Yıldızcığım inan çok üzüldüm yaşadıklarına, eşinin sana şiddet uygulamasını gerektirecek en ufak bir neden yok bu anlattıklarında ki şiddetin zaten hiçbir bahanesi olamaz. Eğer tek dayanağı bu anlattıklarınsa inan bana kargalar bile güler buna, hiçbir hakimin karşısına bu sebeplerle çıkıp çocuğunun velayetini talep edemez, etse de alamaz zaten, korkma.
Evet canım bunları yapan her kadın kocasını da aldatabilirmiş.Ben yalancı bir kadın oluyorum bu arada
Allah biliyor ya içimi o beni bırakıp gitsin diye her allahın günü dua ediyorum
Evet canım bunları yapan her kadın kocasını da aldatabilirmiş.Ben yalancı bir kadın oluyorum bu arada
Allah biliyor ya içimi o beni bırakıp gitsin diye her allahın günü dua ediyorum
nafaka olayı nasıl kızlar,yani ticaret yapan birinden neye göre nafaka talebinde bulunuyor acaba?
Çenebazcım eşimin rahatsızlığı olduğu kesin zaten defalarca dedim doktora gidelim diye kabul etmiyor.
İpekcim eşim zaten çalışmamı istemiyor ama ben inat ettim çalışacağım diye.
Yüzüne de aynen şöyle dedim."benim seninle bir geleceğim yok, geleceğimi ve kızımın hayatını mahvetmene izin vermem, işine gelirse ben çalışacağım"
Benim inadımla başedemeyeceğini anlayınca susmak zorunda kaldı.Ona kalırsa zaten ben işi bırakırsam herşey düzelecek. Ama bir de şu var eşim parayı çok sever, birazda bu yüzden ses çıkarmıyor
Bende boşanma aaşamasındayım ama eşim istiyor.bence eğerki şiddet yoksa ben hiç bir evliliğin bitmesi tarafı değilim çünkü çocuklar hiç bir zaman mutlu olamıycaklar.ben çok mücade le verdim halende veriyorum 9 aydır ayrıyım .eğer elinizden geliyosa bitirmeyin.benim de 2 tane çocuğum var.
Bende boşanma aaşamasındayım ama eşim istiyor.bence eğerki şiddet yoksa ben hiç bir evliliğin bitmesi tarafı değilim çünkü çocuklar hiç bir zaman mutlu olamıycaklar.ben çok mücade le verdim halende veriyorum 9 aydır ayrıyım .eğer elinizden geliyosa bitirmeyin.benim de 2 tane çocuğum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?