- 26 Eylül 2020
- 148
- 154
- 18
- 44
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
-
Al işte.he ben de boşandım hemen.boşanıuorum kabul ettimm falan.dini tartuşmayı ben yapmamaya çalıştım ama saçma sapan bilhiler veriliyor burdaHanımlar, konu bu değil. Sakin.
B belkibirgunkimbilir senin nikahtan talaktan daha büyük sorunların var. Kocan senden mal kaçırıyor. Kocan seni nafaka tazminat vs vermeden kapı önüne koyacak. Bırak milletle kavga etmeyi. İlla kavga istiyorsan, hedef biz değiliz. Kocan.
He he soğudumDinden soğumaya da hazır ve nazır bir şekilde bekliyosunuz peeehhh..
Öffff o konuda da neye inanmak istiyorsan ona inan. Haklarını korumaya bak.Al işte.he ben de boşandım hemen.boşanıuorum kabul ettimm falan.dini tartuşmayı ben yapmamaya çalıştım ama saçma sapan bilhiler veriliyor burda
Özelden konuşuruz, çünkü yasak ya olmuyo işte.. hocalık yapiyosaniz bence iyi araştırın..Kay
Kaynağınız nedir nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz dediğiniz çok farklı Bi konu Bi daha nikah kıyılamaması için şartlar var bu konu da o şartlardan biri yok sadece başka biriyle evlenip cinsel ilişki yaşayıp evlendiği kişinin boşaması gerek tekrar evlenebilirler bu şartlarda Bi sakınca yok
Boşansam da tazminat isteyemem ki sadece çocuğuma nafaka isterim hepsi buÖffff o konuda da neye inanmak istiyorsan ona inan. Haklarını korumaya bak.
Çalışıyor musun?Boşansam da tazminat isteyemem ki sadece çocuğuma nafaka isterim hepsi bu
Ne yapmamı tavsiye edersin 1 bebekle? Hayır dalgasına sormuyprun güçlü kadın nasıl olur onu bile bilmiyorum yerimde olsan ne yaparsınAdam sizi sevmediğini söylüyor, dalga geçer gibi fedakarlık yaparsan severim diyor.
Sonra bosanalim diyor tekrar barışmak! icin siz hala seviyorum diyorsunuz
Yaşadığınız şey evlilik değil. Eşinizin elinde oyuncak olmuşsunuz yazık ediyorsunuz kendinize
Evet memurumÇalışıyor musun?
Ailen arkanda olur mu?Ne yapmamı tavsiye edersin 1 bebekle? Hayır dalgasına sormuyprun güçlü kadın nasıl olur onu bile bilmiyorum yerimde olsan ne yaparsın
Memursunuz garanti bir işiniz var tabi ki boşanacaksiniz, sizi sevmeyen istemeyen adamın yanında zorla kalmayacaksınız.Ne yapmamı tavsiye edersin 1 bebekle? Hayır dalgasına sormuyprun güçlü kadın nasıl olur onu bile bilmiyorum yerimde olsan ne yaparsın
Olurlar.ya kimse arkamda olmasa bile ben maaşımla ve bebeğimle bir hayat kurabiliirm kendime 4 bin üzzeri alıyorumAilen arkanda olur mu?
Mesaj atın bekliyorumÖzelden konuşuruz, çünkü yasak ya olmuyo işte.. hocalık yapiyosaniz bence iyi araştırın..
Ailen arkanda, garanti işin var? Daha ne istiyon hayattan afedersin?Olurlar.ya kimse arkamda olmasa bile ben maaşımla ve bebeğimle bir hayat kurabiliirm kendime 4 bin üzzeri alıyorum
Seni sevmiyorum diyen adamın yanında kalmak daha cazip geliyor demek ki.Ailen arkanda, garanti işin var? Daha ne istiyon hayattan afedersin?
Sevgi afedersin o da bu adamda yok.kıçımı da yırtsam beni sevmez bu niye evlendi de o zaman.mantık evliliği yaptım diyor halbuli ben sevmiştimAilen arkanda, garanti işin var? Daha ne istiyon hayattan afedersin?
Konı dışı olacak ama bu adamın 2.karısıyım.benden boşanırsa 2.kadından ayrılmıi olacak.kadınalr önyargılı yaklaşır mı buna?ne hali varsa görsün de.benden sonra düzen tutturamasın istiyorumAilen arkanda, garanti işin var? Daha ne istiyon hayattan afedersin?
Öğretmen misiniz?Konı dışı olacak ama bu adamın 2.karısıyım.benden boşanırsa 2.kadından ayrılmıi olacak.kadınalr önyargılı yaklaşır mı buna?ne hali varsa görsün de.benden sonra düzen tutturamasın istiyorum
Senle mantık evliliği yapılmaz da kiminle yapılır? Çalışıyorsun, af buyur fazla saftoriksın, ağzından çıkan her lafa inanıyorsun, saçını süpürge ediyorsın. Böyle adamdan sevgi dileneceğime gider kedi beslerim. Kedilerim ile ölürüm.Sevgi afedersin o da bu adamda yok.kıçımı da yırtsam beni sevmez bu niye evlendi de o zaman.mantık evliliği yaptım diyor halbuli ben sevmiştim
Genç birine bakacak senden sonra. Çünkü saf oluyorlar, temiz bakıyorlar, gözleri açılmamış oluyor. Kocan mevcut kafasından çıkmadığı sürece huzur bulamaz.Konı dışı olacak ama bu adamın 2.karısıyım.benden boşanırsa 2.kadından ayrılmıi olacak.kadınalr önyargılı yaklaşır mı buna?ne hali varsa görsün de.benden sonra düzen tutturamasın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?