç tilki dolaşıyo bilemezsiniz . Ve gözünüzü seveyim namazla niyazla bağdaştırmayın .Ya kusura bakmayın sert tepkiler veriyorum ama ben de ikna olmadığım için sizlerden fikir istedim zaten
Çok teşekkür ederimŞu saatten sonra kocan kar görüp bu beyazdır da dese şüphelen.
Kızmadım valla , ben sadece durumumu izah ettim canım yanlış anlamışsın .Niye kızıyorsun ki, beni bıraksa asla dönmem dediğin için kendi ayaklarında durabilecek gücün var sandım.
Erkeklerin %90 sı bedava hizmetçisi olan karılarını bırakmıyor zaten. Sanmıyorum ki boşan kadınlar kocalarından izin alıyor.
Tamam şimdi anlaşıldı. Sizi bosucak annesine ev alicak ve annesiyle yasicak. Sonra sen hani tekrar evlencektik diyince dicek ki buyur gel. Ben anlamla yaşıyorum. İstersen burası benim evim .Annesi köyde oturuyor bana ev al kızkardeşkrrinin yanına şehire geleyim diyor tamam diyor.acaba ev mi alacak? Çünkü şimdi boşanmamız lazım diyor.sonra yine evleniriz diyor
Yarınlar ne getirir hiç belli olmaz, ufak ufakta olsa hem kendine hem geleceğine yatırım yapmaktan hiç vazgeçme. Rabbim hayırlı kapılar açsın, huzur versin inşallah.Kızmadım valla , ben sadece durumumu izah ettim canım yanlış anlamışsın .
Bi ekmek parası da kazanamazsam tüh bana , tabiki ayakta durabilirim tabiki çok güçlüyüm , ama mecburiyetten dolayı bu evliliği sürdürmek zorundayım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?