Cevap veriyorum, sildenafil.75’lik amcaya ulaşma şansım var mı, bir arkadaş için soracaklarım var kendimi düşünüyorsam namerdim
Not alıyorum, arkadaşa ileteceğimCevap veriyorum, sildenafil.
Arkadaşın kalbine garezin varsa tabi.Not alıyorum, arkadaşa ileteceğim
Ben araştırdım Lutran yazınca şimdi youtube da örnekleri varmışKorelilerin yaptığı yüz masajı ne kız
Hala eve alıp bir de sizde yatmasına izin veriyorsanız suç sizde ...Merhaba. Tüm konularımı unutun. Sadece bu konumla ilgili yorum yapın lütfen.Eski eşimle boşanalı 6 ay oldu. Evlerimiz ayrı. İstediği zaman gelip görüyor çocuğunu.S
Bazen saat geç oluyor kalıyor. Ben odamda uyuyorum.. Gözümü bi açmışım yanımda. Cinsel olarak rahatsız ediyor. Ne yaptığını da anlamıyorum tam olarak.Uykum ağırdır. napıyorsun sen diye tekmeledim bir gece. Bazen beni dudağımdan öpmeye çalışıyor.istemiyorum deyince beni dışladın sen diye tavır yapıyor hararetli hararetli..Elveda falan deyip gidiyor. Ne elvedası zaten ayrıldık diyorum. Ben evime gidiyorum diyor. Biz boşandık diye hatırlatıyorum sürekli. Sürekli uğraşıyor bu şekilde. Çok tükendim ben bu yüzden. Evet beni biliyorsunuz dağ kadar yaş farkıyla 18 de evlenmiştim.17 yıl evli kaldım. Şu an 36 yım. Yıllar nasıl geçti anlamadım. Boşandıktan sonra travma geçirdim. Zor günler yaşadım. Alışkanlık çünkü. Yanlış insanlar aklıma girdi zaman zaman.Hatalar yaptım çok. Terk ettim. Kimseyle bir ilişkim yok. Ben kimseyi istemiyorum. Artık tek başımayım. Zor oldu ama ben başardım. Bu cinsel yaklaşımlardan bıktım. Sürekli şansını deniyor. Ben artık istemiyorum. Evliyken bile ilişki olacağı zaman hep içkili olurdum hazır olmak için. Aşk yoktu çünkü. Tutku istek pek yoktu bende. Bazı zamanlar gizli gizli ağlardım öyle hazır olurdum.
Onu oğlumun babası olarak saygıyla seviyor öyle görüyorum. Başka gözle bakamıyorum.Ne yapmalıyım?
ya o kadar yalancisin ki gercekten. igrenc abi insanin bu senaryolari yazabilmesi icin gercekten hasta olmasi lazim. git tedavi ol bu ne ya.Aynı zamanda dr
Ben yanına girdiğimde sekreterdim. Bilmiyorum ne kadar görev yaptı askeriyede
Şimdi buna da inanmazsınız
Ürtiker sıkıntı, stres ve birşeylerden kaçmak isteyip kaçamama vb durumlarda daha çok ortaya çıkıyor, yaşadığınız hayat kolay değil ama lütfen toparlanıp ayağa kalkın, durumunuza üzüldüm ama hala biseyler düzelebilir, öncelikle sizden yaşca büyük evli tüm erkekleri hayatınızdan çıkarın gerekirse şehir değişin, psikolojik yardım mutlaka alın, herşey düzelebilir, sakın ümitsiz olmayın...Darp değil kurdeşen döktüm ürtiger. Yüzümede sıçramıştı
neden yalancı olduğunu düşündünüz? Türkiye de Gata dan mezun olanlar hem doktor hem asker oluyordu önceden.ya o kadar yalancisin ki gercekten. igrenc abi insanin bu senaryolari yazabilmesi icin gercekten hasta olmasi lazim. git tedavi ol bu ne ya.
Ay adam evdeyken uyumayin olsun bitsin yahuMerhaba. Tüm konularımı unutun. Sadece bu konumla ilgili yorum yapın lütfen.Eski eşimle boşanalı 6 ay oldu. Evlerimiz ayrı. İstediği zaman gelip görüyor çocuğunu.S
Bazen saat geç oluyor kalıyor. Ben odamda uyuyorum.. Gözümü bi açmışım yanımda. Cinsel olarak rahatsız ediyor. Ne yaptığını da anlamıyorum tam olarak.Uykum ağırdır. napıyorsun sen diye tekmeledim bir gece. Bazen beni dudağımdan öpmeye çalışıyor.istemiyorum deyince beni dışladın sen diye tavır yapıyor hararetli hararetli..Elveda falan deyip gidiyor. Ne elvedası zaten ayrıldık diyorum. Ben evime gidiyorum diyor. Biz boşandık diye hatırlatıyorum sürekli. Sürekli uğraşıyor bu şekilde. Çok tükendim ben bu yüzden. Evet beni biliyorsunuz dağ kadar yaş farkıyla 18 de evlenmiştim.17 yıl evli kaldım. Şu an 36 yım. Yıllar nasıl geçti anlamadım. Boşandıktan sonra travma geçirdim. Zor günler yaşadım. Alışkanlık çünkü. Yanlış insanlar aklıma girdi zaman zaman.Hatalar yaptım çok. Terk ettim. Kimseyle bir ilişkim yok. Ben kimseyi istemiyorum. Artık tek başımayım. Zor oldu ama ben başardım. Bu cinsel yaklaşımlardan bıktım. Sürekli şansını deniyor. Ben artık istemiyorum. Evliyken bile ilişki olacağı zaman hep içkili olurdum hazır olmak için. Aşk yoktu çünkü. Tutku istek pek yoktu bende. Bazı zamanlar gizli gizli ağlardım öyle hazır olurdum.
Onu oğlumun babası olarak saygıyla seviyor öyle görüyorum. Başka gözle bakamıyorum.Ne yapmalıyım?
sadece o yorumuna istinaden yazmadim. en son onu okudugum icin onu alintiladim.neden yalancı olduğunu düşündünüz? Türkiye de Gata dan mezun olanlar hem doktor hem asker oluyordu önceden.
bence söyledikleri maalesef doğru. üstelik kafa gitmiş. alkol ve antidepresan bağımlısı cinsel istismar mağduru ipini koparmış zavallı bir kadın. ama en kötüsü bir çocuğu varsadece o yorumuna istinaden yazmadim. en son onu okudugum icin onu alintiladim.
neden yalancı olduğunu düşündünüz? Türkiye de Gata dan mezun olanlar hem doktor hem asker oluyordu önceden.
arkadaşım 35 yaşında askeriyeden istifa edip kendi muayenehanesini açtı. konu sahibinin eşinin durumunu bilmiyorum. arkadaşımın abisi daha genç albay olduben hala ikilemdeyim.
mesela 58 yaşında albay ve emekli olunuyor mu?
doktor albay olabiliyor mu?
askeriye hakkında hiç bilgim yok.
adam emekli olmuş kendi muaynehanesini açmış bu tamam da yukarıdakileri oturtamadım.
arkadaşım 35 yaşında askeriyeden istifa edip kendi muayenehanesini açtı. konu sahibinin eşinin durumunu bilmiyorum. arkadaşımın abisi daha genç albay oldu
işte konu sahibinin eşinibaktım şimdi gata mezunları en yüksek tuğgeneral olabiliyormuş.
evet yıpranma payıyla bir albay 60 yaşında emekli olabiliyormuş.
istifa etse emekli olamaz ama askeriyeden. dolayısıyla konu sahibesinin eşi istifa etmiş olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?