Boşanalım tekrar evleniriz diyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olurlar.ya kimse arkamda olmasa bile ben maaşımla ve bebeğimle bir hayat kurabiliirm kendime 4 bin üzzeri alıyorum
Bak canim maasini cektigin gunlerde kimseye yaklasma taammi,ustun basin tozlanmis derler filan..
Paralarin kirlenmis temizleyelim derleer,teror orgutune adin karismis derleer,sakin inanma e mi?
Bu zamana kadar da soyulmadiysan gerci
Sen bu dunyaya gore cok temizsin,saf demeyeyim yanlis anlarsin simdi:)

Ohoo,5 kadindan ayrilsa onu suclu bulmayacak kadinlar ne kaaaadaar cok.Daha gecen gunlerde su gibi kiz gitti kac kadin bosamis herifin tekiyle evlendi

Boşandıktan sonra niye nikah kiyilamasinki.din bilgim çok iyi degildir ama din mantigada uyar sonuçta.neden bı daha nikah olmasın.insanlar pişman olamaz mı.

Eşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.

hacdan gelen yaşlı amcalar teyzeler pozitif vaka çıktılar,karantinaya alınmamak için direndiler polislere karşı...

Madem biz hastayız Sizede herkese bulaşsın deyip polislerin yüzüne yüzüne tükürdüler...

ne namazından bahsediyorsunuz siz Allah aşkına?

konuyla pek alakasız yazdım ama içimde kalmasın...

koronanın etkisi

her bir konuda koronadan bahsetmek istiyorum

Cidden dalga geçiyorsunuz.ama bakın örnekleri varmış kaç kez yaşanmış adam kandırarak boşuyor yeniden evleniriz diye sonra tekmeyi basıyor.bir ben değilim inanan güvenen yani ama güvenmiyoeum artık

Soyulmadım ama çok borç verip alamamışlığım var.benim mi suçum bu yani?

Cidden dalga geçiyorsunuz.ama bakın örnekleri varmış kaç kez yaşanmış adam kandırarak boşuyor yeniden evleniriz diye sonra tekmeyi basıyor.bir ben değilim inanan güvenen yani ama güvenmiyoeum artık
E numunelik degilsiniz ya canim,vardir oyle temiz kalpliler:)
Nerede okudun canim,evde ozel dersle mi okullari bitirip memur oldun,kisiye ozel kpss filan:)
Hic insan tanimamis gibisin:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…