annemle gidemezdim çünkü onlar çok geç dönecekler eşim bunu duyunca zaten izin vermeyecktiKocanla gitme sende anangille git. Adam istemiyorum demis. Zorla sinirlendiriyorsunuz sizde adamlari
İnşallah çok sağol . hep böyle daha önce de böyle 2 defa büyük kavga ettik hatta birinde duvarda kurşun izi kaldıHep mi böyle eşiniz? Yoksa sizin kıssas yapmanız yüzünden mi bu kadar tepki verdi?
Anlık bir şeyse sakinleşince konuşulabilir. Ama hep böyleyse çekmek zor, eziyet
Azimli ve kararlı olursan ayakta durursun. Burda çok örnekleri var bu güçlü kadınların
İnşallah senin ve çocuğun için en güzeli ve hayırlısı olur.
İnşallah çok sağol . hep böyle daha önce de böyle 2 defa büyük kavga ettik hatta birinde duvarda kurşun izi kaldı
Kurşun izi derken :S bildigimiz kurşunmu :S şaka yapıyorsun umarimİnşallah çok sağol . hep böyle daha önce de böyle 2 defa büyük kavga ettik hatta birinde duvarda kurşun izi kaldı
evet ama sebebini söyledim ona herkese o kadar alaka ve ilgi gösteriyor ki tek göstermediği benim resmen . bi günde benimle ilgilensin birlikte vakit geçirmiş olmak istedimEvet sinirlenince gözleri dönüyor erkeklerin güç gösterisine çeviriyorlar olayı. Yalnız bu konuda sen çok hatalısın diretip bir de üstüne tehdit etmekle.
Kurşun izi miİnşallah çok sağol . hep böyle daha önce de böyle 2 defa büyük kavga ettik hatta birinde duvarda kurşun izi kaldı
malesef sinirinden silahını duvara ateş ettikurşun izi mi? Nasıl yani?
Ayyy çok kötü hissettim. Ya size ateş etseydi? Ya size gelseydi o kurşun? Can güvenliğiniz yok farkında mısınız?malesef sinirinden silahını duvara ateş etti
Senin psikolojin de pek iyi değil sanırım. Tek derdin düğüne onunla gitmek mi? Bu adamla aynı evde durulur mu?? Bi dahakine gözü dönüp sana ateş ederse?malesef sinirinden silahını duvara ateş etti
Çok bunalımda 3 ay içerisinden böyle bi adama döndü ama elimden bisey gelmiyorAyyy çok kötü hissettim. Ya size ateş etseydi? Ya size gelseydi o kurşun? Can güvenliğiniz yok farkında mısınız?
Bir sinirlendiğinde tabakları fırlatıyor bir sinirlendiğinde silah ateşliyor... Allah korusun bu işin sonu hiç hayırlı değil...
Yuuuhhh !!! Ne duruyorsun daha o evde ? Al çocuğunu kaç git ..canını sokakta mı buldun ?İnşallah çok sağol . hep böyle daha önce de böyle 2 defa büyük kavga ettik hatta birinde duvarda kurşun izi kaldı
evet benimde psikolojim hiç iyi değil ciddi bi hayal kırıklıkları icerisindeyimSenin psikolojin de pek iyi değil sanırım. Tek derdin düğüne onunla gitmek mi? Bu adamla aynı evde durulur mu?? Bi dahakine gözü dönüp sana ateş ederse?
Canından önemli değil ki.. ya cocuguna gelseydi o kurşun?evet benimde psikolojim hiç iyi değil ciddi bi hayal kırıklıkları icerisindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?