Boşanalım tekrar evleniriz diyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Al işte.he ben de boşandım hemen.boşanıuorum kabul ettimm falan.dini tartuşmayı ben yapmamaya çalıştım ama saçma sapan bilhiler veriliyor burda

Al işte.he ben de boşandım hemen.boşanıuorum kabul ettimm falan.dini tartuşmayı ben yapmamaya çalıştım ama saçma sapan bilhiler veriliyor burda
Öffff o konuda da neye inanmak istiyorsan ona inan. Haklarını korumaya bak.

Özelden konuşuruz, çünkü yasak ya olmuyo işte.. hocalık yapiyosaniz bence iyi araştırın..

Adam sizi sevmediğini söylüyor, dalga geçer gibi fedakarlık yaparsan severim diyor.

Sonra bosanalim diyor tekrar barışmak! icin siz hala seviyorum diyorsunuz

Yaşadığınız şey evlilik değil. Eşinizin elinde oyuncak olmuşsunuz yazık ediyorsunuz kendinize

Ne yapmamı tavsiye edersin 1 bebekle? Hayır dalgasına sormuyprun güçlü kadın nasıl olur onu bile bilmiyorum yerimde olsan ne yaparsın

Ne yapmamı tavsiye edersin 1 bebekle? Hayır dalgasına sormuyprun güçlü kadın nasıl olur onu bile bilmiyorum yerimde olsan ne yaparsın
Memursunuz garanti bir işiniz var tabi ki boşanacaksiniz, sizi sevmeyen istemeyen adamın yanında zorla kalmayacaksınız.

Yapacağınız sey belli ama sizin işinize gelmiyor bunu düşünmek.

Ailen arkanda, garanti işin var? Daha ne istiyon hayattan afedersin?
Konı dışı olacak ama bu adamın 2.karısıyım.benden boşanırsa 2.kadından ayrılmıi olacak.kadınalr önyargılı yaklaşır mı buna?ne hali varsa görsün de.benden sonra düzen tutturamasın istiyorum

Öğretmen misiniz?
Eşinizin önceki evliliğinden bir çocuğu daha var mı?

Sevgi afedersin o da bu adamda yok.kıçımı da yırtsam beni sevmez bu niye evlendi de o zaman.mantık evliliği yaptım diyor halbuli ben sevmiştim
Senle mantık evliliği yapılmaz da kiminle yapılır? Çalışıyorsun, af buyur fazla saftoriksın, ağzından çıkan her lafa inanıyorsun, saçını süpürge ediyorsın. Böyle adamdan sevgi dileneceğime gider kedi beslerim. Kedilerim ile ölürüm.

Genç birine bakacak senden sonra. Çünkü saf oluyorlar, temiz bakıyorlar, gözleri açılmamış oluyor. Kocan mevcut kafasından çıkmadığı sürece huzur bulamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…