işte konu sahibinin eşini
bilmiyorum ama dediğim gibi 40 kı yaşlarda albaydı arkadaşımın abisi
Tövbe yarabbim sabırya o kadar yalancisin ki gercekten. igrenc abi insanin bu senaryolari yazabilmesi icin gercekten hasta olmasi lazim. git tedavi ol bu ne ya.
Ben zavallı değilim. Yürüdüğüm yer sallanır. Sert görünürüm dışarda . Toplumda da çok enerjik esprili mutlu görünürüm. Burda farklı herşey. Kimse ne yaşadığımı göremez bilemez hissettirmem. Burda döküldüm.Durmadan içmiyorum da. Ara sıra işte.bence söyledikleri maalesef doğru. üstelik kafa gitmiş. alkol ve antidepresan bağımlısı cinsel istismar mağduru ipini koparmış zavallı bir kadın. ama en kötüsü bir çocuğu var
Işıktandır. Rujda yok. Efekt yok Pirinç maskesi tenimi beyazlattı. İçmiyorum ki ben habire.Dudak çevreniz alkolikler gibi beyazlamış. Uyanamamanız da bu yüzden sanırım. Abuk sabuk idrak yeteneğini de körelten o. Bence onun da tedavisine başlamışsınız. Ev arkadaşım siz gibi alkolle alırdı antidepresanı, ödüm kopardı ölüp kalacak diye. Evladınıza böyle bir ihtimali neden yaşatıyorsunuz! bana trol gibi gelmediniz. Evladınız için yaşamaya devam edin, her şey koca değil ki.
Onların evlendiği dönemde askerlerin hizmetinde yaş değil yıl esastı, askerler hala 50lerin ortasını bulmadan emekli olabiliyor. İşçi memur gibi değil asker ve polis, yıpranma payları var, ayrıca askeri doktorlar emekli olunca deli paralara çalışıyorlardı. Onun emekli maaşı bizim normal maaşımızdan çok daha fazladır, onu da ekleyeyim. Bunun üzerine oyaktan da maaşı varsa ohooooo. Adam benimle yeniden evlen derken aslında kadına büyük bir nimet bırakıyor, ömür boyu çalışmadan yaşar konu sahibi. Ama durum iğrenç, kadın kendinden tiksinir durumda artık. Ha bir de şu var, bu adam ölünce o maaş her koşulda çocuğa kalacak. Yetişkin birey olana kadar.aslında kaç yaşında olduğundan ziyade kaç yaşında emekli olura takılmıştım ben. şu anda 60 mış belki o zaman 58 dir.
ama kesin olan şey askeri doktorların albay olamayacağı en fazla tuğgeneral olabiliyorlarmış.
yani konu sahibesinin eski eşi ya albay değil ya doktor değil bence.
Amiyane tabir kullanacağım affedin.o yaştaki herifler kaldıramasa bile kafa gidik olduğu için bu tarz şeyler yapabiliyor.adamda yaprak kımıldamadığına eminim ama nedense sapıkmış gibi davranıyorlar.becerebileceklerinden değil yani.O adam çişini tutuyorsa şükür edecek yaşta. Nasıl ya? !
sevindim. bundan gerçekten mutlu olurum sizin adınıza.Ben zavallı değilim. Yürüdüğüm yer sallanır. Sert görünürüm dışarda . Toplumda da çok enerjik esprili mutlu görünürüm. Burda farklı herşey. Kimse ne yaşadığımı göremez bilemez hissettirmem. Burda döküldüm.Durmadan içmiyorum da. Ara sıra işte.
Büyük kompleks yapıyorlar bence . Cinsiyet demek kimlik demek bir yerde. Kaybedince sıkıntı yaşıyorlar.Amiyane tabir kullanacağım affedin.o yaştaki herifler kaldıramasa bile kafa gidik olduğu için bu tarz şeyler yapabiliyor.adamda yaprak kımıldamadığına eminim ama nedense sapıkmış gibi davranıyorlar.becerebileceklerinden değil yani.
Onu da içmesen keşke, güzel kadınsın, dışarıdan güçlü de görünüyorsan hayat sana çok güzel kapılar açabilir yeter ki içinden de güçlen, kendi kararlarını verebileceğinin hiçbir şeyin senin iradenden güçlü olamayacağının farkına varBen zavallı değilim. Yürüdüğüm yer sallanır. Sert görünürüm dışarda . Toplumda da çok enerjik esprili mutlu görünürüm. Burda farklı herşey. Kimse ne yaşadığımı göremez bilemez hissettirmem. Burda döküldüm.Durmadan içmiyorum da. Ara sıra işte.
Birgün onu da başarıcam inşallah. Çalışıcam kafam oyalanır.Onu da içmesen keşke, güzel kadınsın, dışarıdan güçlü de görünüyorsan hayat sana çok güzel kapılar açabilir yeter ki içinden de güçlen, kendi kararlarını verebileceğinin hiçbir şeyin senin iradenden güçlü olamayacağının farkına var
Psikiyatrist bile film gibi hayatın dedi. Alay etti yemin ederim. Nasıl olur ya dedi.Kalktı yardım edeceğine hayretler içinde kaldı. Birdaha da oraya gitmemiştim. Şimdiki drum farklı. O da habire dinliyor eli çenesinde sinir oluyorum. Hm hm diye diye.Konularınızı inceledim ve eğer gerçekse -ki umarım değildir- terapi alın lütfen. Bilinçaltınız artık acı çekmeyin diye mi bilmiyorum tacizi normalleştirmiş ve insanlara sınır çekemiyorsunuz. Kendinizi kullandırıyorsunuz. Ömür boyu acı çekmek zorunda değilsiniz, terapiyle bunları aşabilirsiniz. Eski kocanızla da barışmayın, sizi kandırmaya çalışıyor. Zaten nafaka vermiyor mu? Ayrıca ölse çocuğuna para kalır diye biliyorum zaten.
psikiyatristlerde de psikologlarda da doğrusunu bulmak çok zor ya, iyisi bile olsa enerji uyuşmuyorsa olmuyor. faydalı olmadığını düşünüyorsanız başkasını deneyin bence. ben de bir kaç kere gittim; biri dediğiniz gibi sadece hım diyip gülümsüyordu, hiçbir faydası olmadı ama gerçekten faydalı olanlar da var. hayatı yeniden keşfedin kitabını da öneririm, kendi kendine terapi kitabı.Psikiyatrist bile film gibi hayatın dedi. Alay etti yemin ederim. Nasıl olur ya dedi.Kalktı yardım edeceğine hayretler içinde kaldı. Birdaha da oraya gitmemiştim. Şimdiki drum farklı. O da habire dinliyor eli çenesinde sinir oluyorum. Hm hm diye diye.
Eve almayın çocuğu ona götürün, beraber görüşecekseniz dışarıda görüşün. Boşanan çoğu eş bu şekilde devam ediyorMerhaba. Tüm konularımı unutun. Sadece bu konumla ilgili yorum yapın lütfen.Eski eşimle boşanalı 6 ay oldu. Evlerimiz ayrı. İstediği zaman gelip görüyor çocuğunu.S
Bazen saat geç oluyor kalıyor. Ben odamda uyuyorum.. Gözümü bi açmışım yanımda. Cinsel olarak rahatsız ediyor. Ne yaptığını da anlamıyorum tam olarak.Uykum ağırdır. napıyorsun sen diye tekmeledim bir gece. Bazen beni dudağımdan öpmeye çalışıyor.istemiyorum deyince beni dışladın sen diye tavır yapıyor hararetli hararetli..Elveda falan deyip gidiyor. Ne elvedası zaten ayrıldık diyorum. Ben evime gidiyorum diyor. Biz boşandık diye hatırlatıyorum sürekli. Sürekli uğraşıyor bu şekilde. Çok tükendim ben bu yüzden. Evet beni biliyorsunuz dağ kadar yaş farkıyla 18 de evlenmiştim.17 yıl evli kaldım. Şu an 36 yım. Yıllar nasıl geçti anlamadım. Boşandıktan sonra travma geçirdim. Zor günler yaşadım. Alışkanlık çünkü. Yanlış insanlar aklıma girdi zaman zaman.Hatalar yaptım çok. Terk ettim. Kimseyle bir ilişkim yok. Ben kimseyi istemiyorum. Artık tek başımayım. Zor oldu ama ben başardım. Bu cinsel yaklaşımlardan bıktım. Sürekli şansını deniyor. Ben artık istemiyorum. Evliyken bile ilişki olacağı zaman hep içkili olurdum hazır olmak için. Aşk yoktu çünkü. Tutku istek pek yoktu bende. Bazı zamanlar gizli gizli ağlardım öyle hazır olurdum.
Onu oğlumun babası olarak saygıyla seviyor öyle görüyorum. Başka gözle bakamıyorum.Ne yapmalıyım?
Belki böyle bir eş bile yok..aslında kaç yaşında olduğundan ziyade kaç yaşında emekli olura takılmıştım ben. şu anda 60 mış belki o zaman 58 dir.
ama kesin olan şey askeri doktorların albay olamayacağı en fazla tuğgeneral olabiliyorlarmış.
yani konu sahibesinin eski eşi ya albay değil ya doktor değil bence.
Ben zaten tamamen yok olaydım. Var olmasaydımBelki böyle bir eş bile yok..
Belki böyle bir yasanmislik da yok..
:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?