- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.883
- 598
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
-
Bak canim maasini cektigin gunlerde kimseye yaklasma taammi,ustun basin tozlanmis derler filan..Olurlar.ya kimse arkamda olmasa bile ben maaşımla ve bebeğimle bir hayat kurabiliirm kendime 4 bin üzzeri alıyorum
Ohoo,5 kadindan ayrilsa onu suclu bulmayacak kadinlar ne kaaaadaar cok.Daha gecen gunlerde su gibi kiz gitti kac kadin bosamis herifin tekiyle evlendiKonı dışı olacak ama bu adamın 2.karısıyım.benden boşanırsa 2.kadından ayrılmıi olacak.kadınalr önyargılı yaklaşır mı buna?ne hali varsa görsün de.benden sonra düzen tutturamasın istiyorum
Gençti de mi kız?Ohoo,5 kadindan ayrilsa onu suclu bulmayacak kadinlar ne kaaaadaar cok.Daha gecen gunlerde su gibi kiz gitti kac kadin bosamis herifin tekiyle evlendi
Gencti ya,fistik gibiydi ustelik=/Gençti de mi kız?
Boşandıktan sonra niye nikah kiyilamasinki.din bilgim çok iyi degildir ama din mantigada uyar sonuçta.neden bı daha nikah olmasın.insanlar pişman olamaz mı.3. Kezden kastınız ne anlamadım.
Yav niye anlamiyosunuz hülle diyenler okuyun iyice öğrenin.
Hülleyi peygamber efendimiz lanetlemis yahu
Neyin kafasını yaşıyorsunuz.Bosandiktan sonra bir daha kesinlikle nikah kiyilamaz isterse gitsin 10 kişiyle nikah kiysin
Hala ısrarla böyle bir örnek veriyosunuz.
Konu sahibi cahillikte nirvanaya ulaştınız tebrik ediyorum..
Rabbim kafamizin içine beyin vermiş kullanalım diye
Anlıyorum........Gencti ya,fistik gibiydi ustelik=/
Eşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.
Cidden dalga geçiyorsunuz.ama bakın örnekleri varmış kaç kez yaşanmış adam kandırarak boşuyor yeniden evleniriz diye sonra tekmeyi basıyor.bir ben değilim inanan güvenen yani ama güvenmiyoeum artıkBak canim maasini cektigin gunlerde kimseye yaklasma taammi,ustun basin tozlanmis derler filan..
Paralarin kirlenmis temizleyelim derleer,teror orgutune adin karismis derleer,sakin inanma e mi?
Bu zamana kadar da soyulmadiysan gerci
Sen bu dunyaya gore cok temizsin,saf demeyeyim yanlis anlarsin simdi:)
Soyulmadım ama çok borç verip alamamışlığım var.benim mi suçum bu yani?Bak canim maasini cektigin gunlerde kimseye yaklasma taammi,ustun basin tozlanmis derler filan..
Paralarin kirlenmis temizleyelim derleer,teror orgutune adin karismis derleer,sakin inanma e mi?
Bu zamana kadar da soyulmadiysan gerci
Sen bu dunyaya gore cok temizsin,saf demeyeyim yanlis anlarsin simdi:)
Boşandıktan sonra niye nikah kiyilamasinki.din bilgim çok iyi degildir ama din mantigada uyar sonuçta.neden bı daha nikah olmasın.insanlar pişman olamaz mı.
[/QUOT3 kez nikah kıyılabilir.3.boşanmadan sonra artık haram olur.hülle de saçmalıktan ibaret kandırmacadır.doğal şartlarda normal bir evlilik doğal bir boşanma olursa eski eşler birleşebilir olay bu
Bir nevi soyulmuşsun.Soyulmadım ama çok borç verip alamamışlığım var.benim mi suçum bu yani?
E numunelik degilsiniz ya canim,vardir oyle temiz kalpliler:)Cidden dalga geçiyorsunuz.ama bakın örnekleri varmış kaç kez yaşanmış adam kandırarak boşuyor yeniden evleniriz diye sonra tekmeyi basıyor.bir ben değilim inanan güvenen yani ama güvenmiyoeum artık
E tamam da ilahi adalet var.onlar bana borçlular Allah huzunda.illaki ödeyeckler burda aolmasa da diğer tarafraBir nevi soyulmuşsun.
Tamam canım sen kendine kendine takıl eğlen biraz.E numunelik degilsiniz ya canim,vardir oyle temiz kalpliler:)
Nerede okudun canim,evde ozel dersle mi okullari bitirip memur oldun,kisiye ozel kpss filan:)
Hic insan tanimamis gibisin:)
He canım heBeni sasirttin
Evet bu konuyu tamamen dogru biliyorsun.
Ee bizle neden dalga geciyorsun o halde kiz:)
Esin sehirdisi gorevde,sen de eglence mi ariyorsun:))
Nikah hakkindaki mesajini alintilamistim,cikmamisBeni sasirttin
Evet bu konuyu tamamen dogru biliyorsun.
Ee bizle neden dalga geciyorsun o halde kiz:)
Esin sehirdisi gorevde,sen de eglence mi ariyorsun:))
Dini nikah mı?Nikah hakkindaki mesajini alintilamistim,cikmamis
Tekrar alıntılar mıaın canımNikah hakkindaki mesajini alintilamistim,cikmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?