boşanamaya cesaret edemiyorum

Canından önemli değil ki.. ya cocuguna gelseydi o kurşun?
evet benim korktuğum da bu zaten ya kızıma bisey olursa diye farkındayım çocuğumu tehlikeye atıyorum bu sekilde

biliyorum bu evde tek gece geçirmek bile güvensiz ama ailemin bunlardan haberi bile yok zaten bunları onlarla paylaşmak kısmı çok zor geliyor

biliyorum bu evde tek gece geçirmek bile güvensiz ama ailemin bunlardan haberi bile yok zaten bunları onlarla paylaşmak kısmı çok zor geliyor
Çalışıy musun?
Çalışmasan bile ailene silah ateşliyo kavgada desen sizi çekip almazlar mı??

Yahu duvara ateş etti diyorsunuz da o kurşun size yada Bebeğinize gelseydi de böyle duracak mıydınız evds
Gidin demiyorum kaçın hsmen ailenizin yanına gidin çocuğunuzla beraber
Böyle bi kişiyle durulurmu

farkındayım bu evde bi gece bile geçirmemek gerekiyor ama ailemin yanına dönmek de zor bi karar işte ailemin bunlardan haberi yok zaten haberi olsa onlar durdurmaz ama cesaretimi söyleyip anlatamıyorum

Ya birşey isteyip olmayınca neden hemen ailelerden olaya girip tehdit ediyorsunuz.. Tehdit etmekle siz haksizsiniz.. Gitmek istemiyorsa bırak gitmesin annenlerle git uzatılacak bir mevzu değilken konu gereksiz uzayip abilere kadar gitmiş

3 senedir çalışmıyorum ama hemşireyim
Bak ne güzel mesleğin varmış işte. Bence mesleği olan kadınlar asla kocasına boyun eğmemeli. Devlette olmazsa bile özel hastanede iş bulabilirsin hemşire olarak...İyi düşün kolay değil ama çocuğun için en doğrusu o evi ve adamı terketmek...

çocuk yokken çok rahat arkamda bırakabiliyordum herşeyi ama şimdi çocuğumun bunu haketmediğini bildiğim halde elim bağlanıyor

3 senedir çalışmıyorum ama hemşireyim
Her şehirde iş bulabilirsin bu meslekle.. kızın mı eşin mi buna karar verip bi adım atmanı tavsiye ederim. Ailenin de bu psikopat manyagın yanına tekrar yollayacagını sanmıyorum

Her şehirde iş bulabilirsin bu meslekle.. kızın mı eşin mi buna karar verip bi adım atmanı tavsiye ederim. Ailenin de bu psikopat manyagın yanına tekrar yollayacagını sanmıyorum
ailem bilse asla yollamaz zaten yarın annem gelecek bana ona bunları anlatmayı düşünüyorum

çocuk yokken çok rahat arkamda bırakabiliyordum herşeyi ama şimdi çocuğumun bunu haketmediğini bildiğim halde elim bağlanıyor

Karar senin canım. Belki bize konuşması kolay burdan ama kocan da normal değil ki? Belki ailene anlatsan onlar seni çekip alır ve herşey daha kolay olur... Çocuğum için diyorsun da bana kocanı seviyorsun gibi geliyor kopamayışın o yüzden sanki

evet seviyorum 3 4 ay öncesine kadar çok güzel bi evliligimiz vardı buraya gelince günden güne kötü bi sürece girdik fazlasıyla is stresi var onun için bi zamna kadar sabrettim ama kızım için korkuyorum su saatten sonra. babam hiç istemiyordu eşimle evlenmemi işi stresli diye ama ben istedim diye kabul etmişti şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…