- 25 Şubat 2017
- 575
- 586
- 103
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
-
Kaynağınız nedir nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz dediğiniz çok farklı Bi konu Bi daha nikah kıyılamaması için şartlar var bu konu da o şartlardan biri yok sadece başka biriyle evlenip cinsel ilişki yaşayıp evlendiği kişinin boşaması gerek tekrar evlenebilirler bu şartlarda Bi sakınca yok3. Kezden kastınız ne anlamadım.
Yav niye anlamiyosunuz hülle diyenler okuyun iyice öğrenin.
Hülleyi peygamber efendimiz lanetlemis yahu
Neyin kafasını yaşıyorsunuz.Bosandiktan sonra bir daha kesinlikle nikah kiyilamaz isterse gitsin 10 kişiyle nikah kiysin
Hala ısrarla böyle bir örnek veriyosunuz.
Konu sahibi cahillikte nirvanaya ulaştınız tebrik ediyorum..
Rabbim kafamizin içine beyin vermiş kullanalım diye
Bana saçma geldi evlilik bir oyun değil ki o kadar kolay olsa yani seni kandırıyo benceBiraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
3 talak demek istediniz herhalde3.kez boşandıktan sonra geçerli dediğiniz
Bravo.hangi hacıdan hocadan duydunuz bunu.kitabın neresinde yazıyor bu?bu düşünceler yüzünden millet ateist oluyorHanımefendi dinini yaşayan biri eğer sizden boşanırsa tekrar evlenmesi için sizin başka biriyle evlenip cinsel Bi birliktelik yaşayıp sonra o adamda isterse sizi boşarsa sonra sizle evlebileceğini bilmesi gerekmez mi
Benim mesleğim bu kimseden duymadım çok yanlış biliyorsunuzBravo.hangi hacıdan hocadan duydunuz bunu.kitabın neresinde yazıyor bu?bu düşünceler yüzünden millet ateist oluyor
Ya kardeşim ben bu konularda çok iyi bilgi sahibiyim.çok değişik hocalardan çok detaylı araştırmalar yaptım.üç kez değil milyon kez üst üste boşol dese 1 boşama sayılıyor.Ayrıca hamileyken boşayamaz.cinsel ilişkiye girdiği dönem boşayamaz vas.mahkemede boşama 1 talak sayılıyor.YANLIŞ YÖNLENDİRMEYİN MİLLETİ YAA AÇIN KİTABI OKUYUN BİRAZ.ÇILDIRTMAYIN ADAMI.3 talak demek istediniz herhalde
Kitap dediğiniz kuranı kerimse herşey yazmaz orda tefsir gerekirBravo.hangi hacıdan hocadan duydunuz bunu.kitabın neresinde yazıyor bu?bu düşünceler yüzünden millet ateist oluyor
Demek mesleginiz buBenim mesleğim bu kimseden duymadım çok yanlış biliyorsunuz
Neyse tamam ben bişey demiyorumKitap dediğiniz kuranı kerimse herşey yazmaz orda tefsir gerekir
Adam istersw boşarsa demek hmmmm bu da güzemiş.yani benim boşanmayı isteme hakkım yokmuymuşHanımefendi dinini yaşayan biri eğer sizden boşanırsa tekrar evlenmesi için sizin başka biriyle evlenip cinsel Bi birliktelik yaşayıp sonra o adamda isterse sizi boşarsa sonra sizle evlebileceğini bilmesi gerekmez mi
Yahu cahil asıl sensin.3 kez boşama ne demek aç oku.araştır birazöadıl sizler yarım yamalak bilginizle milleti yanlış yönlendiriyor insanları dinden soğutuyorsunuzDin konusunda sizinle tartışmaya girecek değilim ki yasak da zaten yarım yamalak bilginizle burada ahkam kesmeyin bu konuda cahil olduğunuz her halinizden belli cesaretinize de hayran kaldım doğrusu
Ne güzel araştırmayı öğrenmeyi seven kültürlü birisiniz neden eşinizin yalanlarına inanıyorsunuz hayret ediyorumYa kardeşim ben bu konularda çok iyi bilgi sahibiyim.çok değişik hocalardan çok detaylı araştırmalar yaptım.üç kez değil milyon kez üst üste boşol dese 1 boşama sayılıyor.Ayrıca hamileyken boşayamaz.cinsel ilişkiye girdiği dönem boşayamaz vas.mahkemede boşama 1 talak sayılıyor.YANLIŞ YÖNLENDİRMEYİN MİLLETİ YAA AÇIN KİTABI OKUYUN BİRAZ.ÇILDIRTMAYIN ADAMI.
Bilmiyorum sevince aklım kayboluyor aanırım.bunarada burda dini tartıimaya girmek istemiyorum.millet abuk sunuk yazıyor zorla çileden çıkarıyorlar insanıNe güzel araştırmayı öğrenmeyi seven kültürlü birisiniz neden eşinizin yalanlarına inanıyorsunuz hayret ediyorum
Sizi kandırmasına daha fazla izin vermeyin yoksa daha çok üzülürsünüz. Dini tartışmalar çok gereksiz yere uzamış evetBilmiyorum sevince aklım kayboluyor aanırım.bunarada burda dini tartıimaya girmek istemiyorum.millet abuk sunuk yazıyor zorla çileden çıkarıyorlar insanı
Dinden soğumaya da hazır ve nazır bir şekilde bekliyosunuz peeehhh..Yahu cahil asıl sensin.3 kez boşama ne demek aç oku.araştır birazöadıl sizler yarım yamalak bilginizle milleti yanlış yönlendiriyor insanları dinden soğutuyorsunuz
Herkes abuk sabuk konuşuyor da bi siz mi doğru arastirdinz bir de desenz ki herkes ayni fikirde tersini bi ben soyluorum acaba yalnis olabilir mi???Bilmiyorum sevince aklım kayboluyor aanırım.bunarada burda dini tartıimaya girmek istemiyorum.millet abuk sunuk yazıyor zorla çileden çıkarıyorlar insanı
Keşke onun yerine evinde koca diye salınan düşmandan soğusa.Dinden soğumaya da hazır ve nazır bir şekilde bekliyosunuz peeehhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?